Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou magazin de statii, amplificatoare si antene

Yonutz

Postări Recomandate

In drumurile mele am intalnit pe centura la intersectia cu Domnestiul (in parcare cu vulcanizarea de camioane Tzane) un magazin de statii, antene, amlificatoare ...mi s-a parut ca au preturi bunicele ...In urma achizitiei unui Jopix ptr unul din camioane (la care i sa furat azi statia) am stat de vb cu baietii de acolo. Am inteles ca fac inclusiv montaj pe masina si calibrare si preiau si comenzi din tara cu expediere ramburs! Magazinul am inteles ca este deschis din luna decembrie 2008!

Linkul lor : http://www.globalpoint.ro

Acest topic nu vreau sa constituie reclama sau reclama mascata, dar am vazut ca f multi dintre voi isi cauta statii CB si antene. In cazul in care unul dintre moderatori considera acest lucru, va rog sa stergeti acest topic! Multumesc! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nou magazin de statii, amplificatoare si antene

acum daca ar fi sa dau banii pe asa ceva eu unul as prefera sa iau de la cineva cunoscut....

motivele mele ar fi ca cineva cunoscut nu vrea sa-ti vinda ceva daca nu e bun pentru ca il dai in cap si ii faci buba...pe linga cei de la magazin care vor sa-ti vinda ceva fara sa-ti dea vreo explicatie despre functionare sau functionalitate, avantaje sau dezavantaje

la noi pe forum sint citiva colegi care pot oferi si preturi bune si lucruri de calitate :h5 :h5

no offence Ionut, din concurenta cistigam toti

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Domnu, eu am trecut pe acolo si am cumparat cate ceva! Mi s-a parut ca oferta lor de comunicatii este interesanta, d'aia am pus linkurile pe forum! Normal ca putina "concurenta" nu face rau deloc! :twisted:

Link spre comentariu

acum daca ar fi sa dau banii pe asa ceva eu unul as prefera sa iau de la cineva cunoscut....

motivele mele ar fi ca cineva cunoscut nu vrea sa-ti vinda ceva daca nu e bun pentru ca il dai in cap si ii faci buba...pe linga cei de la magazin care vor sa-ti vinda ceva fara sa-ti dea vreo explicatie despre functionare sau functionalitate, avantaje sau dezavantaje

la noi pe forum sint citiva colegi care pot oferi si preturi bune si lucruri de calitate :h5 :h5

no offence Ionut, din concurenta cistigam toti

haha, da. stiu si io pe unii d-astia, am fost in magazin, am stat ca veioza 23 de minute pe ceas (am dat buna ziua dar nu mi-a raspuns nimeni - desi erau acolo), iar intr-un final, cand am zis

"nu va suparati, am si eu o problema cu o statie" (un cacat de tranzistor ars) mi s-a raspuns "nu ne ocupam, noi trimitem in germania la service, la revedere".

prin urmare, sunt de acord numai cu "din concurenta castigam toti", in rest... esti naiv. am fost si eu, dar, macar n-am apucat sa cumpar de la respectivii "comercianti", deci m-am ars numai la parerea de rau... :wink: asa ca, lasa-i p'astia "cunoscutii" ca nu stii ce le poate pielea :)

Link spre comentariu

Sa inteleg ca va deranjeaza oamenii cu chinezisme? ok ... nici o problema! Puneti voi atunci alte oferte CONCRETE!

Este doar o alternativa, atata tot! Nu te obliga nimeni sa cumperi de la ei! :hi

Link spre comentariu

ptr un GURU ( viitor membru fondator de club).... avem pretentii .... indrepti enoriasii pe cai gresite ....

ptr unul care a lucrat cu un President ceva ani .... cand pune mana pe o statie din asta face alergie .... se inroseste pielea... are bufeuri ...puls crescut ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Cred ca aceasta discutie este dusa mult prea departe fata de limitele acestui subiect! Nici pe departe, nu pot imbraca haina de GURU, constiinta ma indeamna sa nu fac acest lucru. Ptr faptul ca am adaugat insa niste informatii, bune sau rele nu cred ca se vor supara prea multi (decat cei care POATE au alte interese)!

Lucrez de 7 ani cu statii chinezesti, am avut si president, stiu ceva comunicatii (am certif de radiotelegrafist cls2) si iti pot spune cu tarie ca raportat la ceea ce facem noi un chinezism de 200 lei = o megastatie de 2000 lei! Atunci de ce sa platesti diferenta?

De ce unii au Malateste, Insa Turbo sau Ziarelli pe masina si altii Silverstone? De ce unii pun Wessemuri pe masini in loc de Hella sau ATF? Cam acelasi lucru este si cu statia! Nu toti oamenii dispun de bani sa-si alimenteze acest hobby cu "best of"!

In ceea ce priveste clubul cred ca din nou te inseli la calitatea pe care cu generozitate mi-o atribui! Faptul ca vreau sa ma implic si ca ma voi implica (poate) precum si faptul ca incapatanat, continui sa cred intr-un "club al celor multi", nu vad de ce te deranjeaza!

Iar daca ai ceva de vanzare domnu' fa-o deschis, nu te mai ascunde dupa fraze prin care induci lumii ideea ca numai cu "best of" iti poti alimenta acest hobby!

Din punctul meu de vedere consider incheiata aceasta discutie! Astept sa vi aici cu oferta publica daca vrei sa vinzi ceva anume, inclusiv serviciul de spalatorie! Daca ma vrei client trebuie sa lupti!

Link spre comentariu

http://globalpoint.ro/product_info.php? ... cts_id=227

http://www.okazii.ro/catalog/19257173/V ... si-FM.html

compara si mie cele 2 link-uri ...

( iar cu spalatoria ..... client , ptr mine .. e ala de la care castig ceva ....)

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Hai sa facem comparatia asa ... aia a doua a ta cu asta:

http://globalpoint.ro/product_info.php? ... cts_id=232

Este usor sa fi ipocrit ... Eu am si INTEK, si JOOPIX si ALAN48 MULTIPLUS ... diferenta intre ele la aplicatia care o folosim noi este 0 (ZERO) ...ca sa nu iti spun ca am avut si un President, statie de 400 euro ...diferenta intre ele intradevar este mare ... prin prisma pretului!

Iar cu spalatoria ... nu esti comerciant, nu stii sa vinzi ... eu am un jeep si doua turisme veneam sa le spal pe toate la tine ...si sa nu imi zici ca nu castigai nimic ...ca tu tii spalatoria de hobby ...gandeste-te ca in situatia mea sunt majoritatea oamenilor cu care as fi venit ...dar in situatia asta de criza, cu purceaua moarta-n cotet, cu curu drept in usa ..se pare ca te complaci ...fara suparare!

Nu asta este scopul acestui topic! Dar oamenii care ne impartasesc acest hobby cu bani sau fara trebuie sa stie ce alternative au, bune si/sau rele, ieftine si/sau scumpe!

Link spre comentariu

Nu stiu de unde treaba cu ipocrizia, poate am pierdut ceva.

Nu vreau sa intru in polemici dar diferentele de pret nu sunt intamplatoare si nu se datoreaza intotdeauna adaosurilor aplicate de comercanti.

Cel mai bun exemplu pe tema asta vi-l poate da Clauho, de aici de pe forum, care a aruncat niste bani pentru ca a ales statia dupa pret.

In rest, fiecare face ce vrea cu banii lui. Poate lua produse originale sau contrafacute, de marca sau no-name.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

http://globalpoint.ro/product_info.php?cPath=126&products_id=227

http://www.okazii.ro/catalog/19257173/V ... si-FM.html

compara si mie cele 2 link-uri ...

( iar cu spalatoria ..... client , ptr mine .. e ala de la care castig ceva ....)

statia intek e de 20w iar midland-ul de 4w

Link spre comentariu

Se pare ca domul Gabone vrea sa isi prmoveze afacerea aici dar nu da nici macar Buna ziua.

A insistat in acest fel asa ca s-a ales cu stergerea mesajelor si cu un BAN frumusel. :grin:

Link spre comentariu

statia intek e de 20w iar midland-ul de 4w

Concluzia ...cumparam midland ca e de firma! :h5 :ha:

Link spre comentariu

Se pare ca domul Gabone vrea sa isi prmoveze afacerea aici dar nu da nici macar Buna ziua.

A insistat in acest fel asa ca s-a ales cu stergerea mesajelor si cu un BAN frumusel. :grin:

In urma consumului excesiv de redbull la unii le cresc aripi! :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare