Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ceasuri outdoor

Postări Recomandate

Salut, m-am uitat pe site si nu am vazut un subiect asemanator.

Deci...lega de ceasuri...:

1. Ce model aveti/folositi (ma refer la cele cu tendinta outdoor) ?

2. Ce model/branduri considerati bune?

3. Ce caracteristici ar trebui sa aiba un astfel de ceas?

Am vazut ceva interesant pe suunto.com...si din cate stiu si cei de la Casio au o linie intitulata G Shock.

Zic eu ca un ceas folosit un offroad/outdoor trebuie sa aiba urmatoarele:

- antisoc

- water rezist

- termometru (preferabil)

- altimetru (preferabil)

- GPS (cu toate ca eu sunt un fan al aparatelor GPS dedicate)

Ce ziceti ?

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Ceasuri outdoor

Si eu m-am uitat in ultimul timp dupa asemenea ceas.. totul e sa vezi specificatile, review-rile cat si... pretul. Pretul poate arata si calitatea.

Degeaba are termometru daca trebuie sa astepti 15-30 min cu el scos de la mana pt a arata temperatura...

De ex asta.. in jur de 2 mil lei

http://www.canyon-tech.com/products/spo ... es/CNS-SW2

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

asa e, sunto sau casio pro trek

eu am unul prg70YT si sunt foarte foarte mulumit de el

cred ca ofera tot ce ai nevoie pt outdor ... pe laga functii, ecranul solar si capacitatea de a se incarca singur ma face sa cred ca sunt facute sa dureze f f mult

dati un ban in plus si luati bratara de titan pentru ca merita cu varf si indesat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Nu zic ca nu sunt extraordinare.. dar salariul pe aproape o luna sau mai bine... e cam mult.

Cel putin pt mine.

Bullbar, vorbim diseara.. si eu sunt curios cum arata daca-ti cumperi.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

tuky...vad ca esti din Cluj. Poate ne intalnim la o cafea/bere si-mi dai mai multe detalii despre el.

Si eu l-am vazut, stie multe, dar vreau o parere de la persoana care-l detine.

Pretul trece de 2000 lei...e intr-adevar mare, dar daca se justifica calitattiv...

Bogdan,

Link spre comentariu

Eu am unul ca acesta.

http://www.casio-europe.com/euro/watch/ ... -40s-2ver/

Imi pare rau ca nu l-am luat cind am fost la Londra acum 1 an jumatate pentru ca era 130 lire.

In Romania l-am luat de la reprezentanta cu 10 milioane.

Nu are altimetru dar pentru mine este de ajuns ce are pe el.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Pentru ceasuri adevarate, de aventura, expeditie, zbor, diving, etc. exista topicul: viewtopic.php?f=44&t=3094&hilit=instruments

:ha: :ha: Abuzezi " de putere" :P pai noii nu putem man sa citim "acolo" unde doar moderatorii pot :ha: hai cu solutii noi :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pentru ceasuri adevarate, de aventura, expeditie, zbor, diving, etc. exista topicul: viewtopic.php?f=44&t=3094&hilit=instruments

:ha: :ha: Abuzezi " de putere" :P pai noii nu putem man sa citim "acolo" unde doar moderatorii pot :ha: hai cu solutii noi :h5

Nu abuzez, nu stiu din ce cauza nu merge, linkul e tot catre un topic de pe forum. Il rog pe Max sa remedieze problema!

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Nu abuzez, nu stiu din ce cauza nu merge, linkul e tot catre un topic de pe forum. Il rog pe Max sa remedieze problema!

Stai linistit ca nu e nici o problema , era o gluma :h5 Dar de obicei cand vad ca nu sunt autorizat sa citesc postarile unui forum e clar ... sunt pt "cei de sus" :grin: :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Daca-ti trebuie Suunto (care e super ok), mergi la Atta, in spate la Sora si poti afla cate amanunte vrei si sa le si vezi, efectiv.Daca te hotararsti ptr un model care nu-l are, se poate comanda.

Eu personal sunt fan Casio (G-Shock) si sunt extrem de multumit. Rezista la greu!!!

Link spre comentariu

Pendulez intre Casio Pro Trek PRG-130T-7V si Suunto X10.

Voi ce ati alege ?

Pe care il considerati cel mai bun?

Multam.

Ambele fac cam aceleasi lucruri. Ca pret sunt sensibil egale, depinde de unde le procuri. Suunto este mai elegant. Daca va fi un ceas de zi cu zi si ptr. mai multi ani, personal as opta ptr. Suunto.Am ambele marci de ceasuri, dar de fiecare data am preferat la mana Suunto.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

M-am hotarat dupa ce am tot analizat tot felul de variante si am mers pe: Suunto Core varianta Black Military.

Aici vedeti o prezentare:

.

Zic eu ca are cam tot ce trebuie pentru teren, mai putin GPS, eu fiind o persona care are incredere in aparatele GPS dedicate.

Bogdan,

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Eu am Suunto X6HR de cativa ani. Nu are GPS, dar in rest: barometru/altimetru, declinometru, cronometru, busola, termometru. Cred ca este absolut suficient pentru un ceas. Trebuie sa mai spun ca sunt multumit de el, precizia este foarte buna (l-am reglat doar cand l-am luat, in 4 ani are abatere de 20 secunde). Rezista la 30 metri sub apa- testat. Bateria a trebuit sa o inlocuiesc dupa aproape 3 ani, CR 2020.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare