Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 M-a mancat in ... sa intru pe noul forum infiintat (sau reinfiintat) 4x4 mania... :sr Nici n-am intrat bine si pe la al 5-lea post, dupa o discutie care a generat intr-o mica polemica :F pe tema suprematiei sau nu a unei anume marci de masini (de parca am primi bani de la aia sa ne certam pentru asta :grin: ), iata ce imi raspunde in cele din urma un "domn" (daca pot sa-i spun asa :bleah ) pe nume sorin, vizavi de, banuiesc eu :wink: :grin: , forumul pe care va scriu acum, (vedeti topicul in detaliu la http://www.4x4mania.ro/forum/index.php?topic=109.0) si in continuare va reproduc cu copy-paste cele relatate de el: "...Asta e: vad ca (unii) v-ati obisnuit cu forumul 'celalalt' unde orice lucru trebuie laudat, fie bun fie rau, si mai ales vad ca nu exista parti rele la nici o masina de teren, toate sunt bune peste tot oricum." am terminat citatul. :pr Acum am inteles cu adevarat, de ce am avut si am sentimentul de prietenie si colegialitate pe forum club4X4 si faptul ca administratorii si moderatorii taie din fasa comportamentul de mahala, atat de prezent pe alte forumuri, indiferent de profil. Bravo :bravo si felicitari :1 pentru munca pe care o depuneti. Pentru mine a fost o lectie de viata, prefer sa stau aici printre oameni simpli, decat intr-un cerc elitist. :h5 Mai departe totul este..., NO COMMENT! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road Vezi ca gresesti in privinta lui Sorin (daca e cine cred eu ca e), personal il cunosc si e superbaiat! E mai iute la manie dar pe ansamblu e ok! Toti avem pasarele mai mari sau mai mici "la colivie" , acu depinde de ce mei le dam sa manance! Iar forumul pe care ai intrat nu e nici pe departe elitist cum ii spui ... se pare ca pamantul se invarte ... si noi odata cu el! :P Aceasta competitie prosteasca Jeep vs. japoneze se pare ca a lasat ceva sechele inca din trecut in mintea unora! Important este sa nu dai foarte tare curs discutiilor respective! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road N-am nimic cu omu`, e treaba lui cum este, poate fi super baiat, ideea este Yonutze de atitudinea de dispret care o arata fata de alti oameni, care vorbesc pe un forum (vezi pe asta spre exemplu), care poate au un alt tip de masina decat are el si sa se gandeasca ca nu toti oameni au posibilitatea (nu este cazul meu sti prea bine :grin: ) sa-si cumpere sau sa aiba o masina super-extra, dar au pasiune si pana la urma alegerea unei masini este De Gustibus si ca atitudinea pozitiva pe care am intalnit-o aici (unde, sa-l citez "... unii s-au obisnuit cu forumul 'celalalt' unde orice lucru trebuie laudat, fie bun fie rau si mai ales vad ca nu exista parti rele la nici o masina de teren, toate sunt bune peste tot oricum."), este un lucru extraordinar, de cat sa am de-a face cu oameni care considera ca numai ce au ei este corect si isi manifesta dispretul intr-un fel sau altul fata de ceilalti, luand la misto pasiunea si masinile lor, cu astfel de oameni, indiferent daca sunt de treaba sau nu, mai bine nu stau de vorba. PUNCT. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road Elitist era pus cu ghilimelele de rigoare, ideea este ca daca pe "celalat" forum (adica asta) sunt niste "fraieri" care lauda orice lucru fie bun, fie rau atunci ei, de pe celalalt forum, aparatorii dreptatii sunt niste "elitisti" pentru ca ei spun lucrurilor pe nume... COME OOOON!!! :bleah Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road Bre prea te aprinzi si tu repede ...sensei! :h5 Lasa lucrurile sa asa cum sunt. Ia ce e bun si de la unii si de la altii, restul ignora! Tehnica "The Gascan Style" :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road Lasa Cristache, Yonutze ca am mai vazut noi d-astia cu gura mare si aroganti :grin: de se dau numai pe la concursuri cu masini super preparate :ha: si daca-i scoti din traseu sunt o apa si-un pamant! :ha: Si vine Gheorghe cu Aro :grin: si le da clasa tocmai la ce e mai usor :ha: Mi-e lehamite, motto-ul meu de mai jos de sub semnatura, exprima foarte clar parerea mea despre "elitisti" astia cum le-ai spus tu :grin: :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road ce ar fi sa inchidem topicul asta... ce legatura avem noi cu ce se intampla acolo? Eu cred ca nu educe nimic bun sa tot discutam ce fac altii. Asadar, topic inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: M-a mancat in ... sa intru pe un forum "elitist" de off-road Imi cer scuze, imi permit sa ma dau si eu cu parerea. E bine sa nu denigrati un alt forum numai datorita parerilor exprimate de unul dintre membri lui. Luati ce e mai bun din fiecare. Parerea mea... Multumesc Suzuker pentru inchiderea topicului. Va rog sa nu o considerati inchiderea topicului ca si un pumn in gura. Am inteles ideea si nu cred ca are sens sa ne intindem. Multumesc si sa ne vedem in teren. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate