Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sincron sau ambreiaj obosit?

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Daca ma puteti ajuta sa ma luminati un pic........Am un Patrol y60 RD28 si cand schimb in viteza a 3a CARAIE si impune o mica rezistenta ca si cum nu as apasa ambreiaju pana la capat....desi este apasat. Mentionez ca nu face tot timpul. De ce face doar la a 3a ? Daca ar fi problema din ambreiaj nu ar trebui sa faca si la celelalte viteze?
Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sincron sau ambreiaj obosit?

Daca ar fi ambreiajul obosit ar face asa in toate vitezele ... mai degraba zic sincron! In alta ordine de idei ar trebui sa verifici si valvolina din cutie ...daca mai este suficienta Face asa in inclinatii sau si pe drum drept? :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

si eu zic ca e sincron

o sa ai ceva de lucru si de plata, dar daca o desfaci NEEAPARAT sa schimbi cei 2 rulmenti de centrare a prizei directe si a trenului mobil (cei mari) pentru ca aia produc clancanitul acela clasic la Y60

nu e un capat de lume n sincron (nici rulmentii) dar nu sta sa se duca mai multe

inca ceva, ce ulei ai bagat, pt ca GL% am intelesc ca mananca sincroanele si bucsele de bronz, la cutie trebie NUMAI GL4

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

@yonutz.......in linie dreapta face.....ca si cum nu ar debraia bine......deci sa ne intelegem nu face in mers...ci doar cand bag in viteza 1 sec....

@soimu'.....uleiul din cutie nu l am verificat...o sa l verific....zgomutul nu l face tot timpu ci doar cand skimb viteza (parca nu as apasa ambreiaju pana la capat), in rest in mers e silentioasa....nu se aude nimic....

Link spre comentariu

Goganu, si eu am avut un Y60 cu aceeasi problema, totul este pana te obisnuiesti cum sa schimbi chiar si cu aceasta problema :ha: :ha: Gluma, gluma, da` nu mai sta ca pe urma dai bani mai multi si nu merita! :h5

Apropo, cum au mers cauciucurile ieri in teren? :dr2

Link spre comentariu

@tractozaure.......esti prietenul meu cel mai bun........mereu alaturi de mine.... :h5 :ha:

Gumele s-au comportat bine.....insa la o incrucisare de punte cand am coborat de pe A2 a facut POC pe spate ceva.....sa mor dak stiu ce :grin: .....si in rest nu au atins.....totusi o sa treb inaltata (deci dak mai ai ceva de la fostul tau Y60 care m ar putea ajuta ti as fi recunoscator.... contra cost)......

Cu a 3a o sa ma obisnuiesc.....pana no sa mai mearga...... :p

Link spre comentariu

De poc-pocul ala iti spuneam si eu, ala e sunetul specific de care vorbeam :ha: :ha: Oricum e totusi bine ca am vazut ca ale tale sunt 33-uri, dar sunt mai inguste, banuiesc ca pe 10,5, ale mele erau pe 12,5 si atingeau mereu la incrucisari grave :grin:

Ce anume te intereseaza de la Y60?

Ai vazut ca ai priceput problema? :grin: De fapt nu este nici o problema ca te obisnuiesti tu sa schimbi in a 3-a fara carait destul de repede, o sa vezi, eu devenisem profesor :ha: :ha:

Link spre comentariu

@tractozaur.... DA...gumele sunt 10.5 conteaza....daia nu prea ating.....

ce ash avea io nevoie?......

1. vascocuplaj

2.as inalta-o......body lift , OME....sau doar arcuri mai inalte? (nu fac offroad extrem ci doar aventura asa de duminica).

3. nu mi se deskide geamu pe stanga....a fost electric si e blocat (cu un lemn) nu are nici macar macara ca l-as face manual.....

4. vreau sa i scot bara de protectie fata (dupa ce trec ITP sper si sa ramana doar bullbaru pe care am proiectoarele)....

P.S. Multumesc pt explicatii sunt si eu la inceput dar nu ma las usor......

Link spre comentariu

Te pot ajuta cu OME-urile, cu sfaturi despre body-lift, vascocuplaju` niet, iti pot recomanda un super electrician siiii..., da-mi un telefon la 0722.368.176 si vorbim mai multe sau daca nu ne auzim la urmatoarea iesire. :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare