Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi pentru body lift -LJ 70

CosminC

Postări Recomandate

Salutare.

Am montat anvelope 31?10,5/15 profil Simex si cam atinge la aripile spate.Ce solutie de inaltare a caroseriei imi recomandati avand in vedere ca bugetul este de recensiune.

Ma gindeam sa montez flanse ca in poza de mai jos.Ce parere aveti:influenteaza cursa amortizoarelor,se pot monta fara alte modificari alte amortizoarelor ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfaturi pentru body lift -LJ 70

Daca faci "ieftin" o sa ajungi cel mai scump. Cel mai indicat ar fi sa-ti pui un kit de suspensie complet. Daca pui arcuri mai lungi, trebuie sa pui si telescoape mai lungi, si care sa si aiba aceeasi rata de compresie ca si arcurile! Adica valvele din telescop sa fie calibrate pentru duritatea arcului pe care il pui. Nu-ti recomand sa faci body lift.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

:g

nu umbla cu tiganii

daca pui tampoane sub arcuri trebuie lungite tijele la teloscoape (pe fata e mai usor dar pe spate nu stiu cu o sa le sudezi)

body liftul e ce-a mai mare prostie pe care poti sa o faci la lj70

stringe incetisor bani si in juma de an ai masina ok

Link spre comentariu

ma tu nu ai km cu fata cit am eu cu spate in padure asa ca nu ma invata tu cum sa modifici un lj 70 :grin: :grin: (sper ca stii de gluma)

discutia asta am mai avut-o

ridicind caroseria pe suspensia originala fara flanse la rotii e intradevar o tiganie si o mare prostie

stii cu cit e mai lung telescopul de pe fata la suspensia ome+5 fata de cel original ? :grin:

Link spre comentariu

totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea cu telescoapele ?? sau inca mai cauti :grin:

masina e instabila asa cum e ea fara body-lift ...

totusi eu cred ca are o problema la arcuri pt ca ne e normal sa atinga la 31

cind am spus tiganie m-am referit la tampoane sub arcuri nu la body-lift

eu unul nu sunt deacord cu body liftul + ca destul de scump si implica multe modificari la masina

ps :am mers si eu cu atv dar putin dar zic ca difera stilurile (e fain si cu atv)

Link spre comentariu

aici ai dreptate ....dar nu chiar in toate cazurile... sunt si citeva situati in care masina bate atv.Pe un traseu complet masina nu are nici o sansa

totusi nu ai rasuns la intebarea cu telescoapele ??? inca mai cauti ??? :grin:

Link spre comentariu

iar tu nu ai condus in viata ta cat am stat eu la stop macar.

mah, stop trottere!!! acum inteleg de unde experienta deosebita in ...off-road!

(scuze de off topic)

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

multumeste-i lui dagtoyota pentru arcuri si ia-le. le pui si gata. altfel, cu cu suspensia obosita, o sa dai cu masina in multe cazuri, o sa tai cauciucurile, o sa ai morcovi pina in git cind o incepe aia sa se incline. faci varza directia, or sa pleznasca amortizoarele si in final vei iesi mult mai scump decit o bere si un multumesc.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Multumesc mult pentru sfaturi.

Daca va uitati la pozele din topicul ,,Din dotarea familiei" o sa vedeti ca masina are si flanse la roti de 30mm.Cred ca problema vine de la duritatea arcurilor.Rotile spate nu ating aripile decit in teren sau in balans mare cu ceva greutate in spate.O sa vina si kitul OME dar momentan am luat troliu si vreau sa pot iesi in teren cu o solutie de compromis.Nu intru cu ea la concurs si de obicei iesirile sint ceva mai soft.

Link spre comentariu

poti face niste poze cu masina pe drept, incaltata cu gumele de 31"?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare