ciprian28 Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Am auzit ca pe nissan patrol sa montat pe langa motoarele de 2,8 si 4,2 diesel uri si motoare de 3 litre benzina de SKYLINE (RB 30) Daca as avea posibilitatea sa fac rost de un astfel de motor ce modificari ar trebui sa i fac,oare se potriveste cu ,.cutia si alte multe lucruri. Multumesc anticipat,. :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Ce modificari trebuie sa fac Nu cred ca motoarele sunt de Skyline! In afara de diesel-ul de 2.8 litrii, mai poti monta un diesel de 3.3 litrii. Asta, daca e vorba de Patrol-ul din avatar! Pe modelele mai noi, gasesti si un diesel de 3.0 litrii, foarte performant. Detalii legate de cutia de viteze, nu sunt in masura sa-ti dau! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Ce modificari trebuie sa fac Pe modelele mai noi, gasesti si un diesel de 3.0 litrii, foarte performant. cat de performante is motoarele de 3L? din ce am citit pe net sau de la cunoscatori se cam "parlesc"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Ce modificari trebuie sa fac Am auzit ca pe nissan patrol sa montat pe langa motoarele de 2,8 si 4,2 diesel uri si motoare de 3 litre benzina de SKYLINE (RB 30) Vezi aici viewtopic.php?f=11&t=3687 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate