Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Pathfinder

White Wolf
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Re: Nissan Pathfinder

Sa n-o vinzi :ang2 ca ia uite ce stie sa faca :grin: si mai are si suspensie independenta :top :ha: :h5

[youtube:1nqq3fvm]

[/youtube:1nqq3fvm]

Sa n-o vinzi :ang2 ca ia uite ce stie sa faca :grin: si mai are si suspensie independenta :top :ha: :h5

[youtube:d67zdzd4]

[/youtube:d67zdzd4]

reclama este dementiala.... :h5 ....nevasta n-a ''inteles-o'' din pacate ...damn it...

Presa Canario Kennel

• 1 month later...

Doamnelor si domnilor....in premiera prin padure... "Masina cu motorul copt" aka Nissan Pathfnder ...impreuna cu prietena ei Toyota Surf (posibil tot cu motor copt) + 2 KTM EXC ( astea la randul lor sigur cu motorul copt ).

Plimbare soft, locatia: imprejurimile Ramnicului Valcea

Pozne...

balaceala....jpg.00744e4e92fafc89c3d58b768c7a57d2.jpg

coborare.jpg.d50dd5b0545bc9fa2655617fa46d995e.jpg

• 1 month later...
  • 1 month later...
Guest Terra

Offf !!!

ce ma intarati ...

am si eu un Pathfinder din 1996 , alb (silver), V6 3200 , automatik .... e o supermasina

nu ma lasat niciodata ... pacat ca esti departe ca le puneam umar la umar ...

o sa postez si eu ceva poze ....

foarte tare :p am si eu una din 91, 2700Td, cu cutie manuala, dar m-a lasat treapta -1- de viteze la o saritura.Poate astea cu cutii automate or fi mai bune.De aratat arata FB.N-am poze decat de la cea pe care am cumparat-o ca sa-i iau cutia. :h5

bullbar.jpg.47060b88b016fc2b1b623b99db2f4ce5.jpg

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004

Offf !!!

ce ma intarati ...

am si eu un Pathfinder din 1996 , alb (silver), V6 3200 , automatik .... e o supermasina

nu ma lasat niciodata ... pacat ca esti departe ca le puneam umar la umar ...

o sa postez si eu ceva poze ....

Eh...nu sunt eu chiar asa de departe...;)

NOTA MODERATOR:

Salut Baietzii !

Incep prin a va felicita pt acaretele voastre Pathfinder-modelul SUA, sunt niste masini pe cinste!

Ma bucur pt voi si asteptam poze interesante cu ceva masini modificate sau .....macar botzite de vreun pom in off road! Si....... ca sa continui ideea, va "trag de urechi"un pik, prieteneste, topicurile voastre sunt cumva imprastiate aiurea, eu unul, la sectiunea Nissan, va rog sa prezentati masina, modificarile facute sau pur si simplu tipati dupa ajutor daca aveti vreo belea tehnica. Chestiile gen "Iah bah ce am murdarit masina prin curte" sau "plimbarile" pe munte va rog a le indrumati catre alte sectiuni.

Va rugam aceasta pt a pastra cumva ceva ordine in subiectele pe care le dezbatem.

Va multumesc

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

NOTA MODERATOR:

Salut Baietzii !

Incep prin a va felicita pt acaretele voastre Pathfinder-modelul SUA, sunt niste masini pe cinste!

Ma bucur pt voi si asteptam poze interesante cu ceva masini modificate sau .....macar botzite de vreun pom in off road! Si....... ca sa continui ideea, va "trag de urechi"un pik, prieteneste, topicurile voastre sunt cumva imprastiate aiurea, eu unul, la sectiunea Nissan, va rog sa prezentati masina, modificarile facute sau pur si simplu tipati dupa ajutor daca aveti vreo belea tehnica. Chestiile gen "Iah bah ce am murdarit masina prin curte" sau "plimbarile" pe munte va rog a le indrumati catre alte sectiuni.

Va rugam aceasta pt a pastra cumva ceva ordine in subiectele pe care le dezbatem.

Va multumesc

Salutare, Domn' Moderator!

Incep si eu la randul meu prin a va felicita pe dvs. ptr modul in care moderati aceasta sectiune a forumului...

Ma bucur ptr dvs pentru modul in care va desfasurati activitatea!

In alta ordine de idei, imi permit totusi sa va atrag atentia ca personal, am cerut ceva indrumare in alt topic deschis in aceasta sectiune a forumului, intitulat "Reglare ralanti Nissan Pathfinder" - viewtopic.php?f=11&t=8598

Uimitor! Nu am primit nici un raspuns...decat ceva mesaje pe PM gen :

- "consulta-l pe Luigi, e un guru al Nissan"

- "treci pe la baietii de la Brasov"

- "vand pompa de injectie Nissan Terrano - sigur e ceea ce-ti trebuie"

- "am vazut ca ai masina de vanzare - iti dau o mie pe praful asta"

Ini permit sa-ti atrag atentia ca nu am primit nici un raspuns de la tine in topicul susamintit...

Bineinteles, am ignorat cu brio mesajele respective, permitandu-mi sa identific singur problema si sa o rezolv...

Acum vorbim serios : cu ce te deranjaza faptul ca incercam sa ne cunoastem si sa purtam o discutie despre masinile noastre in vazul tuturor?

In alta ordine de idei...te cam contrazici un pic...ori astepti poze cu masini botite in pom, ori te deranjaza faptul ca postam pozee respective, cele cu "masinile murdarite in curte".

Nu vreau sa fiu rau...dar...nici nu vreau ca altii sa fie rai cu mine...

Cu mult respect, Tavi Isbasia ( Oldcarsmaniac )

Nimeni nu are obligatia sa-ti raspunda la "apel". E o chestie de voluntriat din partea membrilor. La fel si din partea mea. Cred totusi ca sunt unul din cei mai "deschisi" de pe acest forum si am imparasit din cunostiintele mele tehnice , alea care sunt, atatea cate sunt. Nu's convins ca am facut bine! Asta reiese si din postu tau. Dar asta e alta discutie.

Revin cu rugamintea de a posta chestii serioase si nu prostioare ce incarca memoria la server degeaba.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

• 1 year later...

Redeschid aceasta dicutie intrucat am doua astfel de masini, ambele fabricatie 1997, una cu motor 2.7 diesel volan dreapta, automata si toate celelalte optiuni cunoscute deja, care recent a fost lovita dreapta fata de catre un amic, si una cu motor 3.3 benzina, volan stanga, tot automata, cam aceleasi optiuni mai putin blocantul central.

In acest moment se face transferul motorului diesel de pe englezoaica pe cea cu volanul pe stanga. Fiind necunoscator in ale mecanicii, intreb daca se poate muta si blocantul central. Si a-si mai fi interesat de cateva elemente pentru acest model cum ar fi masca fata cromata, daca pot fi indrumat catre cineva care dezmembreaza un astfel de model.

Multumesc.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use