asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ....1 Martisor pentru toate doamnele de pe forum... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 ..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Frumos. O zona accesibila, foarte aproape de Constanta. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Foarte frumoase lebedele...si foarte prietenoase ....ca si dulaul care era tot in zona lor.Din pacate nu am mai intilnit si vulpoiul...cu toate ca am luat la periat tot dealul... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Din pacate zona devine din ce in ce mai aglomerata si implicit mai murdara. Lipsa de civilizatie a romanului a ajuns si acolo, gunoiul si resturile lasate in urma de cei ce viziteaza zona sunt prezente la tot pasul. Mare pacat :uameni cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Pentru cei ce-si doresc o iesire in nordul Dobrogei in zona Babagad, Tulcea, Somova, Isaccea, iata citeva fotografii, poate vor fi de ajutor. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Linga Somova. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 Un deal destul de abrupt linga Babadag. Excelent pentru cei ce-si doresc ceva mai "tare". cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 7, 2009 Autor Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Iesire GURA DOBROGEI 15.02 E bine de stiut :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate