Andrei.T Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 De mult ma intreb cum folosesc tahometrul de la ceasul de mana?Am citit cate ceva pe google cum ca ar masura viteza pe un 1km,dar tot nu am inteles prea bine. Sper sa ma lamuriti voi! Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Ceas cu tahometru folosesti asa ceva pe o masina de teren? :ha: tahograful masoara distanta parcursa in timp....viteza de deplasare....precum si timpii de stationare....ptr cat folosesti tahograful iti ajung aceste informatii :grin: Ps...ca si constructie...sunt tahografe mecanice...si de putina vreme....digitale Ps2 postul l-am mutat eu la Mecanica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Ceas de mana cu tahometru trebuia sa specifici de la inceput despre ce tahograf vrei informatii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Ceas de mana cu tahometru Acestea fiind zise, se poate inchide? Multumesc. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate