asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Nici una nu avea pret pe ea :sr ...Iar cea alba de pe drum vedea ceva jar :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 UAZ-uri mai erau la vinzare? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 UAZ-uri mai erau la vinzare? Nu am vazut niciunul...nici pe drum macar... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Nivele in ce localitate erau? M-ai facut curios. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 UAZ-uri mai erau la vinzare? Nu am vazut niciunul...nici pe drum macar... Parcurile din DOBRICH :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 nike&patrol: cum a ramas cu iesirea la Gura Dobrogei? A mai avut loc sau nu? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Da a fost miercuri.Am sa pun si poze. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Ia sa vedem si noi. Asteptam cu nerabdare! :bravo cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Ce se mai aude cu pozele alea? Vreo sansa sa ne delectam si noi?! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Si pe mine ma roade curiozitatea :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Atunci sa facem presiuni, poate avem noroc. Trebui sa-l sensibilizam intr-un fel. :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Undeva intre satul Gura Dobrogei si Targusor.Am facut 3 ture de 40 minute cu clientii.Pe langa off road au avut tiroliana de pe pod H 35 m , L 120 m si rappel de la 35 m pe piciorul podului.Protagonisti: eu,CosminCL,FlorinStanila (forumisti).Locul misto.Pozele naspa (mobilul).Sper sa primesc poze cu actiunea de la client. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Atat am avut eu. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Saptamana trecuta am cunoscut pe cineva de la Greci, Jud. Tulcea. Cica sunt niste paduri super in zona. Poate cand e incalzeste dau o fuga pana acolo. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Frumos! Felicitari! Pentru iesiri de genul asta zona este excelenta. La mai multe! :h5 :1 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Frumos! :1 Noi am trecut pe drum ,pe linga pod pina la bariera si apoi spre Cheile Dobrogei. La vreo 2-3 km spre Chei am ochit si eu o locatie de rezerva pentru MAD. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Bine ca a adus "atar" vorba de satul Greci din Tulcea. Localitatea asta este situata chiar la intrare Parcul National Muntii Macinului. Sunt zone excelente pentru offroad pe acolo. Am in minte de ceva timp un traseu mai lung, de vreo doua zile, in partea de nord a Dobrogei, in zone colinare, impadurite in cea mai mare parte. Traseul ar fi cam asa: de la intersectia "doua cantoane" de pe E85, drumul face stinga spre satul Caugagia, iar dupa aceea pe culmile dealurilor de la marginea satului spre Camena, Manastirea Uspenia, Fintina Mare, Topolog, Cirjelari, General Praporgescu, Cerna, Greci, dupa care traversarea Muntilor Macinului pina la Niculitel, Izvoarele, Slava Cercheza, Babadag, Enisala cu cetatea Heracleea, Ceamurlia de Jos si din nou la doua cantoane. Traseul este excelent pentru o iesire de weekend, cu cortul, sunt citeva obiective turistice ce pot fi vizitate, mai un gratarel, mai o berica rece, fiecare dupa dorinte si posibilitati. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Notam traseul si vedem cum facem :h5 Pina una alta...am mai dat o fuga la GURA DOBROGEI....Pe unde a fost NIKE si pe unde am fost impreuna... :h5 Foto cu atentionarile de mai sus...SOFT :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...In zare se vad MANASTIREA si lacul de curind format unde am gasit lebedele... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ...Pe cine am intilnit pe dealuri...si lacul...urmeaza lebedele :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate