mozo Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bine ai venit! Bafta la Academie! sti ca in afara de pregatire beton ai nevoie mai ales de ''COJONES''. crezi ca poti trai decent dintr-un salar de bugetar? mie imi e destul de greu. Bafta si noroaie! :jp1 Salut, probabil tu cunosti salariu unui subofiter, care intradevar e f mic, dar salariu unui ofiter e undeva la 25-27 mil(am vazut o fisa pe site-ul sindicatului prolex cu salariu politistului ) la modul in care eu am parinti care inca mai pot destui ani, o casa si un apartament. Nu imi place sa dau banii aiurea pe toate prostiile de haine sau alte kkt-uri, singurul lucru pe care as da banii ar fi un tractor(y61). :grin: . Dupa ce am citit mai bine mesajul tau am realizat ca esti deja in sistem daca da si daca nu esti de mult timp esti dispus sa ma lamuresti si pe mine la anumite chestii pe pm sau pe mess cum preferi tu. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova @mozo daca votezi cu bullbar si Cristi Tractozaur ai puso LANDU e masina bai nene! :ha: :ha: :ha: Stiu nene stiu, maine creca iti fac niste poze la acaret ca am drum prin zona asa ca ai grija cu paru' ala sa nu mi le dai dupa cap :ha: ; maine, poimaine nu iesi pe nicaeri ca la ce vreme e afara, eu doar venii acu cu papucu' ma ofticai bagai repede o sarma in fata si una in spate cu cate un maner prinse fiecare la locu' ei cea din fata scoate 4x4 si cea din prag il baga si dai nene(chestia cu butonu sa dus...) :banana veselie nu gluma. Pe stefan cel mare la urcarea aia era un x5 cu "slick-uri" la modul nesimtit se ruga de mine sa il tractez si pe el. In fine vazui eu cum sta treaba si ma aventurai prin ceva namoale si zapada in bariera valcii campuri etc... mearsa ce mearsa intr-un loc se afunda cu toate rotile in namol oricum nimic interesant... in fine cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc unui om cu o vitara care ma scos din kkt :banana :h5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bine ai venit!!!!!!!!!Ma bucur ca ai ales PATROLUL.Buna alegere.Calca pe urmele MISTRETULUI.Ciao din ARAD :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bine ai venit! Bafta la Academie! sti ca in afara de pregatire beton ai nevoie mai ales de ''COJONES''. crezi ca poti trai decent dintr-un salar de bugetar? mie imi e destul de greu. Bafta si noroaie! :jp1 Salut, probabil tu cunosti salariu unui subofiter, care intradevar e f mic, dar salariu unui ofiter e undeva la 25-27 mil(am vazut o fisa pe site-ul sindicatului prolex cu salariu politistului ) la modul in care eu am parinti care inca mai pot destui ani, o casa si un apartament. Nu imi place sa dau banii aiurea pe toate prostiile de haine sau alte kkt-uri, singurul lucru pe care as da banii ar fi un tractor(y61). :grin: . Dupa ce am citit mai bine mesajul tau am realizat ca esti deja in sistem daca da si daca nu esti de mult timp esti dispus sa ma lamuresti si pe mine la anumite chestii pe pm sau pe mess cum preferi tu. Multumesc anticipat. Salutare nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea ti sa explicat situatia bine cu salariile cel al unui subofiter este mai mic dar nu cu mult gindestete ca el are vechime care se pune la sal la 27 nu prea ajungi cind iesi din academie trebuie sa ai grija ce inveti sa nu te incarci cu toate prostiile si sa stii ca multi sunt slabi pregatiti dau si ei asa ca sa dea asta nu inseamna ca nu este concurenta in rest poate te gindesti sa iti iei NIVA ai fi surprins ce poate daca vrei facem un test cu a mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Salutari de la Craiova @mozo daca votezi cu bullbar si Cristi Tractozaur ai puso LANDU e masina bai nene! :ha: :ha: :ha: Stiu nene stiu, maine creca iti fac niste poze la acaret ca am drum prin zona asa ca ai grija cu paru' ala sa nu mi le dai dupa cap :ha: ; maine, poimaine nu iesi pe nicaeri ca la ce vreme e afara, eu doar venii acu cu papucu' ma ofticai bagai repede o sarma in fata si una in spate cu cate un maner prinse fiecare la locu' ei cea din fata scoate 4x4 si cea din prag il baga si dai nene(chestia cu butonu sa dus...) :banana veselie nu gluma. Pe stefan cel mare la urcarea aia era un x5 cu "slick-uri" la modul nesimtit se ruga de mine sa il tractez si pe el. In fine vazui eu cum sta treaba si ma aventurai prin ceva namoale si zapada in bariera valcii campuri etc... mearsa ce mearsa intr-un loc se afunda cu toate rotile in namol oricum nimic interesant... in fine cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc unui om cu o vitara care ma scos din kkt :banana :h5. Ia inkipuiesteti ce-am patit azInoapte intre PIELESTI,CAMPENI ,ROBANESTI ca era tota circulatia oprita si noi cu motorina in LAND ROVER ca ne-au ramas autogrederu fara motorina si celalat intepenit si noi pe campuri ASTAI VIATA! :p :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Salutari de la Craiova pt baiatul cu niva, unde tii masina ca, cunosc cam toate niva din oras din vedere:) ? Haryy te compatimesc :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bine ai venit! Bafta la Academie! sti ca in afara de pregatire beton ai nevoie mai ales de ''COJONES''. crezi ca poti trai decent dintr-un salar de bugetar? mie imi e destul de greu. Bafta si noroaie! :jp1 Salut, probabil tu cunosti salariu unui subofiter, care intradevar e f mic, dar salariu unui ofiter e undeva la 25-27 mil(am vazut o fisa pe site-ul sindicatului prolex cu salariu politistului ) la modul in care eu am parinti care inca mai pot destui ani, o casa si un apartament. Nu imi place sa dau banii aiurea pe toate prostiile de haine sau alte kkt-uri, singurul lucru pe care as da banii ar fi un tractor(y61). :grin: . Dupa ce am citit mai bine mesajul tau am realizat ca esti deja in sistem daca da si daca nu esti de mult timp esti dispus sa ma lamuresti si pe mine la anumite chestii pe pm sau pe mess cum preferi tu. Multumesc anticipat. Salutare nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea ti sa explicat situatia bine cu salariile cel al unui subofiter este mai mic dar nu cu mult gindestete ca el are vechime care se pune la sal la 27 nu prea ajungi cind iesi din academie trebuie sa ai grija ce inveti sa nu te incarci cu toate prostiile si sa stii ca multi sunt slabi pregatiti dau si ei asa ca sa dea asta nu inseamna ca nu este concurenta in rest poate te gindesti sa iti iei NIVA ai fi surprins ce poate daca vrei facem un test cu a mea Oricum la mine sincer sa fiu nu e vorba de salariu, nu ma duc acolo pt salariu sunt 100% constient ca cu o alta facultate si ceva cap pot sa castigi mult mai mult, dar, provine din familie am crescut intr-un mediu de politisti, la fel vreau si eu sa fiu, am stat m-am gandit pe toate partile am zis ca fac un kkt cu automatica, dar sincer sa mai bine fericit si sarac decat muncind pana la 22 si bogat... In legatura cu academia daca cunosti pe cineva care a dat/da sau poate chiar u si poti sa imi dai alte detalii chiar te rog... cel mai mult m-ar interesa niste profesori ca la noi inafara de cativa profesoare de romana restul sunt pe langa materie... In legatura cu niva, stiu e o masina buna, dar parca e autoportanta nu, iar asta ma cam intoarce imi place e f buna in teren chiar daca are anumite limite, dar nu e confortabila deloc, iar eu cum nu imi permit si a 2-a masina vreau ceva sa faca si pe aia si pe aia, adica nimic bine. Nu poti sa zici niciodata ca un patrol e ca un defender spartan si urat pe care il dai cu capu de toti copacii si are 0 confort. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutari de la Craiova Salutare! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Salutari de la Craiova te-am cautat la telefon sambata dar nu eri :ai pierdut am fost la padure vezi CRAIOVA 1februarie :sr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate