tazz_bestie Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Sal stie cineva de pe aici de unde pot sa procur un kit de inaltare pentru mazda B2500 ? Am gasit la reprezentanta dar este 1200 euro fara tva :P Poate gasesc ceva mai ieftin sau stiti pe cineva care confectioneaza asa ceva?! schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: kit inaltare cel de 1200 euro de cati inch este? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: kit inaltare @tazz...........te mananca spinarea :ha: ......te a luat microbu.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: kit inaltare :ha: :ha: :ha: normal trebuie sa o inalt sa moara lumea de invidie ca am fost contaminat cu microbul off :h5 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: kit inaltare nu stiu exact in inci dar stiu ca undeva la 10-15 cm cel de 1200 euro de cati inch este? schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: kit inaltare Nu stiu ce sa zic...asta ar insemna 4-6" la 1200 Euro? CE kit e? Unde l-ai gasit? Mi se pare prea ieftin, "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: kit inaltare Tazzule, pt masina ta si pt ce facem noi uitate pe un kit de arcuri lamerale de la Rancho pt spate si in fata dai tensiune la bare de torsiune, si un set de amortizoare de la Rancho nu strica :grin: Un set de cauciucuri MT 235/85 si mai castig ceva inaltimea libera. Solutia asta e buna si nu te rupe cu bani, hai ca me interesec si eu de pret a lui kit de arcuri si te zic, pe fata se face usor, daca nu stii dam si mie un semn si te zic cum se face :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: kit inaltare Pe fata deja este lucrata si ridicata la service Ford cu tot tacamul dar este o idee buna cu kit-ul de arcuri ma interesez si de el ms.Tazzule, pt masina ta si pt ce facem noi uitate pe un kit de arcuri lamerale de la Rancho pt spate si in fata dai tensiune la bare de torsiune, si un set de amortizoare de la Rancho nu strica :grin: Un set de cauciucuri MT 235/85 si mai castig ceva inaltimea libera. Solutia asta e buna si nu te rupe cu bani, hai ca me interesec si eu de pret a lui kit de arcuri si te zic, pe fata se face usor, daca nu stii dam si mie un semn si te zic cum se face :grin: schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: kit inaltare La Ford in Bucuresti cu tot ce trebuie adica toate piesele de trebuinta :furtunele de frana ,tijele de la schimbator etc deci cam tot ce trebuie (6 componente in total) Au avut oferta de kit ,cauciucuri,bulbar,praguri,si nu mai stiu ce 4000 de euro Nu stiu ce sa zic...asta ar insemna 4-6" la 1200 Euro? CE kit e? Unde l-ai gasit? Mi se pare prea ieftin, schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: kit inaltare La Ford in Bucuresti cu tot ce trebuie adica toate piesele de trebuinta :furtunele de frana ,tijele de la schimbator etc deci cam tot ce trebuie (6 componente in total) Au avut oferta de kit ,cauciucuri,bulbar,praguri,si nu mai stiu ce 4000 de euro Nu stiu ce sa zic...asta ar insemna 4-6" la 1200 Euro? CE kit e? Unde l-ai gasit? Mi se pare prea ieftin, cu siguranta e o gresala undeva ... 10-15 cm e cva extraordinar... cred ca ar trebui sa mai verifici.... e vorba de un body lift? Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: kit inaltare cei de la Ford mi-au aratat piesa de inaltare care se monteaza intre sasiu si caroserie si avea cam 10 cm ,piesa este ca um dreptunghi care se fixeaza pe sasiu dupa care se pune caroseria pe el si se prinde in doua suruburi mai multe detali nu pot sa-ti daudeocamdataLa Ford in Bucuresti cu tot ce trebuie adica toate piesele de trebuinta :furtunele de frana ,tijele de la schimbator etc deci cam tot ce trebuie (6 componente in total) Au avut oferta de kit ,cauciucuri,bulbar,praguri,si nu mai stiu ce 4000 de euro Nu stiu ce sa zic...asta ar insemna 4-6" la 1200 Euro? CE kit e? Unde l-ai gasit? Mi se pare prea ieftin, cu siguranta e o gresala undeva ... 10-15 cm e cva extraordinar... cred ca ar trebui sa mai verifici.... e vorba de un body lift? schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: kit inaltare cei de la Ford mi-au aratat piesa de inaltare care se monteaza intre sasiu si caroserie si avea cam 10 cm ,piesa este ca um dreptunghi care se fixeaza pe sasiu dupa care se pune caroseria pe el si se prinde in doua suruburi mai multe detali nu pot sa-ti daudeocamdata Asta e body lift-ul, cu asta nu se castiga inaltimea libera, doar se ridica caroseria pt sa intra cauciucuri mai mare, nu vai castiga nimic din punct de vedere de inaltimea libera sau extesi a lui suspensia, parerea mea este ca 10cm e prea mult, te va ridica centru de gravitate si vai avea nevoie de distantieri mare la roti pt compensare. Pt body lift-ul vorbeste cu Gepetto, te aduce din 5cm din Anglia la 60-70 EUR. Cu asta e suficient, rest te recomand le faci cu kit de inaltare si cauciucuri pt castiga inaltimea libera si extensi a lui suspensia adevarat. Luni daca gasesc putin de timp liber te zic pretul pt kit spate de la Rancho Asa arata cu lucrare care t zic eu dar fara body lift-ul cauciucuri care are sunt 31" (asta e a lui un prieten din spania) http://img87.imageshack.us/img87/5430/dsc00793et9.jpg Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: kit inaltare :W interesanta discutie... :bannana stie cineva un site unde pot intra sa-mi fac o parere? MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: kit inaltare depinde de ce parere vrei sa ai daca te intereseaza ceva despre mazda te rog contacteaza-ma schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate