Vizitator victorr Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! :bravo jos palaria :h5 ,tineo tot asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! :bravo :1 :jp1 .La magazinele cu piese de camioane ai mari sanse sa gasesti lanturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! ia uite ce au americanschi astia la niste preturi cam ok... vorba e cum le aducem, ca prin posta normala nu cred ca se pot comanda ca sunt cam grele... http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20145&rid= experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! BULLBARE cand te-am sunat eu ieri asta faceai tu? Tu-n zapada eu in apa :banana Uitate la CRAIOVA1 februarie ce faceam si eu la acea ora ,mia postat MAKIE3 ca eu nu am cont :h5 :bravo :cl :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! BULLBARE cand te-am sunat eu ieri asta faceai tu? Tu-n zapada eu in apa :banana Da, hary! Asta faceam...ma troliam prin sat Petre, vad ca ti-a ramas pata pusa pe la Ursici... :happy Cred ca ti-au facut farmece, si te-au legat de glie. Daca te trezesti intr-o zi si constati si alte alea, precum ca poti sa dansezi cu lupii? :P Iulian si-a luat Mitsu? De ce? Pai pe langa porumb...am dus medicamente si...un taragot pentru un copil bolnav...sa cante si el pe munti...sa nu moara traditia asta frumoasa...Am pisat ochii ca proasta cand l-am vazut cum se uita la taragot si cu cata grija il asambleaza...Iulian si-a luat Mitsu pentru ca Toyota a rupt-o data trecuta cand s-a dat peste cap.Ma insel eu, sau iar ai fost in zona Devei? Apropo, omu in rosu e Iulian? Da, este Iulian! (asta e mai nebun ca mine) @ Tazz ... am plasma! Nu cablu! Deci....e riscul muuult mai mic. A...apropo de plasma si iarna...mi-a inghetat frate plasma incolacita aiurea pe tambur si vreo ora m-am chinuit sa o deznod de acolo! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Petre :1 Ai fost si pe la Comuna 4x4 ? Cand mai ingheta plasma te pisi pe ea :pt si daca nu ai destul debit mai chemi un grup :Gr "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Petre :1 Ai fost si pe la Comuna 4x4 ? :Gr Da, bineinteles ca am fost. Pai crezi ca eu abandonez proiectele? :h5 Am mai pus pe youtube un film mai haios...dar vad ca nu mi-l arata... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Mai am ceva poze frumusele...nu-s ca al lui watcher, dar.... http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21022009397.jpg http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21022009404.jpg http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21022009431.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! @nike&patrol........... :ha: :ha: ref la traba cu urina.....care cred k e eficienta.... @bullbar.....lucrurile rele se infaptuiesc usor.....dar cand vrei sa faci un bine......ai vazut prin cate ai trecut.....numai respect pt actiunea voastra umanitara...... :bravo :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! ba ne lasi .... !!!!! te-ai dus cu 2 saculeti cu porumb ( asta se vede si din pozitia masinii, nu era lasata deloc ) si ai plecat cu jumate de pork , 2 galeti de branza , urda , smantana, ceva afumatura ..... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Si tuica, nu uita de tuica. :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! ba ne lasi .... !!!!! te-ai dus cu 2 saculeti cu porumb ( asta se vede si din pozitia masinii, nu era lasata deloc ) si ai plecat cu jumate de pork , 2 galeti de branza , urda , smantana, ceva afumatura ..... :ha: :ha: :ha: Eu am avut 4 saci iar mitsu vreo 3...si nu am luat niciodata nimic de la ei. De data asta insa, am primit cadou, toti, cate o pereche de ciorapi de lana lucrati de femeie in casa :grin: Si...nu am postat deloc ca sa ma laud...ci doar am vorbit despre cum se transforma un drum simplu intr-o aventura! Atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Curata aventura Monser! :bravo Totusi destul de multe riscuri asumate. Felicitari pentru reusita :1 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! cred ca e tare frumos ... de regula omul nu suporta sa vine de mai multe x intr-un loc dacat da-i place teribil de mult .... cand mai pleci ..??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Lucian cred ca ma voi duce mereu pe 14 ale lunii...nu stiu daca pot urca in martie...dar incerc si atunci. Imi place locul...ma cunosc si cainii...deh.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Super iesire la mai multe. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Ultimul filmulet.... [youtube:2e168efs] [/youtube:2e168efs] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! faina treaba Petre....iar zona e de vis :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! faina treaba Petre....iar zona e de vis :h5 Da, Marius...nu-ti vine sa crezi cat de aspra e zona, dar cat de calzi oamenii...cand am ajuns la ei, ne asteptau cu slana, branza si ceapa si prajituri d'alea bune. Cu ciorapi de lana incalziti pe soba....si cu lapte cald. 10000 de restaurante nu pot rivaliza cu masa oamenilor astora. Si le fateau oile... P.S. Unde crezi ca am ramas cel mai rau? La ei in curte! :ha: :ha: :ha: Am ramas si eu si Mitsu suspendati si legati in sufe....zici ca eram tampitii offroadului...noroc cu troliu si cu un cablu de 50 de metri al omului ca altfel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Bulbare foarte frumoasa aventura ai avut... :ha: :ha: tu te-ai luptat cu zapada iar noi cu noroaiele. :banana :banana Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! @iuliancris am vazut ultimele poze: belea. Dar cel mai mult imi place cand esti in aer! Cum ai reusit? Nu de alta, dar am auzit eu ca offroadul facut cu elicopterul sau avionul este cel mai meserias! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! frumos fratioare! :h5 :1 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! da da da , mai asteapta purin nasule ca in curind vei vedea ce poate finul :bannana :bannana :bannana :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Am traversat satul in....3 ORE! slp Mäh aveti grijä, nu mai mänati asa, nu vo luat radaru?Ai avut acte pe porumb?Da pe taragot? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Bravo pt. asa miscare!Altfel pleci la drum cänd sti cä ajuti, mai ales cänd vezi live cä ajuti pe cine trebuie. :1 PS.Präpastie pe stänga????Ehhhh, de cumpärai färasu din anglia cu volan pe dreapta...se indepärta "vizual"pericolul!!!Cine-i de vinä? :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Ca sa concluzionam aceasta iesire: ce s-a rupt? Ei bine, Mitsu e praf la motor, in sensul ca scoate un fum alb de nu vezi la un metru iar mie mi s-a ars becul de la scrumiera! :grin: Shit! Pe drumul spre Bucuresti am scrumat prin toata masina! slp @silviu4x4...asa a fost cand m-am intors! :grin: Prapastia era pe dreapta, dar eu aveam volanul pe stanga. Deci...tot e bine! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate