Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutari de la Craiova

mozo

Postări Recomandate

Ma numesc Petre, am 18 ani si de 2 ani ma pasioneaza off-roadul. Totul a inceput intr-o zi ploioasa de toamna in drum spre tara, cand se surupase drumul din cauza inundatilor si am fost nevoiti sa o luam prin namoale... este vorba de un Papuc, da ati citit bine, o Dacie papuc 4x4 1.6 benzina cu mici imbunatatiri pe aici picolo mai o sarma mai un ciocan etc :grin: . Cu chiu cu vai am reusit sa trecem, in spatele nostru era cardu de masini printre care si cateva 4x4 care au ramas impotmolite... Atunci am realizat defapt ce masina detin si usor usor m-au luat nebuniile dai roagate de tata(pe vremea aceea nu aveam permis) dute pe camp namoale mai soft etc... de precizat ca bara din spate am rupto la propriu de 3 ori la niste scarite ca sa zic asa:D (ai mei erau de acord atata timp cat daunele erau acoperite din banii munciti de mine sau din "cota zilnica"). Recent am luat permisu' , momentan numai am decat un 4x2 modest(Tico). Micutul tractor sufera cu ceva rupt pe sub ea lonjeronul fisurat am impresia o so repar cred... Ce mai pot sa zic inafar de faptul ca mai detin un garaj de 110mp rampa pt 2 masini care cat de curand il scot la inchiriat ca nu am ce sa fac cu el(initial a fost construit pt deschiderea unui service auto, dar intre timp au aparut alte oportunitati). Planuri de viitor... momentan nimic doar invatat sala invatat sala dupa care urmeaza bac-ul apoi admiterea la Academia de politie(stiu ca e greu, dar daca inveti se poate). In rest cam atat daca aveti si alte intrebari mi le puteti adresa. Aaa uitasem masini preferate:

-Patrol y61 varianta scurta

-Patrol y60 tot varianta scurta

Daca pot sa va ajut cu ceva nu ezitati, sunt disponibil in limita timpului. O seara placuta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutari de la Craiova

:tr :W U

Citeste topicul asta viewtopic.php?f=4&t=5799 Ai cateva :grin: informatii despre Y60 si Y61 scurt :grin: :h5

Link spre comentariu

Petre, apropo, pai daca iubesti atat de mult Y60 si Y61, de ce reaku ai pus la avatar o Toyota? :ha: :ha:

Nu uita sa votezi pentru Nissan viewtopic.php?f=19&t=5672

Link spre comentariu

Votez imediat, nissan e favoritul meu, poza cu toyota este acolo deoarece cu nissan nu am gasit nimic sa ma atraga oricum nu va prinde pureci prea mult pe acolo pana gasesc ceva pe gustul meu. Hiluxu' asta nou mi se pare fragil, cu bara aia si rotile alea parca e un tinerel de 30 kg care a terminat scoala de jandarmi si cand si-a pus haina pe el e un Mr.Musculo la 90 de kg. Y60 si Y61 dau impresia aia de masivitate, senzatia aia care cand o privesti simti ca trece prin zid, simti ca poti sa treci peste orice si peste tot iti da o incredere aparte care nu multe masini o ofera in ziua de azi.

Link spre comentariu

Uite aici gasesti niste poze dragute :grin: cu Nissan Patrol http://www.patrol-gr.net/

Link spre comentariu

Bine ai venit! Bafta la Academie! sti ca in afara de pregatire beton ai nevoie mai ales de ''COJONES''. crezi ca poti trai decent dintr-un salar de bugetar? mie imi e destul de greu. Bafta si noroaie! :jp1

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare