Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire pe coclaurile devei 21.02.2009

pinti

Postări Recomandate

sper ca de data asta o sa apara mai multi doritori

intalnirea pt plecare se face la intersectia eminescu cu vulcan ora 11:00

iesire usoara :p..........................cred

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire pe coclaurile devei 21.02.2009

acuma pe la 9.30 max 10 merg la mecanic sa vad. Nu tr sa amanati pt mine. daca e gata, la 11 sunt la locul indicat. e aproape de mine (stau in Cartier Oituz, sau cum i se spune de deveni - Micul Dalas)

Link spre comentariu

eu abia pe la 3 si ceva am reusit sa scot masina de la doctor. Uitase omu sa faca tot ce i-am scris eu la lista. Am isit putin singur pe la 17 juma prin zona (soft), dar, la o panta m-a batut noroiu cand mai aveam 5 m pana in varfu dealului. Am vrut doar sa vad daca mai troncane si mai trozneste. Ceva tot se mai aude, dar nu imi dau seama ce. E ca si cum doua table se invart una pe alta.

Link spre comentariu

din pacate eu inca nu am numere nu stiu restul daca au fost dar iesirea de ieri a fost un esec deoarece nu a venit nimeni si a fost o zi superba

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

Unde anume intre Calan si Hateg? Oricum, e plina zona de posibilitati. Nici nu tr sa mergem din deva pana acolo. Avem pandurea langa oras. Urci o panta si esti la padure. Sau treci Muresu si iar e plin. Timp sa fie si sa mearga masinutele.

Link spre comentariu

Tot platoul ala dintre Nadastie si Silvas. Plus drumurile care urca acolo dinspre Cincis si Ghelari. Trec deseori pe acolo pe sosea, si admir posibilitatile pe care pare a le oferi zona. La vara intentionez sa explorez.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Da, e o zona faina, dar nu tocmai usor de trecut cu masinile de teren, din cauza padurii foarte dese si a drumurilor care se infunda aiure, plus ca am dat odata de o argila tampita de se lipea ca SuperGlue . Cu moto/atv se schimba situatia. Oricum,partea dintre Calan si Hateg nu am prea facut-o, ca sunt altele mai aproape, sau trecera de la Hunedoara dincolo de Hateg, spre Densus-Rachitova-Otelu rosu etc

Pinti poate ne intalnim pe paduri candva. Acuma nu prea ies, ca-i cam frig in cabrio-u meu.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

ii facem o prelata ad hoc ca a mea si dai cadura la maxim eu asa fac :grin:

am confectionat prelata in doua sambete daca vrei vin si te ajut

ARO M461 din '65

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare