MagnuM Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru ... Si mie mi-e greu cu nenorocitul asta de forum nou ca nu mai pot face cum vreau eu toate chestiie dar sper ca sa se rezolva in cel mai scurt timp. Tot mai buna e o Toyota mea veche simpla si fara electronica. :grin: Probabil ca asa e si cu forumul. :grin: Nu chiar asa! Era necesara o actualizare. In ce priveste user-ii, tine de capacitatea de acomodare a fiecaruia si de "utilajele" folosite pentru acces; mai devreme sau mai tarziu, se vor acomoda cu noul look. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru Arata bine....mai ales avatarul de la rubrica de camioane :h5 .....in alta ordine de idei....tot nu vad rubrica moderatorilor :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru Idem... PS.. femeile poti sa le bagi intr-o grupa separata si rubrica lor sa fie doar a lor... :lol: :sr ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru buna idee.....dar in rubrica aceea sa aibe doar ele acces.....ca ma doare capul de unele idei afisate de domniile lor pe aici.....postari bune marea majoritate....dar mai sunt cateva care ......no comment :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru scuze ca ma bag. ieri nu m-am logat si am putut totusi sa vad poze fiind doar vizitator neinregistrat. poate am gresit eu ceva? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru scuze ca ma bag. ieri nu m-am logat si am putut totusi sa vad poze fiind doar vizitator neinregistrat. poate am gresit eu ceva? Nu ai gresit cu nimic. Si vizitatorii pot vedea anumite sectiuni.Inclusiv pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru arata foarte bine acum forumul :1 e buna treaba cu pozele mari care nu latesc pagina. doar ca cineva zicea ca daca dai click pe poza se mareste... la mine nu se mareste (firefox) a. dar in internet explorer e mai rau: nu apare scrollul :) si pagina se lateste Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru arata foarte bine acum forumul :1 e buna treaba cu pozele mari care nu latesc pagina. doar ca cineva zicea ca daca dai click pe poza se mareste... la mine nu se mareste (firefox) a. dar in internet explorer e mai rau: nu apare scrollul :) si pagina se lateste Ok Max. Fix asa e si la mine cum zice mrJv http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Re: Forum in lucru este posibil sa fie o problema de postare sau altfel..? pt ca mie i-mi apar dublate posturile cu SR si cu samurai ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: Forum in lucru nu gasesc botonul cu "mark all forums read" in loc gasesc: "delete all cookies"... ceea ce marcheaza, intr-adevar, toate forumurile ca "citite" dar imi face si logout :( a. si de curiozitate: "Registered users: 13 Todesengel, cly_28, cristizz, DAGTOYOTA, dandonte, G-FRATI, georgenis1, Google [bot], ionut73, Marius C alias Turagmes, Max, mickey'3, mrJv, paulbratu, Toyota, trooper, valissan, vbh, xnx" cine e Google [bot]? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: Forum in lucru este chiar Google, care vine si indexeaza forumul, pentru aparitia in Google... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: Forum in lucru chiar ma gandeam ca e chiar gugal. chiar. :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Re: Forum in lucru Exista inca o tema / stil pentru forum - pe albastru. Daca nu va place caramiziul - din profilul dvs puteti selecta "Blue Moon" ca tema. Astept pareri... Daca va placem o facem "oficiala" si implicita pentru toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Forum in lucru Exista inca o tema / stil pentru forum - pe albastru. Daca nu va place caramiziul - din profilul dvs puteti selecta "Blue Moon" ca tema. Astept pareri... Daca va placem o facem "oficiala" si implicita pentru toti Mie imi place mai mult asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Forum in lucru votez pentru albastru . PS o modificare ceva in setarile forumului la linkuri "open in new windows/tab "se poate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Forum in lucru ca sugestie se poate ca indicatorul "online" aferent userilor sa fie un pic scos in evidenta? @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Forum in lucru votez pentru albastru . PS o modificare ceva in setarile forumului la linkuri "open in new windows/tab "se poate ? aia faci usor la orice link. daca ai firefox apesi pe link cu butonu al 3-lea (depinde de mouse) care poate fi rotitza, sau un buton la degetu mare... sau tii apasat ctrl si dai click normal sunt misto culorile la asta albastru. butoanele au un font care nu se potriveste si sunt cam mari... imi place ca la theme-ul albastru ai link cu "mark forums read" :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Forum in lucru altfel ne vede lumea in culoare albastra.....good job Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Forum in lucru ..... PS o modificare ceva in setarile forumului la linkuri "open in new windows/tab "se poate ? Si eu as vota pt. modificarea asta, daca se poate. Eu folosesc combinatiile de taste/mouse/butoane pt. asa ceva insa problema e ca acesta e singurul forum pe care-l vizitez (din cateva zeci bune) la care link-urile se deschid in aceeasi fereastra si mereu uit ca trebuie sa apas pe altceva. Nu-i o problema, merge si asa cum este, link-uri sa fie. Doar in caz de se aduna mai multe opinii pe tema asta atunci "count me in" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Forum in lucru Ok, luata in considerare propunerea, studiem problema, analizam si rectificam. Tineti aproape. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Forum in lucru ..... PS o modificare ceva in setarile forumului la linkuri "open in new windows/tab "se poate ? Si eu as vota pt. modificarea asta, daca se poate. Eu folosesc combinatiile de taste/mouse/butoane pt. asa ceva insa problema e ca acesta e singurul forum pe care-l vizitez (din cateva zeci bune) la care link-urile se deschid in aceeasi fereastra si mereu uit ca trebuie sa apas pe altceva. Nu-i o problema, merge si asa cum este, link-uri sa fie. Doar in caz de se aduna mai multe opinii pe tema asta atunci "count me in" :) nu sunt deloc de acord. pentru ca folosesc firefox. in firefox daca apesi pe un link cu Middle Button, linkul respectiv se deschide intr-un nou tab. dar cateodata nu vreau intr-un nou tab, asa ca dau click normal! nu vreau sa dau click normal si sa ma trezesc cu un tab in plus ca devine haotic. si-asa am multe deschise simultan :( parerea mea... Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 21, 2008 Autor Partajează Postat Martie 21, 2008 Re: Forum in lucru ..... PS o modificare ceva in setarile forumului la linkuri "open in new windows/tab "se poate ? Si eu as vota pt. modificarea asta, daca se poate. Eu folosesc combinatiile de taste/mouse/butoane pt. asa ceva insa problema e ca acesta e singurul forum pe care-l vizitez (din cateva zeci bune) la care link-urile se deschid in aceeasi fereastra si mereu uit ca trebuie sa apas pe altceva. Nu-i o problema, merge si asa cum este, link-uri sa fie. Doar in caz de se aduna mai multe opinii pe tema asta atunci "count me in" :) nu sunt deloc de acord. pentru ca folosesc firefox. in firefox daca apesi pe un link cu Middle Button, linkul respectiv se deschide intr-un nou tab. dar cateodata nu vreau intr-un nou tab, asa ca dau click normal! nu vreau sa dau click normal si sa ma trezesc cu un tab in plus ca devine haotic. si-asa am multe deschise simultan :( parerea mea... Cu Firefox, daca dai click dreapta ai primele doua optiuni: Open Link in New Window si Open Link in New Tab, asa ca poti sa deschizi cum doresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Forum in lucru l-ati stricat de tot ..... obositor..... nici nu distingi care le-ai vazut care nu ...de topicuri vb .... cand e gata ati-mi si mie un mail ... deja ma doare capul si oki .... luati si voi exemple de la forumuri consacrate ...ce dracu .... vreti voi sa inventati roata ...iar ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 22, 2008 Partajează Postat Martie 22, 2008 Re: Forum in lucru l-ati stricat de tot ..... obositor..... nici nu distingi care le-ai vazut care nu ...de topicuri vb .... cand e gata ati-mi si mie un mail ... deja ma doare capul si oki .... luati si voi exemple de la forumuri consacrate ...ce dracu .... vreti voi sa inventati roata ...iar ... lipovene @ culorile se pot schimba ! Intri in Panoul utilizatorului, dupa care ai in stanga PreferinÅ£ele forumului, dupa care ai in dreapa Stilul meu. Acolo poti schimba ce stil vrei tu. Avalon si Blue Moon sunt temele dinainte. Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2008 Re: Forum in lucru Am mai pus niste iconite interesante in zona cu "zambete" :rules :pr :bravo slp :uameni :ypu :app :bannana :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate