mozo Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Ma numesc Petre, am 18 ani si de 2 ani ma pasioneaza off-roadul. Totul a inceput intr-o zi ploioasa de toamna in drum spre tara, cand se surupase drumul din cauza inundatilor si am fost nevoiti sa o luam prin namoale... este vorba de un Papuc, da ati citit bine, o Dacie papuc 4x4 1.6 benzina cu mici imbunatatiri pe aici picolo mai o sarma mai un ciocan etc :grin: . Cu chiu cu vai am reusit sa trecem, in spatele nostru era cardu de masini printre care si cateva 4x4 care au ramas impotmolite... Atunci am realizat defapt ce masina detin si usor usor m-au luat nebuniile dai roagate de tata(pe vremea aceea nu aveam permis) dute pe camp namoale mai soft etc... de precizat ca bara din spate am rupto la propriu de 3 ori la niste scarite ca sa zic asa:D (ai mei erau de acord atata timp cat daunele erau acoperite din banii munciti de mine sau din "cota zilnica"). Recent am luat permisu' , momentan numai am decat un 4x2 modest(Tico). Micutul tractor sufera cu ceva rupt pe sub ea lonjeronul fisurat am impresia o so repar cred... Ce mai pot sa zic inafar de faptul ca mai detin un garaj de 110mp rampa pt 2 masini care cat de curand il scot la inchiriat ca nu am ce sa fac cu el(initial a fost construit pt deschiderea unui service auto, dar intre timp au aparut alte oportunitati). Planuri de viitor... momentan nimic doar invatat sala invatat sala dupa care urmeaza bac-ul apoi admiterea la Academia de politie(stiu ca e greu, dar daca inveti se poate). In rest cam atat daca aveti si alte intrebari mi le puteti adresa. Aaa uitasem masini preferate: -Patrol y61 varianta scurta -Patrol y60 tot varianta scurta Daca pot sa va ajut cu ceva nu ezitati, sunt disponibil in limita timpului. O seara placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :cl tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bun venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :tr :W U Citeste topicul asta viewtopic.php?f=4&t=5799 Ai cateva :grin: informatii despre Y60 si Y61 scurt :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mishawrc Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W :cl Poate reusesti sa-ti iei un 4x4 si facem niste iesiri impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutari de la Craiova bine ai venit TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W :W Daca ai placere si vrei contacteazane si te luam cu noi la namol :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bine ai venit ! :hi Apropo... are voie sa voteze cu nissan chiar daca nu are, dar ii place ? Daca da fugi si voteaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova Petre, apropo, pai daca iubesti atat de mult Y60 si Y61, de ce reaku ai pus la avatar o Toyota? :ha: :ha: Nu uita sa votezi pentru Nissan viewtopic.php?f=19&t=5672 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova Votez imediat, nissan e favoritul meu, poza cu toyota este acolo deoarece cu nissan nu am gasit nimic sa ma atraga oricum nu va prinde pureci prea mult pe acolo pana gasesc ceva pe gustul meu. Hiluxu' asta nou mi se pare fragil, cu bara aia si rotile alea parca e un tinerel de 30 kg care a terminat scoala de jandarmi si cand si-a pus haina pe el e un Mr.Musculo la 90 de kg. Y60 si Y61 dau impresia aia de masivitate, senzatia aia care cand o privesti simti ca trece prin zid, simti ca poti sa treci peste orice si peste tot iti da o incredere aparte care nu multe masini o ofera in ziua de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova Uite aici gasesti niste poze dragute :grin: cu Nissan Patrol http://www.patrol-gr.net/ Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova haha "stupiza" m-am dus sa votez, ma pregatisem sa imi delirez alegerea, dar ce sa vezi votasem deja, ce credeti? nissan bineinteles :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Salutari de la Craiova Noroc tizule si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova .... [edit]: scuze gresala de tastare TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova .... [edit]: scuze gresala de tastare ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova Bine ai venit! Bafta la Academie! sti ca in afara de pregatire beton ai nevoie mai ales de ''COJONES''. crezi ca poti trai decent dintr-un salar de bugetar? mie imi e destul de greu. Bafta si noroaie! :jp1 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Salutari de la Craiova @mozo daca votezi cu bullbar si Cristi Tractozaur ai puso LANDU e masina bai nene! :ha: :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate