Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire GURA DOBROGEI 15.02

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02

O iesire relaxanta, de sfirsit de saptamina impreuna cu "asfalttango" si al lui Mitsu Pajero Sport, in zona Gura Dobrogei, Manastirea Casian, Cheile Dobrogei. Peisajul specific zonei, stinca si pilcuri de padure, in special salcimi si stejari pitici. Zona frumoasa, buna de "batut cu pasul si cu roata" in special de cei amatori de raiduri turistice. In zona se afla si pestera Sfintului Casian. Merita vizitata! Gata cu palavrageala, sa "vorbeasca" pozele! :h5

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 108
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Felicitari domnilor ... Superba zona si ce sa mai zic : @nivaforever Traiasca Matizul - Traiasca NIVA !!! Sa va fie de bine .. Poate sapt viitoare ajung si eu cu "masina mica" pe acolo sau poate facem traseul lui Aurica (@nivaforever) :g

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Dobrogea...unul din putinele locuri din tara care si-a mai pastrat salbaticia neatinsa de civilizatie....superbe imaginile.... :h5

la vara sper sa am timp sa-l plimb pe Sami de la Cernavoda ...pe malul Dunarii pana spre Tulcea....ca am auzit ca nu-i lipsa de noroi...salbaticie....si multa liniste

Link spre comentariu

Pentru un traseu de-a lungul Dunarii, pe linga "accesoriile standard" adica, troliu, sufe, etc. sunt necesare si citeva undite si lansete. Fara astea nu se poate, nu te integrezi in peisaj si in spiritul zonei. :W

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Tot cautind in stinga si dreapta am gasit pe cineva pasionat care a fost de acord sa ne impartaseasca imagini deosebite din DOBROGEA .Pentru aceste adevarate fotografii omul a pierdut mult timp si a facut multe deplasari in teren.Foto deosebite pe link!

Vizionare placuta!

http://www.treknature.com/members/zetu/photos/

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Tot cautind in stinga si dreapta am gasit pe cineva pasionat care a fost de acord sa ne impartaseasca imagini deosebite din DOBROGEA .Pentru aceste adevarate fotografii omul a pierdut mult timp si a facut multe deplasari in teren.Foto deosebite pe link!

Vizionare placuta!

http://www.treknature.com/members/zetu/photos/

Asta e ce imi place cel mai mult in Dobrogea ... natura salbatica care inca mai rezista... mai ales spre Tulcea, spre rezervatie...minunat.

:10 pt fotograf si pt @asfalttango care ne ofera de fiecare data cand are sansa cate o bucatica de arta fotografica ...

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Razvan -fotograful-merita tot respectul...este artist si are vointa de fier sa imortalizeze asa ceva....poate il conving sa iasa cu noi la intilnire :cl

In ce priveste pozele mele este prea mult spus...incerc si eu sa fac ceva dar nu prea iese...ma consider chibitz.

Sa mai developam ceva :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Misto tare zona.Pe 24 sau 25 Feb am sa ajung si eu in zona .Sunt ceva restrictii ?Trebuie sa fac un mic trial cu ''senzatii''pt o firma .

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare