White Wolf Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Impreuna cu niste prieteni, la o plimbare de dupa amiaza, fara mari pretentii... Cateva poze...o sa mai pun pe parcurs... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Poze ar fi mai multe...dar e cam migalos sa le micsorezi...si eu ma incurc cu ceva alcooale acum... :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Ultima pe seara asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Frumos....Ah...zapada :banana Merge L200-le?Arata super frumos....Sa il stapinesti sanatos :h5 La vara il bag si eu pe al meu pe TRANSALPINA :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Poate " le intalnim? "...Merge super L-ul, dar duce lipsa de cauciucuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrescu catalin Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Super pozele......multa zapada.... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf :g :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Si vreo cateva poze de a doua zi...in drum catre Manastirea Frasinei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf Am mai gasit timp sa facem o poza doua in fata Pavilionului Central, in Calimanesti si in vizita la Manastirea Cozia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: La plimbare: L200 & Hilux Surf frumoasa zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate