nivaforever Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Zona este declarata "zona protejata". Sunt posibilitati de acces pe drumuri de pamint si atit timp cit natura nu are de suferit nu cred ca ar fi probleme. Din cite am vazut, chiar cei de la TV Neptun realizeaza drive-teste pentru emisiunea auto prin zona asa ca, nu cred sa fie vreo problema. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Am uita sa-ti spun, in zona este o cariera de piatra. Daca vrei ceva senzatii extreme, daca te intereseaza un traseu mai dur poti incerca acolo. Mi se pare mai potrivit pentru asa ceva. Si in plus, sunt si niste coline linga cariera de care poti profita din plin. Accesul este usor, sunt aproximativ 35 km din Constanta pina acolo, cu acces din drumul ce face legatura intre C-ta si Tulcea. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Si daca ai de gand sa te duci spune si tu aici ca sa venim sa ne uitam si sa aplaudam . :banana Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Buna idee! Da-ne si noua de stire, poate reusim sa-ti facem galerie! :banana cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Super iesire, si super zona. :1 Inca odata mi se confirma ca Dobrogea e din alt film. Cand mai organizati asa ceva, ma bag si eu, poate mai incolo dupa ce se mai incalzeste putin... :h5 alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Esti binevenit! Mai precis, oricine este binevenit. :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Am recunoscut peisajul :h5 Doar ca era mai multa verdeata si nu aparuse lacul.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BKR Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Superba zona! De necontestat. Dar unde este off-road'ul? Pentru ca sunt convins ca majoritatea impatimitilor de off-road care intra pe acest forum vor sa vada "fiare" puse la lucru....si mai putine flori si albine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Am uita sa-ti spun, in zona este o cariera de piatra. Daca vrei ceva senzatii extreme, daca te intereseaza un traseu mai dur poti incerca acolo. Mi se pare mai potrivit pentru asa ceva. Si in plus, sunt si niste coline linga cariera de care poti profita din plin. Accesul este usor, sunt aproximativ 35 km din Constanta pina acolo, cu acces din drumul ce face legatura intre C-ta si Tulcea. Multumesc :h5 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Problema ar fi ca in cariera de la Cheia(linga CHEILE DOBROGEI) se depoziteaza gunoi de tot felul.A fost greu sa facem fotografiile ca sa nu iasa si gunoiul ....O cariera parasita se afla la CORBU in partea stinga in directia TULCEA....se trece printre cele 2 lacuri-crescatorii si apoi spre stinga.A fost in propunerile pentru MAD dar a fost considerata periculoasa pentru incepatori :h5 ....pot gasi niste poze daca este interes Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 asfalttango multumesc :h5 Ramane Gura Dobrogei "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Da-ne si noua un semn cind ai de gind sa ajungi prin zona. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Prietene BKR, sunt sigur ca stii cum arata o Niva, probabil ai vazut masina asta de zeci sau sute de ori, nu cred ca este o curiozitate pentru nimeni asa ca, prefer sa arat utilizatorilor forumului locurile pe unde ies si nu masina. Si in plus, in majoritatea cazurilor am iesit singur pe teren asa ca, nu prea am cum sa ma fotografiez in timp ce conduc. :wink: Personal, dupa cum am mai scris pe aici, prefer iesirile de gen raid turistic in care pot descoperi locuri noi fara sa-mi rup masina sau sa ramin in pana prin cine stie ce coclauri. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 salut daca ma primiti ma bag si eu zonele sunt super Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Oricind colega! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 maine nimic? macar asa de fitness :banana :bc Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BKR Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Prietene BKR, sunt sigur ca stii cum arata o Niva, probabil ai vazut masina asta de zeci sau sute de ori, nu cred ca este o curiozitate pentru nimeni asa ca, prefer sa arat utilizatorilor forumului locurile pe unde ies si nu masina. Si in plus, in majoritatea cazurilor am iesit singur pe teren asa ca, nu prea am cum sa ma fotografiez in timp ce conduc. :wink: Personal, dupa cum am mai scris pe aici, prefer iesirile de gen raid turistic in care pot descoperi locuri noi fara sa-mi rup masina sau sa ramin in pana prin cine stie ce coclauri. Colege Nivaforever, iarta-ma daca te-am suparat. Dar eu prefer altceva. Sigur ca stiu cum arata o niva, asa cum stiu si cum arata masina lui Bullbar. Si cu toate astea nu mi-a pozat peisaje cand i-a dus omului porumb ci fierul pus la lucru (poze de care nu ma mai saturam). Pentru peisaje prefer sa ma uit pe niste vederi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 maine nimic? macar asa de fitness :banana :bc De "fitness" am iesit eu un pic in cautarea zapezii....ce am gasit va arat mai tirziu dupa ce developez fotografiile. Atentie! Sunt foto Super SOFT si pot dauna impatimitilor de OFF extrem :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Citeva poze cu zapada din Dobrogea.Pacat ca nu am prins troienele de 50-60 si 70 cm...Si vintul in rafale :h5 Traseu Constanta-Comana(incepe zapada)-NegruVoda-BG-General Tosevo-Dobrich -Durankulak-Mangalia-Ct Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...Camionul in zapada la noi....Utilajele la ei...O lama,2 lame cu nisip+sare si o freza pe buldoescavator...Pe ai nostri i-a luat iar prin surprindere :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Am trecut astazi prin padurea de la Negru Voda. Zapada, ca in povesti, arata superb, exact ca in miezul iernii la munte. Peste doua saptamini vreau sa fac o iesire "de recunoastere" pe traseul Constanta-NegruVoda-Cerchezu-Olteni-Dumbraveni-Sipotele-Valeni-Valea Tapului-Baneasa si inapoi spre Constanta prin Adamclisi. Traseul este prin extremitatea sudica a judetului aproape de granita cu Bulgaria. Relieful este tipic Podisului Dobrogei de Sud, adica colinar si bineinteles, nu lipsesc deloc padurile. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Am eu impresia sau nu se poate intra in padurea de la NEGRU VODA? P e partea dr in sensul spre Mangalia este un gard... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Se poate intra in padure insa numai in partea stinga. In partea cealalta am inteles ca niste smecheri au concesionat padurea, ca asa-i la noi si au facut teren de vinatoare. Dincolo de cerchezu incep padurile adevarate. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Cred ca asta a fost ultima zvicnire a iernii...Sa vedem cine este interesat si poate facem un grup de mai multe msini si mergem in zona propusa de tine....Dar sa nu trecem fara sa vrem la BG :ha: :ha: Un bonus pentru iubitorii de Niva :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Frumoase Nivele. La ce preturi mai sunt pe acolo? M-ar tenta una pe carburator. Cea verde este frumusica rau. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate