Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aparator de Brasov

old school

Postări Recomandate

Salutare tovarasi de suferinta! Sunt Old school din Brasov, arhitect din cand in cand, mester de motociclete si masini mai des. Middle-age crisis mi-a adus un Defender, si inca unul, si inca unul...N-a mers schema cu ''Porscha'', asa ca am ramas setat pe Aparator. Deh!
Land Defender 90
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aparator de Brasov

Este masina aia ce se dadea cadou la pachet cu alta intreaga la suma totala initiala de 5.000 euro..?

Pe cea buna parca o gasisem iara de vanzare la 7.000 si cea lovita disparuse urma...

Era un post mai vechi, poate il gasesc. daca e aia lovita.. tot respectul ce a iesit..

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Da, e cea care era busita pe stanga! Am dat o gramada de bani pe ea, pentru ca a trecut pe la o gramada de ''dealeri'' inainte. Daca sunteti interesati, va pot arata ''filmul'' restaurarii.

Pai poti sa "rulezi" filmul.... crezi ca e cineva pe aici "ne-doritor" sa vada modificari aduse la vreun utilaj ?? :grin: Sunt numai ochi :P :uameni

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Eu nu credeam ca mai iese masina din ea.

Am vazut-o sa zic asa la "prima mana" pt ca o cumparase cineva din zona la pachet cu cea buna,...de aceea ii stiu parte din "istorie",apoi am tot vazut pe net anunturile de vaznare la pachet apoi..separat numai cea nelovita, oricum.. felicitari.

Asa ca acum sunt chiar curios de toate amanuntele.

Sa ai parte de ea 1.000.000 km fara probleme.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare