asfalttango Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Intentionez sa fac o iesire simpla fara prea multe pretentii la GURA DOBROGEI. Intentionez sa inbin utilul cu placutul deoarece caut o locatie pentru Mitsubishi Adventure Day. In functie de starea vremii de ce gasim la fata locului putem sa desfasuram sau nu activitati specifice de off-road.Se pare ca terenul este deja imbibat de apa si faptul ca am AT-uri si nu am troliu ma face sa consider NOROIUL un dusman de temut :h5 . Plecarea este in principiu la ora 10,00.Locatia plecarii se stabileste in functie de doritori. Cine vrea sa iasa un pic din oras sa dea de stire. Ca de obicei orice sugestie si recomandare este mai mult decit binevenita! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 O sa dau miine o fuga pina la Manastirea Casian. Este in aceeasi zona. Poate ne intilnim pe acolo. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Este intre GURA DOBROGEI si CHEIA. :h5 Intentionez sa fac tot triunghiul TIRGUSOR-GURA DOBROGEI-CHEIA si sa vad delimitarile rezervatiei. O sa ma invirt pe acolo. Nr meu de telefon este pe site si in cartea de telefoane :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 O harta orientativa pentru cei care nu stiu zona...sau pentru cei care vor veni la vara pe litoral si vor simti nevoia sa vada "live" incercarile de imortalizare a naturii de miine :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Iti recomand sa mergi pe DN catre Tulcea, iar la cariera faci stinga, iesi de pe sosea, urci pina deasupra carierei si dupa aceea mergi numai pe culmile dealurilor. Vei iesi pe dealurile de la Vest de satul Gura Dobrogei. O sai ai o panorama a intregii vai, iar de acolo, te descurci tu. O sa ajung si eu miine prin zona pobabil undeva in jurul orei 11.00. Am sa intru prin Gura Dobrogei si dupa aceea o sa urmez drumul pietruit ce iese la Tirgusor pe linga calea ferata. Destinatia finala va fi Manastirea Casian. Da-mi miine un apel la nr. 0788931803 si poate ne intilnim prin zona. :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Este vreun indicator sau punct de reper spre GURA DOBROGEI? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Da, este un indicator chiar pe DN, amplasat chiar in virf de rampa, pe sensul de mers spre Tulcea. In partea stinga se vad dealurile de la Casian. Nu ai cum sa-l ratezi. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Ok.Ne vedem pe teren atunci! :h5 Sper sa fie vreme buna. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Vin si eu unde ne vedem maine ? tel 0744309247 Daca nu dai nici un semn incerc sa te sun pe la 09.30 sa vad daca te gasesc in cartea de telefoane. mihai Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Am avut noroc de vreme buna...Un pic de vint dar a fost OK :h5 Peisajele mi-au placut si compania colegilor a fost pe masura :h5 S-a vrut o plimbare off de duminica in care sa ne clatim ochii si eu sa caut o locatie potrivita pentru eveniment. Fotografii din belsug mai jos....Cu siguranta vor posta si colegii ca au aparate mai performante :banana Deci...vizionare placuta.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...Foto sunt din CHEILE DOBROGEI...de sus de pe virfurile delusoarelor care sunt traversate de CASIMCEA. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...o tura in cariera.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Si ultimile foto cu colegul MMC :h5 ....eu raminind sa fac jonctiunea cu celalalt coleg...NIVAFOREVER :h5 Locatia MANASTIREA CASIAN...este si o grota acolo pe care o voi prezenta si in imagini mai jos... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...foto in zona cu grota si un lac de acumulare artificial....nu stiu daca este crescatorie de peste sau pentru agrement dar investitiile sunt pe masura... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Vremea a fost frumoasa dar pozele nu sunt grozave atat ca nu ma prea pricep cat si ca nu am avut copiloti. Asfalttango om deosebit. :h5 Din pacate nu stiu sa atasez poze. Uzual forumul stiu ca trebuia sa le redimensioneze in fct de politica forumului respectiv. Adi ti le pot trimite tie ca sa le urci sau nu prea stiu cum sa fac... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...Grota,accesul si zona invecinata.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...tot zona grotei... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Sa va fie de bine plimbarea,interesanta grota aia... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Multumim :h5 Plimbare,socializare,aer curat,foto din belsug si acumulare de experienta.... Ce am mai vazut in zona Manastirii...O expozitie de picturi,citeva harti vechi....si un catelus dragalas :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...si catelusul de plus :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate