cheliosu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W la instructie cu namol si alte alea! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Bine ai venit soldat german !!!! :W Aci un civil spaniol te saluta :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :h5 Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the1eyejack Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panturescu Ion Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :W :W :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Bine ai venit!!!!!!!!!Iar acum tema nr.5 din Instructia de Front ===saltul si mersul tiris prin namol=======.Spor la treaba! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Daca-ti petreci ceva vreme prin Halchiu, fa o vizita pe la Malumet, pe strada Laterala. Aici poti sa vezi ceva utilaje de off-road si putem sta la suieta despre utilaje. De la Ktm-uri, la americanele fratilor Lupu sau Defenderele mele. Esti binevenit! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania hallo :h5 :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Noroc soldatule si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania bine-ai venit :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania :W in :cl :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Max , ästa e postul lui "Adam" din Medias? Dacä da.... i mi pare asa de räu.Acum sunä asa de pervers toatä miselia. Oare de ce l am intrebat eu cum a invätat romäneste asa de perfect....oare de ce nu mi a räspuns in germanä? Säntem in stare de mari päcate...subconstientul conduce, nici o problemä cä tot el ne tine aproape de prostie....si cät timp prostia nu zboarä...e perfect! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: va saluta un soldat din germania si care sta si in rumania Max , ästa e postul lui "Adam" din Medias? Dacä da.... i mi pare asa de räu.Acum sunä asa de pervers toatä miselia. Oare de ce l am intrebat eu cum a invätat romäneste asa de perfect....oare de ce nu mi a räspuns in germanä? Säntem in stare de mari päcate...subconstientul conduce, nici o problemä cä tot el ne tine aproape de prostie....si cät timp prostia nu zboarä...e perfect! Da, asta e postul. Nu e bataie de joc teatrul asta? Nu ne insulta inteligenta? (ce ne-a mai ramas din ea :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate