Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

vw t3 syncro sare din vit 4 cand iau brusc piciorul din gaz

Unimog4x4

Postări Recomandate

Vizitator eugen_gts

Re: vw t3 syncro sare din vit 4 cand iau brusc piciorul din gaz

Pare un pi ilar ce o sa-ti spun acuma , dar problema ta este exact nickname-ul tau :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator eugen_gts

Pardon...sa nu crezi ca vreau sa rad de tine....voiam sa spun ca sincronul de a patra este buba :p

Nu umbla la tija ca n-are nimic

Link spre comentariu

Salut,

ti se intampla tot timpul sau numai in unele cazuri: cand cobori, cand urci, cutie rece/calda ?

Si eu as zice ca e corpul sincron (asa se numeste ??) In cazuri rare ar putea sa fie si prinderea cutiei, dar atunci ar trebui sa-ti sara in toate vitezele afara. Mai gandeste-te si la urmatorul lucru: masina are 20 de ani, s-ar putea sa fie rotile dintate uzate (viteza a 4-a o folosesti doar cel mai mult), si sar afara.

Radu

Link spre comentariu

Exclus sa se uzeze rotile dintate la un VW de 20 de ani! Am vazut o tona de ARO de mai multi ani si pinioanele sunt inca foarte bune, ca sa nu comparam calitatea otelului romanesc cu ce foloseau nemtii. Plus ca cea mai folosita treapta cred ca e 1a....

Problema este cu siguranta, asa cum spuneau si colegii mai de sus - inelul sincron de la a 4a.

Link spre comentariu

Va multumesc ptr. raspumsuri

Zilele astea a inceput sa sara si daca tineam aceleratia continuu.

Dar ala va fi.

la vara ma apuc de ea

mai am o cutie de rezerva care are ceva stricat prin ea.

dar cred ca mai bine cumpar un inel syncron nou.

va multumesc

Link spre comentariu

Vizitator vergu cristian

Problema ta nu e din sincron, sincroanele sunt puse sa usureze intrarea in viteza prin faptul ca franeaza pinionul ca sa nu faca zgomotul stiut de la vechile camioane,in cazul tau este posibil ca dantura mansonului de cuplare sa fie ascutita sau inclinata,normal ar fi fost sa sara la accelerare daca era sincronul si nu intra bine in viteza dar asta o sa vezi cand o demontezi

am intilnit cazuri cind bucati de arcuri din cutie intrasera intre mansoane si sincron.Verifica totusi timoneria si suportii motor cutie inainte sa dai cutia jos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare