Bucur Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 FITI ATENTI!! Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Billa dar va este folositor sa fiti preveniti. E ceva ce mi s-a intamplat mie la Billa in Arad si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Billa. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... To the limits! And beyond. Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele! Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 cam veche :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 portofel ............. tot la Bila am patzito si eu !!! am ajutat 3 fete sa puna apa minerala in portbagaj , mau invitat la Ghioroc la baie , am facut sex in apa pina erau sa leshine iar la plecare mia dat fiecare ........portmoneul ! :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 si si in fiecare zi ti-au facut sex oral si iarasi ti-au furat portofelu? ia si tu un portofel cu ziare in el ca sa vada si ele cum este cind iti fura cineva o muie! :ha Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Re: Atentie la furturile din parcari !!! mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... cred ca ai prins gustul cumparaturilor :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 Re: Atentie la furturile din parcari !!! mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... Maestre, cam des la cumparaturi!!! :lol: :lol: :lol: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 deci bila este singurul supermarket care ofera servicii complete.....hmmmmmm......interesant. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 sex in apa sex in apa, vezi sa nu iei latzei! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate