Panturescu Ion Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 se poate sa merg la R A R cu samuraiul fara prelata, pentru identificare si celelalte ? Momentan nu am gasit prelata (noua) Inca o rugaminte , daca ma poate ajuta cineva cu adrese de mail pentru a cumpara prelata noua . Va multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? prelata noua...gasesti cam peste tot si e a naibii de scumpa....o varianta mai ieftina dar mult mai buna este urmatoarea....cel putin ptr zona Brasov.....faci rost de un soft-top(prelata) :grin: ....si vi cu ea la Bv la unii care confectioneaza prelate ptr camioane....materialul cu care se lucreaza este mult mai solid si mai rezistent decat cel original...iar pretul este cam du 20% mai ieftin dacat una noua originala.... eu asa am vrut sa fac la celalalt samurai....dar intre timp l-am vandut si mi-am luat unul cu hard-top....poate la vara sa folosesc un bikini top...daca va fi prea cald :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Comanda de pe E BAY eu am luat-o la vitara cu 280 de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? prelata facuta de cei ce fac prelate de tiruri este cea mai urata din lume.eu mi-am facut odata una si mi-a venit sa-i dau foc cand a fost gata,si am dat si 300 euro pe ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Comanda de pe E BAY eu am luat-o la vitara cu 280 de euro. Orientativ vezi aici.http://cgi.ebay.de/Verdeck-Softtop-Ganz ... 240%3A1318 Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? subscriu la faptul ca prelata de camion este buna doar la camioane la toate decapotabilele se foloseste o panza cauciucata care ''respira'' prelata de camioane este lipsita de aceasta proprietate ,drept urmare o sa ai o minunata ploaie inauntru (inauntru cald-afara frig=condens=picaturi reci pe ceafa :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Comanda de pe E BAY eu am luat-o la vitara cu 280 de euro. Orientativ vezi aici.http://cgi.ebay.de/Verdeck-Softtop-Ganz ... 240%3A1318 orientativ gasesti si masina intreaga in stare perfecta in germania cu 300-400 de euro.dar numai orientativ.de acolo pana acasa la tine e cale lunga...odata ca nu estea cea pe care o crezi tu si pe cara o visezi noaptea,sau e varza,sau nu e deloc,sau trimiti avans si iei teapa...e-he-heee.!!!cu tarile astea di Orientul"indepartat"nu e asa de simplu.eu zic sa-ti cauti prin tara.sau poti sa-ti iei si de pe ebay,dar saai pe cineva dincoloo,ca in romania ajunge mai greu.nu oricine iti trimite in romania.dar multi iti trimit.daca te descurci ia-ti de pe ebay.vezi ca alea ieftina sunt din fas,dinalea subtiri,,de slaba calitate.dar macar sunt noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? daca cei care lucreaza cu prelate ptr camioane isi stiu meseria...iese ceva bun.....plus ca este mult mai rezistenta in teren.....contra condensului se poate folosi folie de poliuretan..... :grin: acum...alegerea e a ta...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lauri88 Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? eu am luat -o de pe e-bay cu 159 $ +80 $ transportul , vine repede si o platesti cu cardul, a mea e de Vitara insa au si de Samuray , aici este adresa : http://stores.shop.ebay.com/JACK-MIKOL- ... ec0Q2em322 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Am o <prelata> adica soft top de vinzare daca te intereseaza. Nu e nou. Dar e in stare buna. Nu te ploua, nu are gauri, nu are defecte. E doar mai putin tinara. Au asa am trecut de RAR cu ea si am folosit-o inca mult si bine pina ce am luat una nou nouta din SUA cu 280 Eur. Dureaza mult pina vine si nimeni nu garanteaza nimic. Daca te intereseaza, da PM sau suna la 0722.777.111. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Eu am mers pe prelata noua de la http://www.pavement-ends.com/, si a fost 300 euro in Germania. Materialul este foarte bun calitativ, impermeabil, si este la fel de moale si la -20 grade, are material transparent de calitate, cusaturi inpermeabilizate plus ca poti merge si cu 100 km / h far sa-ti vajiie capul. Intrati pe site si vedeti, oamenii au traditie in asa ceva, nu se joaca. Am vazut si prelate noi care arata ca dracu, sunt rigide...si se dadeau drept originale. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? daca e cald afara si nu ploua, mergi fara grija fara prelata si eu am fost cu M ul fara prelata la RAR si nimeni nu a zis absolut nimic garantez ca daca e sa iti caute bube o sa se lege de frane sau mai stiu eu ce, nu de prelata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 6, 2009 Partajează Postat Iunie 6, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Masina find decapotabila nu au de ce sa se lege de prelata. Acum cu a zis Soinu' .... cei de la rar care sunt niste ingineri retardati cu figuri in cap pot sa se lege de orice daca nu le acorzi suficienta atentie. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 Re: ma poate lamuri cineva ? Am eu o prelata in stare foarte buna de vanzare, da un PM daca esti interesat. :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate