Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

demontare panou central de instrumente la wrangler 2008

blast

Postări Recomandate

am un wrangler sport model 2008. stie cineva cum por ajunge la alimentarea prizei suplimentare de bricheta ? vreau sa iau de acolo curent ca sa evit incilceala de cabluri care atirna cind folosesc o priza multipla.
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: demontare panou central de instrumente la wrangler 2008

Da o fuga la service Casa auto si te rezolva baietii rapid. Nu iti recomand sa demontezi singur, nu pentru ca ar fi complicat, insa sunt tot felul de gherute de plastic pe acolo si daca rupi una iti va scartai bordul neplacut. Daca masina este in garantie si intervii asupra instalatiei electrice, poti pierde garantia. Solutiile de compromis nu sunt intotdeauna cele mai bune. Daca ai masina noua de ce sa te complici. Parerea mea. :h5

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

masina este noua, in garantie. am reusit sa desfac 2 panouri prinse in cleme : cel de sus, de deasupra radioului si cel de jos de tot, de sub butoanele de avarii, esp si reglarea farurilor. mai departe ? am sa revin si-am sa pun o schita.

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu

am desfacut panourile bordului in ordinea respectiva :

am desfacut cele 4 suruburi notate cu rosu.

mai departe cum scot masca ?

Link spre comentariu

in manualul de reparatii pe care-l am, dupa desfacerea celor 4 suruburi imi arata schita cu masca gata scoasa.

Link spre comentariu

l-am desfacut, in sfirsit ! era prins cu 3 perechi de clipsuri. se cunoaste marfa de peste ocean, ale naibii clipsuri tineau masca de parca ar fi fost prinsa in suruburi.

Link spre comentariu

este destul de mare, 1GB si ceva. am sa-l pun pe rapidshare si-am sa postez aici link-urile. manualul cuprinde toate modelele de jeep din 2007.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

L-am demontat si eu

Mi-am pus CarKit GSM OEM , camere video fata/spate, TV Tuner, sistem pentru control baterie /presiune pe fiecare roata/ temperatura din pneuri

JK
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare