Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nu inteleg

svejk

Postări Recomandate

de ce topicul meu de vanzare a unei masini de teren a fost blocat.

"Noi modificari legate de sectiunile de vanzari.

Aceste sectiuni nu mai sunt restrictionate acum dar va rog sa respectati urmatoarele reguli:

1. Limitati-va anunturile la obiecte care sunt cat mai apropiate de domeniul forumului.

Ex: autoturisme de teren, piese de schimb, accesorii, anvelope, etc...

Nu anunturi de genul "Vand pian cu coada"

Orice mesaj care nu corespunde acestui criteriu va fi sters fara nici o explicatie. Daca insistati cu aceste mesaje, va expuneti riscului de a vi se retrage accesul pe forum.

2. Anunturile sa fie cat mai complete. Cele care nu vor contine pret, descrieri exacte si poze, vor fi sterse fara nici o explicatie.

3. Nu abuzati de sectiunile de vanzari. Daca activitatea dumneavoastra pe forum se va limita doar la vanzari, va expuneti riscului de a vi se retrage accesul pe forum.

4. Nu confundati Mica Publicitate cu Marea Publicitate. Daca nu sunteti un vanzator ocazional ci unul profesionist, atunci e obligatoriu sa folositi sistemul de bannere de reclama de pe forum.

Pentru informatii despre aceste bannere luati legatura cu administratorii. admin@club4x4.ro

Multumim"

nu am incalcat niciuna din aceste conditii. e prea scump? sunt eu samsar de masini? n-am descris in amanunt starea tehnica? am spus vreun neadevar?

credeam ca majoritatea (celor mai vechi cel putin) ma cunosc personal si stiu ca nu mananc cacat, si nici nu-mi sta in fire/caracter/whatever sa incerc sa jecmanesc/dau teapa/insel pe cineva.

vreau sa-mi vand masina din motive personale, obiective, care nu au nimic de-a face cu vreun defect ascuns (de tipul celui cu care am cumparat-o eu, chiulasa crapata... motiv pentru care am inlocuit motorul, nu m-am pretat la vreo tiganie...).

si-atunci?

va rog sa intelegeti, sunt foarte suparat. daca anuntul era dat la misto sau cineva dintre voi stie ca de fapt vand vreun gunoi, va rog sa-mi stergeti anuntul si contul.

cine vrea sa vada/discute/verifice/cumpere masina, sa ma sune.

telefonul meu il au mai multi dintre voi, nu-l mai postez ca sa nu credeti ca imi fac reclama mascata.

va salut,

andrei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nu inteleg

sunt sigur ca a fost o gresala

se intampla cand te pui sa faci curatenie "de primavara" sa mai strici cate ceva... pt ca te iei cu heirupul...

eu zic sa dai un pm la moderator sa semnalezi si sunt sigur ca se rezolva

numai cine nu munceste nu greseste...asa ca iarta si tu

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Salut Andrei,

De data asta eu nu inteleg.

Ce daca topicul e inchis?

Ai dat anuntul, ai dat toate detaliile necesare, poze, pret, date de contact, etc...

De ce sa lungim un topic cu o gramada de discutii inutile care nu ajuta cu nimic la vazarea unei masini. Stii foarte bine ca asa se intampla.

Si eu eram tentat sa te intreb cum de ai ajuns in situatia asta sa iti vinzi masina pt ca stiu ca ai muncit la ea.

Dar nu am vrut sa dau tonul la o gramada de discutii.

A inceput curatenia pe forum. Asta pentru ca detalii importante se pierd in nenumarate mesaje inutile.

Tocmai de aceea am insistat ca anunturil de vanzari sa fie cat mai clare si cat mai complete tocmai pt a se evita topicuri nesfarsite cu intrebari , multe inutile.

De ce fiecare dintre voi, orice manevra de pe forum o luati personal ca si cum un admin sau un moderator are ceva personal cu voi.

Verifica in sectiunile de vanzari si vei vedea ca sunt multe anunturi inchise.

Deci, spune-mi ca sa inteleg si eu: De ce te deranjaza faptul ca un moderator a inchis topicul?

PS. Daca ai ceva de adaugat, sau vrei sa dai un UP regulamentar o data la 7 zile poti sa ceri moderatorului deschiderea topicului.

Link spre comentariu

max, multumesc pentru raspuns. nu stiam partea cu "up"-ul regulamentar.

am intrebat fiindca in topicul ala puteam sa mai dau lamuriri privind masina, nu ffindca ma simt persecutat.

si nu intelegeam diferenta intre statutul topicului deschis de mine (locked) si altele libere.

am inteles, ma conformez.

sper ca nu ai luat-o personal.

si salutari

Link spre comentariu

pune si la mine un lacat ... sa nu se mai supere lumea ... sa nu se mai faca ...valuri ... :ha:

Bai lipovene, tie trebuie sa iti punem lacat si pe gura. :grin: :ha: :3

Link spre comentariu

:grin:

am inteles domnilor, am inteles

Acum chiar o sa iti spun...Imi pare rau ca trebuie sa renunti la masina... Sunt convins ca nu faci asta din prea multa fericire...

Succes,

Max

:h5

Link spre comentariu

Si anuntul meu a fost inchis de un moderator dupa un raspuns aiurea si chiar am fost de acord cu moderatorul. Dar nu stiam ca este regulamentar sa dai "UP". Pe alte forumuri este strict interzis !

Stim ca in alte parti e interzis. Nici eu personal nu sunt de acord dar aici am stabilit un compromis si anume , ai voie sa dai Up o data la minim 7 zile.

Link spre comentariu

Salut Andrei,

De data asta eu nu inteleg.

Ce daca topicul e inchis?

Ai dat anuntul, ai dat toate detaliile necesare, poze, pret, date de contact, etc...

De ce sa lungim un topic cu o gramada de discutii inutile care nu ajuta cu nimic la vazarea unei masini. Stii foarte bine ca asa se intampla.

Si eu eram tentat sa te intreb cum de ai ajuns in situatia asta sa iti vinzi masina pt ca stiu ca ai muncit la ea.

Dar nu am vrut sa dau tonul la o gramada de discutii.

A inceput curatenia pe forum. Asta pentru ca detalii importante se pierd in nenumarate mesaje inutile.

Tocmai de aceea am insistat ca anunturil de vanzari sa fie cat mai clare si cat mai complete tocmai pt a se evita topicuri nesfarsite cu intrebari , multe inutile.

De ce fiecare dintre voi, orice manevra de pe forum o luati personal ca si cum un admin sau un moderator are ceva personal cu voi.

Verifica in sectiunile de vanzari si vei vedea ca sunt multe anunturi inchise.

Deci, spune-mi ca sa inteleg si eu: De ce te deranjaza faptul ca un moderator a inchis topicul?

PS. Daca ai ceva de adaugat, sau vrei sa dai un UP regulamentar o data la 7 zile poti sa ceri moderatorului deschiderea topicului.

0745634366
Link spre comentariu

de ce topicul meu de vanzare a unei masini de teren a fost blocat.

Eu personal sunt de acord cu blocarea topicului tau, ba mai mult, sugerez stergerea lui, pe motiv ca...... nu vrem sa ramai iar fara masina offroad! Ne-ai mai nacajit acu cativa ani cand ti-ai vandut Niva si deabia te-ai hotarat sa-ti iei alta, acu o iei de la inceput...

Deci, Svejk-ule, nu-ti vinde masinaaaa!!! ...renunta la altceva, descurcate altfel da nu o vinde.

Bafta in rezolvarea pe alta cale a problemelor tale!!!

Cu consideratie, Night Bird :)

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

:g :g :g

la asta nu m-am gandit...hmmm.... Night Bird...jos palaria ca mare dreptate ai. Hai sa ii boicotam vanzarea. :grin:

Trebuie sa vad unde am pus butonul ala de Delete :grin: :grin: :grin:

Acum, daca stau bine sa imi amintesc, parca ziceai ca vibrochenul e fisurat, injectoarele sunt de golf, pe fata ai raport 4.88 iar pe spate 4.11

Troliul ala e Dummy ca si telefoanele alea de prezentare si actele sunt de la un ARO casat. :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Da, da ..Svejkule daca iti vinzi masina, promit solemn ca strang toti cainii din Bucuresti si SAI ii bag la duba si a doua zi cand te trezesti o sa vezi pe gard scris cu spraiu "HELP ME!!" si vreo doua trei sute de caini la poarta! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut la toata lumea,Max cum se poate da UP atata timp cat anuntul este inchis?

Scuze, acum am vazut intrebarea ta.

Daca topicul tau e inchis, poti cere moderatorului sa il deschida.

Totusi, intre timp am renuntat ca sa mai inchidem topicurile si apelam la bunul simt al tuturor. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare