Andrei-XXS Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Numele meu este Andrei Gafita ! Imi cer scuze pentru introducerea sumara, cei care ma cunosc stiu ca nu prea imi place sa stau in fata calculatorului ci mai mult outdoor ca sa zic asa. Detin un Mitsu Pajero V60 2 usi 3.2 DID 200 CP din 2005 cu urmatoarele modificari, -- kit motor original mitsubishi +30 CP -- kit suspensie arcuri si amortizoare 5 cm -- bodylift custom made adica de mine personal la mine in service de 8 cm ( destul de dificil, multe modificari, radiatoare, frane, directie, cutie, etc ) -- taiat aripi fata + spate + praguri -- bara custom made fata -- bara custom made spate -- troliu warn 9.5xp fata -- troliu horn 9,5 spate cu telecomanda wireless -- snorkel -- autoblocantul spate LSD inlocuit cu un blocant adevarat LSD aproape ca nu are nici o valoare ( se blocheaza pe asfalt si se deblocheaza in teren ) -- diferentialul central blocant -- diferential fata blocant ARB -- compresoar pentru diferentiale ARB -- protectii parbriz adica sarmele pentru intins rufe -- roti asfalt BFG 33x12.5x15 pe jante de 10 -- roti teren simex 33X10.5X16 pe jante de 8 -- Terratrip -- statii 2m si 27 mhz si in toate benzile posibile -- navigatie Garmin -- overfendere si alte multe prostii -- SENZORI DE PARCARE Participant la competitii si organizat trasee pentru Buzau si Campulung indeosebi, pentru oameni deosebiti, benevol bineinteles Mai am un Polaris RZR 800 pregatit in acelasi mod offroad inaltatoare rollcage, roti amortizoare, trolii, etc MAi detin un Bombardier 800 outlander la fel pregatit cu care si concurez de 4 ani. Moto, dar nu face subiectul forumului ca nu are 4 roate. Urmeaza un proiect de offroad extrem in desfasurare. A ... si am uitat fac parte si o spun cu deosebita placere din Clubul ORAR ( Off-Road Adventure Romania ) In rest cam atat ! O zi buna !! P.S. : As fi pus si poze dar nu merge .... Sorry ! Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :W si felicitari pt acaret .. este "aranjat" bine si place ochiului , pt poze incarca cu http://www.shrinkpictures.com :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :h5 :W :cl Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :W :cl si :1 pt acaret schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :W :cl ..........sunt Dani vecinu de pe Banu Manta.........Ce mica i lumea.........in offroad...... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :tr :W U Apropo, din engleza in romaneste, good day e un fel de la revedere! :ha: :P :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! :W :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! Bun venit :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Good day ! Ceva poze cu masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Good day ! :W cu asa utilaj iti doresc spor la treaba :h5 (fa pozele mai mici si merge) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Good day ! :W Andrei Am vazut fierul tau in trafic...e misto rau :1 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Good day ! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Good day ! :W :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Good day ! Am reusit sa pun si poze Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Good day ! bun venit in :cl superba masina....so stapanesti sanatos.si normal la cat mai multe noroaie:D:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Good day ! Bine ai venit! :W Felicitari pentru acaret! Arata f.bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Good day ! :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Good day ! Este aceasi cu cea din pozele de mai jos? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Good day ! Salut si :W !! Superba masina, detalii, mult mai multe detalii .... :h5 :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Good day ! Da. E aceeasi din pozele de mai sus asta inainte de bodylift, bara fata si spate si mai multe modificari. Tot a mea era pentru ca o am de noua din 2005. Deci tot ce se vede eu am facut la ea. O am de 4 ani si a vazut multe noroaie si inclinatii ... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Good day ! :1 arata super. Am vazut-o cumva si pe la TRACO? Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei-XXS Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Good day ! Da da ... A fost si pe la Tudor prin vizita ( pentru bara ) ... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate