13 Todesengel Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Am YJ dar dupa umila si personala mea parere,in afara Willys-rilor vechi si militare niciunul nu arata asa bine ca CJ.Stiu,chestie de gust,mie i-mi place stilul clasic.Stie cineva,mai exista CJ-ri prin romania(intreb nu ca ar fi fost mult,dar parca erau citeva)? Unul il stiu eu,semidevastat,mai de demult intreba cineva pe forum de el.Pot sa-i raspund :s-a ales praful ! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Fosta masina a lui Andrei Ciobica parca :) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 (editat) Re: Mai exista CJ-ri in romania? .. mi se rupe inima cind o vad asa.. E in Bucuresti / Colentina. Am vrut de curind sa o cumpar ,nu am reusit..se pare ca proprietarii nu sint interesati sa o vinda;masina este descompletata,are 2 geamuri sparte,interiorul..arata ca o masina abandonata. Editat Septembrie 25, 2011 de Astral IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Mai e unul la Constanta, ii aduc eu acum niste jante 15x10 si anvelope Procomp AllTerrain 35' JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? altele? IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? este unu in cluj, prin zona in care stau. sper sa il prind sa ii fac si o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Era unul rosu (visiniu) pe marius lupu prin curte Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Era unul rosu (visiniu) pe marius lupu prin curte A devenit negru, ultima oarä ( Iulie 2008 ) nu i se däduse de cap la problema furcilor din cutie. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Mai e unul la Constanta, ii aduc eu acum niste jante 15x10 si anvelope Procomp AllTerrain 35' Stiu ca sunt :off :off dar trebuie sa spun ca este superb, il vad saptamanal si nu imi "permit" sa nu arunc o geana dupa el .. este "ceva" masinuta asta :ca :jp1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Frumoase rägäli....da sänt päzite si elvetieni "e" supätati pe noi. http://www.militaerfahrzeugfreunde.ch/MFF-MB-CJ2A.JPG http://www.militaerfahrzeugfreunde.ch/VWKuebelCJ-5.jpg http://www.militaerfahrzeugfreunde.ch/RSDodge.jpg http://www.militaerfahrzeugfreunde.ch/Dodge3Achser.jpg Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 9, 2009 Autor Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Era unul rosu (visiniu) pe marius lupu prin curte A devenit negru, ultima oarä ( Iulie 2008 ) nu i se däduse de cap la problema furcilor din cutie. Nu se vinde cumva ? IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 10, 2009 Partajează Postat Martie 10, 2009 Re: Mai exista CJ-ri in romania? Masini adevarate nu gluma :grin: :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 (editat) Buna ziua. Am observat aceste postari vechi si as vrea sa le aduc la zi (sper sa nu fie probleme), eu fiind detinator de CJ. Deci : Sunt CJ-uri in Romania ? nimeni.....................nimic ..........???????? Alin Editat Septembrie 30, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Mai exista CJ-ri in romania? ...........chiar nu stie nimeni nici unul ascuns pe undeva? Sau or fi pe cale de disparitie(sau au disparut) ca zimbrii din Carpati ? ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) Re: Mai exista CJ-ri in romania? eu am unul ma chinui de ceva timp1 sa-l reconditionez 2sa-l fac de concurs:grin:nu eram hotarat ce sa fac cu e lo sa pun si ceva poze parca aveam ceva pe la jeep e in aceeasi stare dar anul asta ii vine randul:wink: Editat Ianuarie 23, 2012 de didone Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Mai exista CJ-ri in romania? :pl poze Multam Fain! Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Re: Mai exista CJ-ri in romania? ALTUL ???????????? ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: Mai exista CJ-ri in romania? eu am unul ma chinui de ceva timp1 sa-l reconditionez 2sa-l fac de concurs:grin:nu eram hotarat ce sa fac cu e lo sa pun si ceva poze parca aveam ceva pe la jeep e in aceeasi stare dar anul asta ii vine randul:wink:[/quote Salutari Ai promis niște poze ... Alin:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate