BBlindman Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Salutare tuturor! Sunt proaspatul posesor al unui Sami din 98. Mi-ar trebui diferentiale fata si spate blocante sau autoblocante, habar nu am care sunt mai bune, nu ma pricep. Daca cineva ma poate ajuta cu tipuri, costuri, de unde le pot procura? Daca puteti va rog lasati nr de telefon, va contactez eu. Multumiri Adi Pajero clasic SWB din 2004, V20/VE21, motor 4D56, 2.5TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: diferentiale blocante samurai adriane,bine ai venit pe forum!!!mai cauta si prin topicurile vechi de la suzuki sau prin alte topicuri.eu am vazut topicuri de genul asta.sunt sigur ca in cateva zile o sa primesti raspunsuri aici.bafta! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: diferentiale blocante samurai Salutare....e un obicei pe aici ca primul post sa fie la rubrica de prezentare....fa o vizita pe acolo te rog..... :grin: in legatura cu problema ta...eu personal as alege dif blocabile....cele autoblocante au putina nebunie in comportament :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: diferentiale blocante samurai salut. chiar un pic mai jos de topicul tau o sa gasest un topic mai vechi cu discutii si sfaturi pertinente pe tema care te intereseaza. topicul se numeste "blocant spate samurai" si il are ca autor pe Angler. bafta!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: diferentiale blocante samurai Salutare tuturor! Sunt proaspatul posesor al unui Sami din 98. Mi-ar trebui diferentiale fata si spate blocante sau autoblocante, habar nu am care sunt mai bune, nu ma pricep. Daca cineva ma poate ajuta cu tipuri, costuri, de unde le pot procura? Daca puteti va rog lasati nr de telefon, va contactez eu. Multumiri Adi Parerea mea este ca pentru inceput ar trebui sa iesi pe teren. Nu, nu cu blocante si alte chestii intre care, asa cum ai zis tu, nu prea poti sa faci diferenta, ci cu masina stock, asa cum o ai, cu gumele pe care lea ai. Daca faci citeva iesiri incepi sa te deprinzi cu masina, cu ce poate sa faca ea si cu ce poti tu face. Perseverand iti vei da seama ca in anumite situatii ai nevoie de ceva, cel mai probabil iti vei da seama ca iti trebuie gume. O sa iti iei gume, o sa realizezi o mare schimbare in mersul masinii si in performantele offroad pe care uitandu-te putin in urma nici nu ti le puteai imagina. Daca te prinde flama si incepi sa crezi ca poti mai mut o sa vrei o inaltare, pe care daca o faci fie si doar cu citiva centimetri, o sa fii uimit de aceasta masinuta pentru a doua oara. Teoretic, pt ca vorbim de o masina usoara o sa poti face fata din acest moment multor provocari, si o sa poti face cu muta usurinta ceea ce faceau masinile la care te uitai cu mare admiratie inainte de a te hotari sa iti iei un 4x4. Ciudat ca nu am zis nimic de blocante pina acum, nu? Parerea mea e ca diferentiale blocabile pe masina unui incapator fac mult mai mult rau decat bine. Te vor ajuta sa te rastorni mai repede la abordari aiurea, cum sunt incrucisarile de punti inutile in locuri unde ai putea trece perpendicular, sau bracari maxime in locuri inguste. Asadar, inainte sa te gindesti la blocante, ia in considerare ce am scris mai sus, la care mai adauga niste ani de iesiri, mai multe randuri de gume schimbate, un rollcage, rapoarte, scuturi, echipament de recovery. Asadar, pina la blocante.. multa bafta si sa-l stapanesti sanatos pe micul samy! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate