Vizitator wolff Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Mie personal imi place desi le prefer separate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Struto'camila este modificata sau asa este ea :ha: super concept :banana schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Struto'camila ......un om care se hotaraste greu........ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Struto'camila imi pare un succes de photoshop... e prea inchegata Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Struto'camila Nu e :) M-am intalnit cu masina aceasta pe foile revistei 4x4Magazin din Ungaria. Era un articol cu salonul de la Geneva (parca) si au zarit masina pe strada, ea neavand legatura cu salonul. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Struto'camila Atunci e o nebunie premeditata =)) Si e dusa la bun sfarsit cu o consecventa demna de o cauza mai buna. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Struto'camila super tare... :wink: PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Struto'camila Mai sunt citeva exemplare de diverse combinatii. Este greu sa te desparti de modele ca w114,w116,w123,w124,w124 si cum oamenii au evolut dar sufletul le-a ramas la aceste modele au actionat in consecinta. :banana Masina este facuta din pasiune... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate