Mutu Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Ceasuri outdoor Salut ! Dupa indelungi cautari, trecand prin toate ofertele, am ajuns la concluzia sa-mi iau un CEAS. Adica un ceas fara alte functii, gageturi, etc. ci doar unul simplu, rezistent si usor de citit in orice conditii. Consider ca fiecare lucru isi are rolul lui bine determinat, asa ca ceasul trebuie sa-mi arate ora, si gata, dar in orice conditii. Am ales : http://www.traserh3watches.com/seiten/P_6600_Type_6_MILG__mod-detail-id-20-sprache-en.html Sper ca am facut o alegere buna, timpul sper sa o dovedeasca... Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 (editat) Re: Ceasuri outdoor Cred ca m-am decis sa-mi i-au si un ceas outdoor;am tot facut comparatii intre suunto si casio;poate o sa i-au unul de fiecare,insa pentru moment doar casio; Si anume asta: http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Casio-ProTrek-PRW-5000-1ER-PRW-5000-1ER/Casio/?idpdt=80033 Astazi/maine il comand si vi-l arat cand apare; Ce parere aveti? Suunto e mai sobru,poate mi s-ar potrivi mai bine la varsta mea,insa optez pt bateria solara si reglaj radio ;) Si asta imi place mult! http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Timex-Expedition-E-Tide-Temp-Compass-T49709SU/Timex/?idpdt=78358 Editat Martie 19, 2012 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor Cred ca m-am decis sa-mi i-au si un ceas outdoor;am tot facut comparatii intre suunto si casio;poate o sa i-au unul de fiecare,insa pentru moment doar casio; Si anume asta: http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Casio-ProTrek-PRW-5000-1ER-PRW-5000-1ER/Casio/?idpdt=80033 Astazi/maine il comand si vi-l arat cand apare; Ce parere aveti? Suunto e mai sobru,poate mi s-ar potrivi mai bine la varsta mea,insa optez pt bateria solara si reglaj radio ;) Si asta imi place mult! http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Timex-Expedition-E-Tide-Temp-Compass-T49709SU/Timex/?idpdt=78358 Intre Casio si Timex eu zic sa ramii pe Casio. E un ceas frumos care inca mai merge la virsta noastra. Eu am un PRW 2000 si inca nu mi-e rusine sa-l port. Vezi ca ai si varianta pe titan, un pic mai scump. Bratarile din plastic se duc foarte repede, mai repede decit se schimba modelele la Casio, si e posibil sa nu mai gasesti dupa ce se vor strica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 (editat) Re: Ceasuri outdoor Intre Casio si Timex eu zic sa ramii pe Casio. E un ceas frumos care inca mai merge la virsta noastra. Eu am un PRW 2000 si inca nu mi-e rusine sa-l port. Vezi ca ai si varianta pe titan, un pic mai scump. Bratarile din plastic se duc foarte repede, mai repede decit se schimba modelele la Casio, si e posibil sa nu mai gasesti dupa ce se vor strica. Da,e clar ca e mai performant Casio,si ala e ca si luat si anume asta http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Casio-ProTrek-PRW-5000-1ER-PRW-5000-1ER/Casio/?idpdt=80033 (cel din dreapta,cu galben) cum zici tu,cu bratara de titan ;) Nici suunto asta nu e rau deloc,insa nu le pot avea pe toate :D http://www.fitnessdigital.be/product.jsp?ct=102&cp=10000735 Merci de sfat @codufiscal . Editat Martie 19, 2012 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor Da,e clar ca e mai performant Casio,si ala e ca si luat si anume asta http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Casio-ProTrek-PRW-5000-1ER-PRW-5000-1ER/Casio/?idpdt=80033 (cel din dreapta,cu galben) cum zici tu,cu bratara de titan ;) Nici suunto asta nu e rau deloc,insa nu le pot avea pe toate :D http://www.fitnessdigital.be/product.jsp?ct=102&cp=10000735 Merci de sfat @codufiscal . Daca performanta se rezuma la precizia masurarii timpului, Casio e perfect. E radio controlled, iar emitatorul e la Mainflingen, linga Frankfurt, adica e aproape de tine. Modelul asta de ceas se sincronizeaza foarte bine chiar si din Ro. Daca insa performanta se refera la altele si daca chiar te intereseaza temperatura, altitudinea sau mai stiu eu ce alte marimi, e mai bine sa-ti cumperi altimetru, termometru, busola sau ce te intereseaza. In orice caz, nici un ceas nu-ti va face masuratori precise alte altor marimi in afara de timp. Oricum, sa ai bafta cu el si sa ne spui si noua ce impresie iti face, dupa ce-l cumperi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor ..., busola sau ce te intereseaza. In orice caz, nici un ceas nu-ti va face masuratori precise alte altor marimi in afara de timp. .... si daca nu e cu banat, de ce nu ar putea indica corect busola ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor Imi permit sa va sugerez si Suunto X10 (military sau nu). In mainile unui om priceput se poate dovedi un instrument foarte util. Eu nu folosesc nici 25% din ceea ce stie sa faca. Atasez un virtual tour din Ha Noi facut pe baza track-ului GPS inregistrat cu un Suunto X10 Military. Ha Noi Virtual Motorbike Tour.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor si daca nu e cu banat, de ce nu ar putea indica corect busola ? Nu e cu banat, insuficienta mea pregatire tehnica nu-mi permite sa va dau o explicatie. Eu sint mai mult cu poezia, cu filozofia etc. Lasind gluma la o parte,eu am zis ca instrumentele de masura pe care le are ceasul ala nu indica exact valorile marimilor pe care le masoara. Spre exemplu temperatura, pe linga faptul ca trebuie sa stai in mediul in care masori cel putin 15 min, e departe de cea reala, chiar cu ceasul calibrat. La fel si cu altitudinea si presiunea atmosferica. In privinta busolei pe care o are ceasul, eu nu as folosi-o pentru navigare. Adica arata corect cam pe unde e nordul, insa nu imi arata exact. Pe linga faptul ca trebuie calibrata si busola, daca vrei masuratori cit de cit precise. Nu stiu sa calibrez si nici nu mi-am batut capul, oricum in rucsac am o busola adevarata. Ia un ceas de genul asta si o busola adevarata, nu de jucarie, si fa ceva comparatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 (editat) Re: Ceasuri outdoor pai tocmai, ca am facut. se calibreaza busola, se introduce declinatia aferenta si apoi indica bine. la temperatura iar nu am probleme, +/- 1 grad fata de termometru etalonat, evident lasat 15 minute in mediul de masurare. la altitudine si presiune atmosferica mi-e greu sa-l folosesc. in mod evident, si am mai spus-o, nu e un instrument de precizie stiintifica. busola poate da o abatere de 2-3 grade, dar daca o astfel de abatere este de neacceptat pentru aplicatia ta, atunci cu siguranta iti vei cumpara o busola adevarata. marja lor de eroare este mai mult decat acceptabila, fiind instrumente de hobbi si nu de uz profesional. Si GPS-ul din magazin este destul de performant ca sa te ghidezi prin Europa de exemplu, dar niciun topograf nu va intocmi harti dupa indicatiile lui... Editat Martie 19, 2012 de u2_2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor pai tocmai, ca am facut. se calibreaza busola, se introduce declinatia aferenta si apoi indica bine. la temperatura iar nu am probleme, +/- 1 grad fata de termometru etalonat, evident lasat 15 minute in mediul de masurare. la altitudine si presiune atmosferica mi-e greu sa-l folosesc. in mod evident, si am mai spus-o, nu e un instrument de precizie stiintifica. busola poate da o abatere de 2-3 grade, dar daca o astfel de abatere este de neacceptat pentru aplicatia ta, atunci cu siguranta iti vei cumpara o busola adevarata. marja lor de eroare este mai mult decat acceptabila, fiind instrumente de hobbi si nu de uz profesional. Si GPS-ul din magazin este destul de performant ca sa te ghidezi prin Europa de exemplu, dar niciun topograf nu va intocmi harti dupa indicatiile lui... Pentru temperatura ceasul meu imi da diferente de mai mult de 2 grade, chiar si calibrat si masurat asa cum scrie in manual. M-am mai jucat si cu altitudinea, insa erorile erau de citiva zeci de metri. Ce e ciudat e ca am obtinut valori diferite de altitudine pentru acelasi loc masurate in zile diferite. Pentru presiune nu mi-am batut capul, pentru ca nu am avut cu ce sa masor ca sa pot compara. Pentru mine cel mai important e sa-mi masoare exact scurgerea timpului, si asta o face perfect, restul fiind jucarii, iar rezultatul masuratorilor pe care le face ceasul imi pot da o parere aproximativa si nu corecta sau precisa asupra marimilor care ma intereseaza. Eu personal folosesc ceasul asta foarte rar, cel mult o data pe luna. Pina la urma omul isi cumpara ceasul ca sa-i arate din cind in cind ora si nu ca sa masoare temperatura apei din cada de baie sau ca sa ia vreun azimut pe autostrada. Faptul ca are mai multe butoane decit o bricheta obisnuita da bine in poze. Faptul ca e solar si nu trebuie sa-i schimbi vreo baterie decit dupa vreo 10 ani (teoretic) e iarasi foarte bine, pentru ca pentru cei mai comozi e mai greu sa mearga la ceasornicar si sa faca ce trebuie facut, chiar daca dupa trei ani te plictisesti si il arunci, pentru ca a aparut un alt model care arata cine stie ce alte dracovenii inutile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Ceasuri outdoor ...Ce e ciudat e ca am obtinut valori diferite de altitudine pentru acelasi loc masurate in zile diferite... pai evident ! altimetrul functioneaza pe baza masurarii presiunii atmosferice (barometru). in mod teoretic, el trebuie etalonat la inceputul ascensiunii (sau excursiei, cum vrei ), la conditiile atmosferice din acel moment ! Daca se schimba conditiile, se schimba presiunea si automat ceasul va indica alta altitudine... d-aia zic ca mi-e greu sa-l folosesc, la sarituri cu parasuta de exemplu e ok, dar daca te intinzi pe o perioada mai lunga de timp da erori daca nu reetalonezi la conditiile atmosferice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: Ceasuri outdoor Da,e clar ca e mai performant Casio,si ala e ca si luat si anume asta http://www.eyeshop.com/fr/pdt/Montres-de-sport/Casio-ProTrek-PRW-5000-1ER-PRW-5000-1ER/Casio/?idpdt=80033 (cel din dreapta,cu galben) cum zici tu,cu bratara de titan ;) Nici suunto asta nu e rau deloc,insa nu le pot avea pe toate :D http://www.fitnessdigital.be/product.jsp?ct=102&cp=10000735 Merci de sfat @codufiscal . Deocamdata a sosit asta,celalalt (Casio) vine in max 2 sapt ;) TIMEX! Editat Aprilie 5, 2012 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 (editat) Re: Ceasuri outdoor Si uite asa mi-am imbogatit colectia cu unca 4 ceasuri,ultimul fiind inca pe drum,dar o sa vi-l prezint la momentul oportun! Pana atunci insa... Nu am reusit sa cobor aici pozele,deja ma enerveaza faza asta... pun incurand poze ,ca vad ca nu convin lincuri ;) Editat Aprilie 24, 2012 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor 1. linkul pus de tine e total aiurea, ar fi mai bine s averifici ce pui ca e jenant 2. timex ul travel compas e FOARTE slabut, a cedat in mai putin de 6 luni de utilizare permanenta prima data a cedat iluminarea ecranului apoi a cedat bratara (de titan) in mai multe locuri si cel mai rau, la prinderea pe carcasa ceasului...ori cum acolo au pus bolturi (care dua 6 luni nu se mai desfileteaza ci se rupe filetul)... e foarte dificil de gasit telescoape pe dimensiunea aceea de tinut in sertar este ok, pentru purtat, e o prostie scumpa protrekul tine in continuare, de 5 ani folosit intens, fara schimbat baterie (si acum e pe hi), cu doar 6 luni pauza..timex mai o sa imi cumpar un casio protrek cat de curand timex...in vecii vecilor, indiferent cat de bine arata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor 1. linkul pus de tine e total aiurea, ar fi mai bine s averifici ce pui ca e jenant 2. timex ul travel compas e FOARTE slabut, a cedat in mai putin de 6 luni de utilizare permanenta prima data a cedat iluminarea ecranului apoi a cedat bratara (de titan) in mai multe locuri si cel mai rau, la prinderea pe carcasa ceasului...ori cum acolo au pus bolturi (care dua 6 luni nu se mai desfileteaza ci se rupe filetul)... e foarte dificil de gasit telescoape pe dimensiunea aceea de tinut in sertar este ok, pentru purtat, e o prostie scumpa protrekul tine in continuare, de 5 ani folosit intens, fara schimbat baterie (si acum e pe hi), cu doar 6 luni pauza..timex mai o sa imi cumpar un casio protrek cat de curand timex...in vecii vecilor, indiferent cat de bine arata Verifica acuma linkul ca sa nu mai fie jenant;editam in timp ce tu ai prins alt link,cred! Daca e in continuare jenant,spune-mi si modific iar! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor Am micsorat putin pozele,cred ca erau preamari;deci astea sunt... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor e bun asa...fara link casio protrek ce model este si cu cat a fost, de unde e luat, etc arata bine si citizen, dar nu am curaj sa intreb pretul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor e bun asa...fara link casio protrek ce model este si cu cat a fost, de unde e luat, etc arata bine si citizen, dar nu am curaj sa intreb pretul Casio Pro Trek PRW-5000-1ER Sport,este modelul asta desi am vreut cel cu bratara de titan,dar nu era pe stoc! Am dat pe el 285 din Franta, Pe Citizen 350+transport de pe ebay! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor Citizenul e un Promaster Nighthawk, nu? E super frumos, chiar daca nu e prea outdoor. Al patrulea model ce e? Cine sau ce te-a suparat de ti-ai luat patru ceasuri odata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor Citizenul e un Promaster Nighthawk, nu? E super frumos, chiar daca nu e prea outdoor. Al patrulea model ce e? Cine sau ce te-a suparat de ti-ai luat patru ceasuri odata? Da,Citizenul este Promaster Nighthawk,eco-drive; Al 4-lea este un suunto military,care sper sa apara saptamana asta;nu m-a suparat nimeni,dar imi plac ceasurile si am o mica colectie,insa trebuie sa recunosc,din categoria asta nu aveam nimic ;) iar destinatia a doua ceasuri de acuma insa este pt cei mai buni prieteni cu care mai ies la un gratar ,munte,cand mai vin pe acasa;insa nu pot sa ma decid la care sa renunt :) Timex-ul ar fi unu... Citizenul era deja comandat de ceva vreme,la fel si Timexul; Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Ceasuri outdoor Da,Citizenul este Promaster Nighthawk,eco-drive; Al 4-lea este un suunto military,care sper sa apara saptamana asta;nu m-a suparat nimeni,dar imi plac ceasurile si am o mica colectie,insa trebuie sa recunosc,din categoria asta nu aveam nimic ;) iar destinatia a doua ceasuri de acuma insa este pt cei mai buni prieteni cu care mai ies la un gratar ,munte,cand mai vin pe acasa;insa nu pot sa ma decid la care sa renunt :) Timex-ul ar fi unu... Citizenul era deja comandat de ceva vreme,la fel si Timexul; Hm...Grea alegere. Oricum, Timex-ul nu e tipul de ceas pe care sa-l faci cadou unui prieten, mai ales celui mai bun. Eu cel putin nu as face cadou unui prieten bun un Timex. Eu nu as da nimic de pe acolo si as alege ceva de pe la Orient, Mako 1 sau 2, ceasuri la preturi extrem de rezonabile si foarte bune. Daca imi dau cu parerea pe unde nu trebuie, imi cer scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Re: Ceasuri outdoor Hm...Grea alegere. Oricum, Timex-ul nu e tipul de ceas pe care sa-l faci cadou unui prieten, mai ales celui mai bun. Eu cel putin nu as face cadou unui prieten bun un Timex. Eu nu as da nimic de pe acolo si as alege ceva de pe la Orient, Mako 1 sau 2, ceasuri la preturi extrem de rezonabile si foarte bune. Daca imi dau cu parerea pe unde nu trebuie, imi cer scuze. Zici ca m-as face de ras cu un cadou ca si Timex-ul?O sa vad atunci si unde zici tu;mie personal imi place foarte mult;cel putin ca design...acuma ca nu sunt ele f petormante in teren... Ma gandeam la suunto si timex,ca si cadou,mai ales ca vor fi folosite doar in week-end... Poate ma indrumi spre o adresa ceva,un link;ca sa fac si eu o comparatie; O parere este salutabila oricand :h5 Editat Aprilie 25, 2012 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Ceasuri outdoor Confirm si eu ca Timex-ul e un rahat, in afara de faptul ca arata foarte fain. Nici de zi cu zi nu-i bun , pica indigloul dupa cateva luni , se deojeste vopseaua... Daca vrei sa-l faci cadou unui prieten foarte bun te invat eu cum sa faci ca sa nu te faci de cacao. Il pui repede la vanzare si cumperi altceva. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Ceasuri outdoor Confirm si eu ca Timex-ul e un rahat, in afara de faptul ca arata foarte fain. Nici de zi cu zi nu-i bun , pica indigloul dupa cateva luni , se deojeste vopseaua... Daca vrei sa-l faci cadou unui prieten foarte bun te invat eu cum sa faci ca sa nu te faci de cacao. Il pui repede la vanzare si cumperi altceva. Dap,este o idee si asta;insa nu o sa-l vand,il pastrez in colectia mea,iar pt prieteni,probabil mai cumpar 2 suunto,sa avem toti la fel ca amintire;sunt destul de dragute ;) Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Ceasuri outdoor Tu iti cunosti prietenii mai bine. O parere din partea mea va fi doar foarte subiectiva. Mi-am dat cu parerea ca Timex nu e un ceas care poate fi facut cadou unui prieten si crede-ma ca am dreptate. Din moment ce te-ai gindit la un cadou care trece de 250 de euro, cum e X-landeru' de la Suunto, inseamna ca prietenul e o persoana foarte apropiata. Tu ii cunosti mai bine, ma refer la virsta, la personalitate etc. Mie, de exemplu, nu prea imi mai plac ceasurile astea de plastic cu multe gadgeturi. Motivele ar fi nenumarate si nu fac obiectul discutiei incepute aici. Ca si ceas de week-end mi s-ar parea interesant in gama asta de pret ceva cu indicatori iluminati cu tritiu, ceva militar, robust si util; gen Smith&Wesson, Luminox, Uzi, GTLS Nite sau orice altceva care nu imi vine in minte acum. Recunosc ca nu am nici un ceas din gama asta de pret si vorbesc doar din auzite, vazute si citite; am ceva iluminat cu tritiu, insa sare binisor ca pret de ce am discutat. Ceva discutii mai elevate gasesti pe forumurile de ceasuri. Pe la noi cel mai bun e ceasornicar.ro. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate