soimu Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Ceasuri outdoor timex xpedition cu busola.... sa nu luati niciodata e o petarda de ceas primo...se strica sistemul de iluminare... pur si simplu nu mai merge secundo, bratara, care desi pare extraordinar de solida.... e partea slaba se rupe partea suerioara ...care e din plastic, si daca nu il pierdeti, oricum alta bratara nu gasiti pe marimea asta in plus, in loc de telescoape, prinderea e pe suruburi, care nu se mai desfac dupa 5 luni de purtat, ci se vor rupe inauntru, necesitand interventia unu ceasornicar talentat sa le scoata afara busola nu arata bine deloc, termometrul pare bun, dar dupa 5 luni sa schimbat bateria...moment in care sa deregalt complet SA NU LUATI forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Ceasuri outdoor Salut. Eu am un Timex Expedition Shock de un an si jumatate si nu am avut nici o problema cu el si a fost purtat cam o data la 3 zile, inca arata ca in prima zi iar dintre toate ceasurile care le am imi place cel mai mult designul lui. Poate ai cumparat unul contrafacut ! "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Ceasuri outdoor Salut. Eu am un Timex Expedition Shock de un an si jumatate si nu am avut nici o problema cu el si a fost purtat cam o data la 3 zile, inca arata ca in prima zi iar dintre toate ceasurile care le am imi place cel mai mult designul lui. Poate ai cumparat unul contrafacut ! [ATTACH=CONFIG]102798[/ATTACH] nu, nu e contrafacut, ca a venit cu granatie si de toate cele nu e shoc, e cel de la pagina 5 (cred) varianta neagra forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Ceasuri outdoor Si eu am un timex expedition , nici mie nu-mi merge iluminarea cadranului si din cand in cand sare o secunda.....trebuie sa il reglez din nou . Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xplorer Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Ceasuri outdoor Eu am un ceas CASIO Pro Trek SGW-100-1VEF Twin Sensor pe care il folosesc la fiecare iesire outdoor, pe doua sau 4 roti. Sunt multumit chiar daca este un model mai vechi. Ceasul este robust usor si precis, se comporta f bine la socuri si umezeala, busola este destul de precisa, dar termometrul indica temperatura dupa aprox 10-12 minute dupa ce este dat jos de pe mana. Pe ansamblu sunt multumit de alegerea facuta. Suzuki Samurai - 1993 Ford Fiesta - 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taurelli Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Ceasuri outdoor Ceas outdoor ... un ceas mecanic automat bun. Sau quartz tot cu mecanism de calitate (nu plastic). Ceasurile tip "diver" sunt ok, au carcase solide, marcaje fosforescente bine vizibile. Seiko "Orange Monster" sau un Citizen Diver's sunt ok (calibre: Miyota 8203, Seiko 7S26, foarte fiabile si de anduranta) In rest, altimetru, barometru si busola sunt doar pentru fanii tehnologiei, sunt imprecise. Altimetrul barometric e aiurea, necesita calibrare (vreme rea.. alta altitudine), busola e badarana si nu se compara cu cea mai nasoala busola cumparata din targul de vechituri. Singura smecherie e barometrul dar cum la munte vremea e asa de schimbatoare s-ar putea ca din cauza ceasului sa fugi repede in cort si sa vezi ca peste 5 minute e soare si frumos :grin: GPS... un garmin Etrex sau GPSMAP cred ca e mai mult decat ok, si acum regret ca l-am vandut pe-al meu bazandu-ma pe o combinatie nefericita PDA + receiver GPS. Iar un GPS bun iti da si altitudinea corecta, si orientarea, si ora exacta. Suunto si Casio sunt frumoase, sunt gadget-uri si ... atat. Si acum imi mai trag cu ochiul cand le vad pe net. Deci in concluzie eu votez pentru un ceas rezistent si "de firma" + un GPS outdoor. Si la nevoie o harta (de hartie) si o busola in torpedou. de VOSTOK AMFIBIA stie cineva ceva? Pajero II, 2.5 td, 1991 Feelander 1.8, 1998 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Ceasuri outdoor de VOSTOK AMFIBIA stie cineva ceva? nu, dar poti sa ne spui tu daca tot stii de el sau era doar o intrebare? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Ceasuri outdoor Am avut de-a lungul timpului vreo doua sau trei ceasuri rusesti, pe vremea cand nu erau alte optiuni. Impresia lasata a fost de mare, greu, insa nu indestructibil. Chiar daca iti lasa impresia ca poti bate cuie cu ele, nu e chiar asa. In rest, destul de precise, de fapt nu suparator de imprecise, aratoase, frumoase si cam atat. Vostok Amphibia nu am avut si probabil nici nu voi avea, insa nu cred ca la pretul pe care il are iti poate oferi satisfactia unui ceas mai scump. Din ce am citit despre el, e un ceas care nu reuseste sa ascunda faptul ca valoareaza sub 100 de dolari, e mare, destul de precis si altele pe care le poti citi si tu. La banii astia nu ai sa gasesti nici un ceas cu mecanism "in the house", insa nu cred ca te intereseaza aspectul asta. De fapt la banii astia nu gasesti decat vreo chinezarie sau vreo replica tot chinezeasca si care, daca il cumperi, iti va arata tie si prietenilor tai cam ce parere ai tu despre ceasuri. In concluzie, cred ca la banii pe care ii valoreaza Vostokul e un ceas super ok si, daca nu esti prea pretentios in domeniul asta mergi si il cumpara si nu te vei face te ras cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taurelli Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Ceasuri outdoor nu, dar poti sa ne spui tu daca tot stii de el sau era doar o intrebare? Mare lucru nu stiu despre el, d-aia am si intrebat pentru ca mi se pare foarte ieftin fata de celelalte marci rusesti: http://www.russianshop.ro/produse/vostok-inc/amfibia-clasic.html Pajero II, 2.5 td, 1991 Feelander 1.8, 1998 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Ceasuri outdoor Si ultimul venit in colectie:grin::grin:: LUMINOX Navy Seal 3097 rezistent la 200 m sub apa si iluminare cu TRITIUM care pot spune ca se vede superb noaptea. http://www.luminox.com/watches?fam=SEA Despre fiabilitate si rezistenta revin cu pareri ulterior. Cateva poze http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Luminox/A_3097_big.png http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Luminox/DSCF3701.jpg http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Luminox/DSCF3716.jpg "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Ceasuri outdoor Ce pret a adunat pana a ajuns la tine pe mana? Arata superb :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Ceasuri outdoor Ce pret a adunat pana a ajuns la tine pe mana? Arata superb :grin: Pretul a ajuns la 268 $ cu tot cu shiping direct de la Amazon. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian1975 Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Ceasuri outdoor Salut, daca tot s-a discutat despre ceasuri solide. rezistente la soc , praf, apa, etc cred ca merita luate in considerare si ceasurile de la Glycine--- un brand cu reputatie foarte buna. mai mult are preturi pentru multe buzunare, nu fac reclama . dar eu asa ceva o sa cumpar in viitorul apropiat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Octombrie 15, 2011 Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: Ceasuri outdoor suunto .... se pare ca sunt cei mai buni / raspanditi ... dupa vine Casio - modele noi triplu senzor .... acuma depinde si de preferinte personale - cum arata - Suunto sunt mai clasici, casio mai modernisti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Ceasuri outdoor La fel ca si voi am vrut un ceas destept,indestructibil si ieftin..bineinteles sa arate si bine:wink: Varianta pe care am ales-o eu a fost Casio G-Shock GA 100 de care m-am indragostit. Bineinteles are si cateva chestii care nu imi plac dar per ansamblu e foarte bun raport calitate/pret. Este foarte rezistent la socuri, campuri magnetice,geam din cristal mineral (eu il am de 1 an si a vazut praf,noroi,apa) si nu e zgariat deloc. Se curata foarte usor cu apa si sapun fiind din silicon de foarte buna calitate. Nu imi place ca led-ul lumineaza prea slab noaptea...probabil face economie de baterie. In rest il recomand. Eu l-am luat de pe amazon dar am gasit si in tara la un pret asemanator http://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-barbatesti-ceas-casio-g-shock-ga-100-1a4er-bold-face-tough-body-p-1373.html Pun si un link de pe youtube sa vedeti cat e de rezistent :tk Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Ceasuri outdoor Pretul a ajuns la 268 $ cu tot cu shiping direct de la Amazon. E frumos dar cam scump pentru ce stie sa faca..adica in afara de rezistenta mai nimic:grin: Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Ceasuri outdoor E frumos dar cam scump pentru ce stie sa faca..adica in afara de rezistenta mai nimic:grin: la ceasuri e ca la femei, trebuie sa-ti placa... :top ... ca face sau nu sarmale e secundar... sunt ceasuri de zeci de mii de euro care nu stiu decat sa arate ora, amaratele :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Ceasuri outdoor la ceasuri e ca la femei, trebuie sa-ti placa... :top ... ca face sau nu sarmale e secundar... sunt ceasuri de zeci de mii de euro care nu stiu decat sa arate ora, amaratele :ha: Pana la urma ai dreptate, fiecare cu pasarica/preferinta lui :g Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Re: Ceasuri outdoor Suunto-ul meu Core si-a dat duhul ... pe cand eram la birou, deci are o bila neagra de la mine ! In plus ca si aspecte negative: cureaua ... sunt scumpe aprox. 200 lei originala si nu tine 12 luni. Cred ca voi trece la un Casio ProTrekca si ceas outdoor! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Ceasuri outdoor Curea am schimbat si eu la un x6 - se rupsese zgaiba aia care tine capatul curelei, dar am gasit la 80 de lei, potrivire perfecta. Cum a sucombat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Ceasuri outdoor Na ca ma bag si eu in vorba. Nu sunt adeptul busolei, altimetrului si alte functii la ceas de cand am avut T-Touch acum 3 ani. Dupa 6 luni am renuntat la el. Acum folosesc un Sector 340 Cronograph. Precis, cristal safir, echilibrat, ma inteleg bine cu el. Intre timp, am mai luat un Torgoen T10 cu bratara din cauciuc, fara cronograph, functii sau mai stiu eu ce. Arata numai timpul. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Ceasuri outdoor Ma bag si eu cu cateva... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 15, 2012 Autor Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Ceasuri outdoor Apropos ...un "service" specializat Suunto cunosteti? I-as mai da o sansa, mie imi place ceasul ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Ceasuri outdoor Importator: NEW SPORT SOLUTIONS S.R.L Calea Rahovei 266-268 corp 60, etaj 3 050912 Bucharest ROMANIA Phone: 0733 788686 Fax: 031 4379291 email: suunto@newsport.biz Service nu ai, dar trimite un mail si vezi ce-ti raspunde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 16, 2012 Autor Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Ceasuri outdoor Ok, multumesc, am schimbat din nou bateria si pare ca ii place. Poate nu vrea sa fie inlocuit ... am discutat cu cei de la un magazin specializat din Cluj si mi-ai spus ca in afara de curele ... nu au avut probleme cu nimic la Suunto. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate