shadow Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Salut, am si eu o intrebare: Ce face exact kitul de inaltare? Salta caroseria de pe sasiu sau salta sasiul de la sosea? Eu am un Trooper si eram curios sa stiu ce s-ar schimba daca as avea asa ceva pe masina. Si in ce consta el? 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Iti salta caroseria. Astfel...punctul cel mai de jos al masinii, adica grupul, ramane tot acolo si dai cu el prin toate cele dure. Ai doua feluri de a inalta acel punct: suspensia si cauciucuri. Daca pui bodyliftul...salti body-ul, adica doar caroseria. A...si iti modifici centrul de greutate. Dar de ce vrei sa pui asa ceva? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Se foloseste ca sa bagi Sosoni mai mari in diametru fara sa te pui cu flexul pe caroserie. Indicat este sa nu exagerezi cu marimea lui.Cum zicea bullbar ridici centrul de greutate,si masina devine mai instabila . Exista si solutii mai scumpe dar mai eficace de ridicare ,faimoasele kituri de inaltare OME Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Masina insa trebuie sa o calculezi in teren, in functie de cum mergi si pe unde. Daca te duci la prietenesti, ai nevoie doar de carlig de remorcare. Daca o iei pe scara, in sus, si vrei ceva mai complicat trebuie neaparat sa calculezi acel moment cinetic de la roata la grup, de la sasiu la caroserie etc...Intai mergi cu ea si vezi ce-ti trebuie. Sau daca vrei sa arate bine...pune-i kitul de suspensie OME, bodylift, 35-uri si....esti gata! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Ce face exact kitul de inaltare? Daca kit de inaltare = telescoape si arcuri, se va ridica fata de sol, atit sasiul, cit si caroseria. Dupa aceasta operatiune garda la sol masurata sub diferential, nu se modifica. Scopul inaltarii este permiterea montarii unor cauciuce mai mari (in diametru), astfel incit se va mari si garda la sol. Daca kit de inaltare = bodylift-ul = schimbarea bucsilor dintre caroserie si sasiu cu unele mai mari, se va inalta doar caroseria. Se pot monta si acum gume mai mari pt. a cistiga ceva la garda la sol. Meoda este ieftina, mult mai ieftina ca si cealalta, dar are dezavantajul ca ridica centrul de greutate, atfel incit masina va deveni mai instabila in curbe si pe inclinatii laterale. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Pentru ca am ramas dator cu a doua varianta de inaltare a acelui punct "delicat" numit grup: pui masina pe portabgaj! :ha: :ha: (era o gluma, sper sa nu adopti aceasta varianta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Multumesc, am inteles acum. Deci scopul "ridicarii" e sa bagi cauciucuri mai mari. Cred ca voi recurce atunci la metoda alternativa, anume de a pune flexul pe aripi, care oricum sunt mancate de rugina. Ma gandesc apoi sa montez niste aripi din cauciuc prinse cu suruburi, cum au unele Wranglere. Pastrez si centrul de greutate si ies si mult mai ieftin. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Multumesc, am inteles acum. Deci scopul "ridicarii" e sa bagi cauciucuri mai mari. Cred ca voi recurce atunci la metoda alternativa, anume de a pune flexul pe aripi, care oricum sunt mancate de rugina. Ma gandesc apoi sa montez niste aripi din cauciuc prinse cu suruburi, cum au unele Wranglere. Pastrez si centrul de greutate si ies si mult mai ieftin. Si ce cauciucuri vrei sa pui? 32-uri? Nu cred ca iti intra chiar daca pui OME. Cred ca 31-uri si OME reprezinta primii pasi la masina ta. apoi...mai vezi. Cat despre aripi...tu stii ce faci cu ele! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? la isuzu cred ca intra 31 fara probleme (in afara de cele profil simex). io aveam pe frontera, si-s surori vitrege. oricum, ca sa nu ai griji, o poti ridica de fata din barile de torsiune (dar destul de putin) si din arcurile spate prin springuirea aia, sau cum io zice. Vorbeste si cu isuzuraider (e pe forum) ca el isi pusese gume maricele pe isuzu. Succes ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? De ce se vorbeste in necunostiinta de cauza nu pot sa inteleg :P 31 intra fara nici o modificare,asta cu conditia ca suspensia ta sa nu fie mai lasata decat era ea de fabrica. Daca pui flexul pe ea bagi linistit 32. Daca pui suspensie si body poti sa pui 35-uri. Eu personal as merge pe 32-uri si flexul pe aripi. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? De ce se vorbeste in necunostiinta de cauza nu pot sa inteleg :P 31 intra fara nici o modificare,asta cu conditia ca suspensia ta sa nu fie mai lasata decat era ea de fabrica. Daca pui flexul pe ea bagi linistit 32. Daca pui suspensie si body poti sa pui 35-uri. Eu personal as merge pe 32-uri si flexul pe aripi. Banuiesc ca la mine te refereai. Eu am incercat 32-uri pe Frontera, care e cam la fel si atingeau la bracarea rotilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Frontera are pasajele de la roti mult mai mici. Pe frontera intradevar nu incap usor 31 dar pe trooper intra direct. Nike a avut trooper cu 31 fara sa-i faca nici o modificare si s-a dat ceva ani cu masina aia,poti sa-l intrebi. Ca mecanica sunt foarte asemanatoare trooperul si frontera. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Intradevar 31 intra fara probleme a lui Trooper daca suspensia nu se ai lasat, si pt 32 ai nevoie de putin de flexul la aripi sau body liftul, dar daca bagi body liftul, gandestete ca se ridica centru de gravitate si masina ramane mai inestabila, pentru se rezolva asta trebuie sa puni niste distantiere la roti sau jante cu offset mai mare. Pt masina ta ca solutia ieftina te recomand sa puni 32 (nu resapate) si baga putin de flexul la aripi (cu asta deja ai castigat ceva inaltimea libera), dupa asta dai putin mai de tensiune la barele de torsiuni si mai se ridica din fata (nu mai mult de 4cm ca nu aia probleme cu geometria rotilor), pt spate pune niste "shackles" (scuza dar nu stiu cum sa zic in romana) cam 4 cm mai lung (se poate face "home made"). Cu asta nu zic ca te pot baga la extrem dar vai castiga ceva. Daca vrei solutia mai scumpa, uitate pe kit de inaltare de la Rancho, merge foarte bine. Daca inteles putin de engleza uitate pe forum de http://www.planetisuzoo.com ca acolo gasesti gramada de ideie. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Frontera are pasajele de la roti mult mai mici. Pe frontera intradevar nu incap usor 31 dar pe trooper intra direct. Nike a avut trooper cu 31 fara sa-i faca nici o modificare si s-a dat ceva ani cu masina aia,poti sa-l intrebi. Ca mecanica sunt foarte asemanatoare trooperul si frontera. Eu am pus 31 pe frontera, cea pe care vreau sa o fac de raid si au intrat bine! Fara probleme! Eu ziceam de 32-uri mai sus. Cred ca m-ai certat degeaba, pt ca eu am zis doar sa-si puna OME si 31-uri ca sa nu puna flexul. Tu ai zis sa puna flexul si sa bage direct 32-uri daca are suspensia perfecta. Ceea ce nu cred ca o are! :grin: In fine...scuze ca m-am bagat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Nu se cearta nimeni aici :grin: :h5 Eu va zic din experienta cam ce merita facut. Daca suspensia de pe masina e terminata atunci merita sa-si puna o suspensie cu lift,iar aici ai de unde alege ca pe langa ome mai gasesti si la ironman,calmini.... Eu unul nu as modifica asa mult isuzu pentru ca e o masina la care tot timpul ai ceva de reparat,te dai de doua ori cu ea mai hotarat in teren si mai schimbi un pivot,un cap de bara... Asa pe net am vazut o gramada de troopere facute pe 35-uri....de arata belea da treaba e ca nu rezista. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? La cat de des o pui tu pe burta nu te multumi doar cu gume mai mari. Daca ii faci body lift nu cred ca te ajuta sa nu o mai suspenzi, deci iedeal pt tine ar fi inaltarea din suspensie si gume mai mari. Nu 35 ca nu le duci usor, nici macar daca repari turbo ala tot nu le duci fara alte modificari. Cred eu ca pt tine 32-33 ar fi suficient. Dupa cum zicea cfantana, exista si altii in afara de ome care poate (trebuie sa te interesezi) sunt ceva mai ieftini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? @shadow: La cat de des o pui tu pe burta nu te multumi doar cu gume mai mari. Daca ii faci body lift nu cred ca te ajuta sa nu o mai suspenzi, deci iedeal pt tine ar fi inaltarea din suspensie si gume mai mari. Nu 35 ca nu le duci usor, nici macar daca repari turbo ala tot nu le duci fara alte modificari. Cred eu ca pt tine 32-33 ar fi suficient. Dupa cum zicea cfantana, exista si altii in afara de ome care poate (trebuie sa te interesezi) sunt ceva mai ieftini. o masina ramane agatata si in punte care e aproximativ egal cu punerea pe burta a masinii. cu bodylift ridici caroseria de pe sasiu. din suspensie ridici si sasiul. cu roti mai mari ridici si puntea(sau punti portale ca sa ridici diferentialul :grin: ). eu am renuntat la ridicarea doar din suspensie(va ramane inaltata din bari de torsiune 3 cm fata si cam tot asa din telescoape spate) ...am trecut pe roate de 31 si urmeaza body de 3-5 cm , pentru ceea ce fac eu personal cu masina in off road e arhisuficient ideal ar fi sa combini cat mai precis aceste variante de inaltare in tandem cu ceea ce vrei sa faci cu masina . bafta la ales... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Ce face kitul de inaltare? Eu personal as merge pe 32-uri si flexul pe aripi. O sa merg pe aceasta varianta deoarece este cea mai "bugetara". Suspensiile masinii sunt foarte bune, cred ca au fost schimbate cu putin timp inainte sa o cumpar eu. Ramane doar sa gasesc pe cineva cu care sa fac schimb de cauciucuri ca am apucat sa-mi iau BFG-uri 215 R 15 noi ... 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate