danutfarcau Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 daca va rog cine ma poate ajuta am nevoie urgent de o pompa vid la servo frana pentru un suzuki vitara cabrio din 1995, am probleme cu distribuitorii nu-mi recunoaste programul lor seria sasiu, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutfarcau Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: pompa vid servo frana sau daca va rog cineva cu un suzuki vitara din 1995 1,6 16v sa-mi scrie o serie sasiu. Multumesc, respecte :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: pompa vid servo frana cauta la topicul de serii motor vitara sau la cea cu norma de poluare sunt poze cu serii de caroserie pe tablita albastra :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutfarcau Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: pompa vid servo frana Multumesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: pompa vid servo frana vitara pe benzina nu are pompa de vid. Vacuumul pt servofrana se ia din admisie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: pompa vid servo frana da,asai,nu are ,ma gandeam la burdufu de servo si daca nu inkide bine supapa mere rau si motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutfarcau Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: pompa vid servo frana burduf sa fie, meseriasii de la service au spus pompa servo, dar din pacate una noua e 1300 ron, scump domle scump dincolo era mai ieftin, tre sa caut din dezmembrari :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate