Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va salut din Constanta

marianGh

Postări Recomandate

Eu sunt Marian, iubitor de noroi ... mai ales daca am o masina sub mine :grin: . Nu conteaza de care :twisted:

Am crescut la tara printre "FIARE".

Am inceput cu un ARO pe care il chinuiam pe campuri dar il si reparam singur. La 19 ani ii stiam si cel mai mic surubel.

A urmat o NOVA care, credeti-ma pe cuvant, desi e o 4x2 are reale abilitati off road :twisted: ... si la fel, o desfaceam si o faceam la loc cu ochii inchisi (10 ani am avut timp sa o invat) Din august am o Toyota Hilux noua pe care am reusit deja sa o "descalt" din cauza unei "piruete" pe noroi. Nu am participat pana acum la nici o intalnire off road dar sunt nerabdator sa o fac. singura mea "durere" este ca inca nu am caucioace corespunzatoare ... inca. Sper sa rezolv problema cat de curand. Am sa pun o poza cu Hiluxul dar si cu un alt 4x4 mai extrem :grin:

Salutari lui kadan si multumesc pentru invitatia in clubul 4x4.

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Va salut din Constanta

Am gasit niste fotografii de cand am adus masina din germania.

Cand am trecut muntii bineinteles ca nu am rezistat sa nu-i fac o proba :bannana

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Link spre comentariu

:W in :cl , sper sa te simti bine aici, si eu am doar cateva zile inaintea ta decand m-am inregistrat si pot sa zic ca fata de alte comunitati aici mi se pare o comunitate unita, o familie mare in care toata lumea imparte ce are, cu alte cuvinte forumul asta e plin de oameni sufletisti si chiar nu glumesc cand o zic care in mare parte, majoritatea au familie copii, dar nu se pot lasa de hobby-ul lor si anume noroiu'. Felicitari pentru masinuta daca ai putea sa ne zici si ce motor ai ar fi si mai bine vezi ca mai sunt cativa useri care au acceiasi masina, dar cu ceva modificari poate te inspiri de la ei. Bafta

Link spre comentariu

masina are 3000 cc 171 cp cutie automata diferential spate autoblocant

vreau sa cumpar jante da inca nu am vazut nimic

vreau ceva de otel pt cauciucurile de noroi pentru ca sa le folosesc doar cand am nevoie

m-am gandit la niste cauciucuri reesapate RECIP sau MALATESTA de la www.offroadmania.ro. mi se par niste profile bune pt noroi.

ce parere aveti??

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare