Sorin_HOT Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Intrucat se pare ca cele originale de Pajero 2 nu rezista ft bine "micilor intemperii" voi fi nevoit sa le inlocuiesc cu unele mai tzapene Principala este fata insa daca se va lucra pe fata automat se va lucra si pe spate... Pe fata se vrea montat un troliu, posibil intr-un viitor mai apropiat sau nu sa apara un troliu si in spate. Posed sudori profesionisti deci cred voi merge pe custom made, de aceea am nevoie de cateva poze cu cateva modele pt a creea ceva cat de cat bun, la un pret normal si accesibil. Va multumesc anticipat pt ajutor, Sorin Marinescu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Modele bari ARB Pajero 2 ajutor va rog! sorin, daca te ajuta asta e pretul pt bara arb, de la mcar, precum si mici alte lucrusoare: "-bara arb 1025 euro/buc -amortizor fata 181.22 euro/buc -arc fata 133.7euro /buc -arc spate 146.97 euro/buc amortizor spate 127.07 euro/buc manopera montaj bara : -460 euro daca se monteaza so troliu -345 euro daca se monteaza fara troliu Manopera montaj arcuri : 186.3 euro Troliu: -warn winches m8000 1401 euro(recomandat) -xdc 1768 euro Preturile includ TVA" nu lucrez la mcar, dar daca se considera reclama, rog un moderator sa stearga mesajul si sa ma puna la colt. tx. Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Modele bari ARB Pajero 2 ajutor va rog! Intrucat se pare ca cele originale de Pajero 2 nu rezista ft bine "micilor intemperii" voi fi nevoit sa le inlocuiesc cu unele mai tzapene Principala este fata insa daca se va lucra pe fata automat se va lucra si pe spate... Pe fata se vrea montat un troliu, posibil intr-un viitor mai apropiat sau nu sa apara un troliu si in spate. Posed sudori profesionisti deci cred voi merge pe custom made, de aceea am nevoie de cateva poze cu cateva modele pt a creea ceva cat de cat bun, la un pret normal si accesibil. Va multumesc anticipat pt ajutor, Sorin Marinescu. barile ARB pentru fata, pentru masina asta sunt 2: una costa 700 + 80 (transp) alta costa 800 +80 (transp) includ suport de troliu si sunt pentru masina cu/fara overfendere sau cu/fara airbag pretul include tva . la pretul asta nici eu ( care fac bari de 10 ani, cu tot cu sudorii mei profesionisti...) nici NIMENI nu se mai poate apuca sa inventeze roata (pardon, bara!) parerea mea.... e doar parerea mea... Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Modele bari ARB Pajero 2 ajutor va rog! poate ai s-o vezi pe a mea pe viu saptamana viitoare si-ti faci o idee (este de la afn) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiv6 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Modele bari ARB Pajero 2 ajutor va rog! salut ,la ce pret este AFN? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Modele bari ARB Pajero 2 ajutor va rog! chiar asa, la ce pret e? Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: Modele bari ARB Pajero 2 ajutor va rog! oricum mai bine decit de arb probabil saptamina asta vor ajunge si vom capata un pret final zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate