pinti Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 sper ca de data asta o sa apara mai multi doritori intalnirea pt plecare se face la intersectia eminescu cu vulcan ora 11:00 iesire usoara :p..........................cred ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 asa de tare v-au speriat pozele de data trecuta de nu e nimeni curios ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 :sr A nins asa tare acolo? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 daca e gata masina, incerc si eu sa apar. Is cu inima stransa. Parca vad ca mai are ceva bube. Dar inca nu stiu. toata saptamana o stat la doctor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 la cat mergi sa vezi? daca vrei plecam la 12 asteptam raspunsul tau ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 acuma pe la 9.30 max 10 merg la mecanic sa vad. Nu tr sa amanati pt mine. daca e gata, la 11 sunt la locul indicat. e aproape de mine (stau in Cartier Oituz, sau cum i se spune de deveni - Micul Dalas) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 pe unde vreti sa mergeti? Sau mai bine spus, care ar fi traseul gandit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 S-a mai intamplat ceva sau ati lasat-o pe maine? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 nici macar :sr ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 eu abia pe la 3 si ceva am reusit sa scot masina de la doctor. Uitase omu sa faca tot ce i-am scris eu la lista. Am isit putin singur pe la 17 juma prin zona (soft), dar, la o panta m-a batut noroiu cand mai aveam 5 m pana in varfu dealului. Am vrut doar sa vad daca mai troncane si mai trozneste. Ceva tot se mai aude, dar nu imi dau seama ce. E ca si cum doua table se invart una pe alta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 Din cate am vazut, unul din cele mai faine locuri de joaca din apropierea Devei e platoul dintre Calan si Hateg. L-ati incercat? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 din pacate eu inca nu am numere nu stiu restul daca au fost dar iesirea de ieri a fost un esec deoarece nu a venit nimeni si a fost o zi superba ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 Unde anume intre Calan si Hateg? Oricum, e plina zona de posibilitati. Nici nu tr sa mergem din deva pana acolo. Avem pandurea langa oras. Urci o panta si esti la padure. Sau treci Muresu si iar e plin. Timp sa fie si sa mearga masinutele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 Tot platoul ala dintre Nadastie si Silvas. Plus drumurile care urca acolo dinspre Cincis si Ghelari. Trec deseori pe acolo pe sosea, si admir posibilitatile pe care pare a le oferi zona. La vara intentionez sa explorez. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 Da, e o zona faina, dar nu tocmai usor de trecut cu masinile de teren, din cauza padurii foarte dese si a drumurilor care se infunda aiure, plus ca am dat odata de o argila tampita de se lipea ca SuperGlue . Cu moto/atv se schimba situatia. Oricum,partea dintre Calan si Hateg nu am prea facut-o, ca sunt altele mai aproape, sau trecera de la Hunedoara dincolo de Hateg, spre Densus-Rachitova-Otelu rosu etc Pinti poate ne intalnim pe paduri candva. Acuma nu prea ies, ca-i cam frig in cabrio-u meu. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009 ii facem o prelata ad hoc ca a mea si dai cadura la maxim eu asa fac :grin: am confectionat prelata in doua sambete daca vrei vin si te ajut ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate