marianGh Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Eu sunt Marian, iubitor de noroi ... mai ales daca am o masina sub mine :grin: . Nu conteaza de care :twisted: Am crescut la tara printre "FIARE". Am inceput cu un ARO pe care il chinuiam pe campuri dar il si reparam singur. La 19 ani ii stiam si cel mai mic surubel. A urmat o NOVA care, credeti-ma pe cuvant, desi e o 4x2 are reale abilitati off road :twisted: ... si la fel, o desfaceam si o faceam la loc cu ochii inchisi (10 ani am avut timp sa o invat) Din august am o Toyota Hilux noua pe care am reusit deja sa o "descalt" din cauza unei "piruete" pe noroi. Nu am participat pana acum la nici o intalnire off road dar sunt nerabdator sa o fac. singura mea "durere" este ca inca nu am caucioace corespunzatoare ... inca. Sper sa rezolv problema cat de curand. Am sa pun o poza cu Hiluxul dar si cu un alt 4x4 mai extrem :grin: Salutari lui kadan si multumesc pentru invitatia in clubul 4x4. Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta Am gasit niste fotografii de cand am adus masina din germania. Cand am trecut muntii bineinteles ca nu am rezistat sa nu-i fac o proba :bannana Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta misto urmele alea pe pasune, ceva spectaculos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta :W in :cl , sper sa te simti bine aici, si eu am doar cateva zile inaintea ta decand m-am inregistrat si pot sa zic ca fata de alte comunitati aici mi se pare o comunitate unita, o familie mare in care toata lumea imparte ce are, cu alte cuvinte forumul asta e plin de oameni sufletisti si chiar nu glumesc cand o zic care in mare parte, majoritatea au familie copii, dar nu se pot lasa de hobby-ul lor si anume noroiu'. Felicitari pentru masinuta daca ai putea sa ne zici si ce motor ai ar fi si mai bine vezi ca mai sunt cativa useri care au acceiasi masina, dar cu ceva modificari poate te inspiri de la ei. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta :W :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta :W in :cl . Suntem din ce in ce mai multi din zona litoralului :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Va salut din Constanta Bun venit !!!! :hi :ypu :hi :ypu :hi Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta :h5 Bun venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta :W :cl :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta Bine ai venit :W Ai o masina adevarata :1 OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta :W :cl bum vanit tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Va salut din Constanta :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Va salut din Constanta bine ai venit mariane, zilele astea sper sa-mi termin de reparat masina si poate iesim pe coclauri :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Va salut din Constanta masina are 3000 cc 171 cp cutie automata diferential spate autoblocant vreau sa cumpar jante da inca nu am vazut nimic vreau ceva de otel pt cauciucurile de noroi pentru ca sa le folosesc doar cand am nevoie m-am gandit la niste cauciucuri reesapate RECIP sau MALATESTA de la www.offroadmania.ro. mi se par niste profile bune pt noroi. ce parere aveti?? Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Va salut din Constanta :W numa bine ..fain utilaj sal stpinesti sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Va salut din Constanta Bine ai venit! Felicitari pentru masina! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate