Levo Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Sambata organizam o iesire in Faget. Intalnirea se va face la ora 10:30 la restaurantul Silva, vis-a-vis de camping Faget. Va asteptam! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Ceva poze de la iesirea apar pe aici? :P NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie In cele din urma eu nu am fost din probleme tehnice, dar am iesit duminica gratie lui SOP. Pozele urmeaza in curand. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Dupa cum am promis: Participanti: sop: Toyota Zoli: Toyota Pepi: Pajero Si o Niva random pe care l-am tras. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie altele http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie ... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie :hi + http://www.offroadtranssylvania.ro/gall ... lbum&id=21 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie baieti. chiar daca vati hotarat tarziu sa iesiti dati un sms (0742040130)ca poate rup si eu cateva ore pt. o iesire oricum felicitari.super poze. cu respect ZOLI toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Pepi, cum te-ai putut imburda asa? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie baieti. chiar daca vati hotarat tarziu sa iesiti dati un sms (0742040130)ca poate rup si eu cateva ore pt. o iesire oricum felicitari.super poze. cu respect ZOLI Zoli....eu sunt capul rautatilor... Era sambata seara tarziu cand ne-am hotarat si....am uitat de tine ....scuze :sr Promit sa-mi indrept greseala data viitoare! Raman dator si cu o bere... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Pepi, cum te-ai putut imburda asa? Cu rotile la deal ...era de fapt Zoli cu Toyota, dupa ce l-a tras pe Pepi de pe o rampa lunecoasa...care era si-n curba :P In poza 3056 se vede aproximativ pozitia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Foarte frumos baieti.......se vede ca ati avut ceva actiune...Bafta multa Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Foarte frumos baieti.......se vede ca ati avut ceva actiune...Bafta multa Da ...mai ales la final... aaa ...gratar :ha: Acum serios vorbind, a fost o tura scurta, cu un traseu frumos si cu peripetii....o suspendare (Pepi), o rasturnare (Zoli) si o dejantare (eu)... Desi am fost doar trei masini distractia a fost maxima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Am si eu cateva poze cu "maestrul de ceremonii" aprinzand ...faclia :h5 Sii...reusita din prima! PS. Levo mai ai poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie frumos forte frumos :W ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Am si eu cateva poze cu "maestrul de ceremonii" aprinzand ...faclia :h5 Sii...reusita din prima! PS. Levo mai ai poze? Ce fce Maestrul de Ceremonii in poze poate face toata lumea? Nu stiu procedeul....ma invatati si pe mine? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Ce fce Maestrul de Ceremonii in poze poate face toata lumea? Nu stiu procedeul....ma invatati si pe mine? Multumesc anticipat! Eu nu pot sa ma laud ca stiu cum "merge" treaba asta....de fapt, asta a fost prima data cand am vazut asa ceva. Da' iti spun ce-am vazut... Procedeul....se vede si in poze Intai se pune o cantitate de benzina in cauciuc. Cata?...nu stiu....probabil nu e bine sa fie prea putina ca nu se intampla "minunea"....dar nici prea multa. :fr2 Apoi se aprinde un "instrument" cu care poti pune de la o oarecare distanta, focul pe roata (in cazul nostru o bucata de ziar :grin: )....pt ca daca te apropii prea tare risti sa ramai fara pilozitate pe mana in care tii "chibritul" :ha: Se apropie "chibritul" de roata cu fereala si dupa "explozie" ....repede, repede (ca altfel ramai fara cauciuc) se stinge flacara prin ..... (aici fiecare cum "s-a pregatit de-acasa" :ha: ) .... intoarcerea rotii in zapada (daca este), acoperirea ei cu o patura ...etc. Cam asta am vazut eu....cu ochi de om incepator si nepriceput :grin: Ii rog pe domnii cu mai multa experienta in operatiuni din astea, sa dea explicatii mai detaliate. Numai bine. Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie faine aventuri !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie da asa cum zici e.si dupa ce a sarit la loc :g sa incepi sa si bagi aer in ea ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie Multumesc ptr sfaturi! Cred ca e bine de retinut cum sta treaba cu "jantarea".... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie .....si dupa ce a sarit la loc sa incepi sa si bagi aer in ea Iegzact...multumesc de completare. :grin: Intr-adevar e o miscare foarte importanta sa pui compresorul pe ea imediat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Iesire Cluj, 21 februarie ...... :bravo :1 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate