Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ma dusei sa duc porumb!

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ma dusei sa duc porumb!

BULLBARE cand te-am sunat eu ieri asta faceai tu?

Tu-n zapada eu in apa :banana

Da, hary! Asta faceam...ma troliam prin sat

Petre, vad ca ti-a ramas pata pusa pe la Ursici... :happy Cred ca ti-au facut farmece, si te-au legat de glie. Daca te trezesti intr-o zi si constati si alte alea, precum ca poti sa dansezi cu lupii? :P

Iulian si-a luat Mitsu? De ce?

Pai pe langa porumb...am dus medicamente si...un taragot pentru un copil bolnav...sa cante si el pe munti...sa nu moara traditia asta frumoasa...Am pisat ochii ca proasta cand l-am vazut cum se uita la taragot si cu cata grija il asambleaza...Iulian si-a luat Mitsu pentru ca Toyota a rupt-o data trecuta cand s-a dat peste cap.

Ma insel eu, sau iar ai fost in zona Devei?

Apropo, omu in rosu e Iulian?

Da, este Iulian! (asta e mai nebun ca mine)

@ Tazz ... am plasma! Nu cablu! Deci....e riscul muuult mai mic. A...apropo de plasma si iarna...mi-a inghetat frate plasma incolacita aiurea pe tambur si vreo ora m-am chinuit sa o deznod de acolo! :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Petre :1 Ai fost si pe la Comuna 4x4 ?

Cand mai ingheta plasma te pisi pe ea :pt si daca nu ai destul debit mai chemi un grup :Gr

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Mai am ceva poze frumusele...nu-s ca al lui watcher, dar....

http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21022009397.jpg

http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21022009404.jpg

http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/21022009431.jpg

Link spre comentariu

@nike&patrol........... :ha: :ha: ref la traba cu urina.....care cred k e eficienta....

@bullbar.....lucrurile rele se infaptuiesc usor.....dar cand vrei sa faci un bine......ai vazut prin cate ai trecut.....numai respect pt actiunea voastra umanitara...... :bravo :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

ba ne lasi .... !!!!! te-ai dus cu 2 saculeti cu porumb ( asta se vede si din pozitia masinii, nu era lasata deloc ) si ai plecat cu jumate de pork , 2 galeti de branza , urda , smantana, ceva afumatura .....

:ha: :ha: :ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

ba ne lasi .... !!!!! te-ai dus cu 2 saculeti cu porumb ( asta se vede si din pozitia masinii, nu era lasata deloc ) si ai plecat cu jumate de pork , 2 galeti de branza , urda , smantana, ceva afumatura .....

:ha: :ha: :ha:

Eu am avut 4 saci iar mitsu vreo 3...si nu am luat niciodata nimic de la ei. De data asta insa, am primit cadou, toti, cate o pereche de ciorapi de lana lucrati de femeie in casa :grin: Si...nu am postat deloc ca sa ma laud...ci doar am vorbit despre cum se transforma un drum simplu intr-o aventura! Atat.

Link spre comentariu

faina treaba Petre....iar zona e de vis :h5

Da, Marius...nu-ti vine sa crezi cat de aspra e zona, dar cat de calzi oamenii...cand am ajuns la ei, ne asteptau cu slana, branza si ceapa si prajituri d'alea bune. Cu ciorapi de lana incalziti pe soba....si cu lapte cald. 10000 de restaurante nu pot rivaliza cu masa oamenilor astora. Si le fateau oile...

P.S. Unde crezi ca am ramas cel mai rau? La ei in curte! :ha: :ha: :ha: Am ramas si eu si Mitsu suspendati si legati in sufe....zici ca eram tampitii offroadului...noroc cu troliu si cu un cablu de 50 de metri al omului ca altfel...

Link spre comentariu

da da da , mai asteapta purin nasule ca in curind vei vedea ce poate finul :bannana :bannana :bannana :1

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Am traversat satul in....3 ORE! slp

Mäh aveti grijä, nu mai mänati asa, nu vo luat radaru?Ai avut acte pe porumb?Da pe taragot?

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Bravo pt. asa miscare!Altfel pleci la drum cänd sti cä ajuti, mai ales cänd vezi live cä ajuti pe cine trebuie.

:1

PS.Präpastie pe stänga????Ehhhh, de cumpärai färasu din anglia cu volan pe dreapta...se indepärta

"vizual"pericolul!!!Cine-i de vinä? :ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Ca sa concluzionam aceasta iesire: ce s-a rupt? Ei bine, Mitsu e praf la motor, in sensul ca scoate un fum alb de nu vezi la un metru iar mie mi s-a ars becul de la scrumiera! :grin: Shit! Pe drumul spre Bucuresti am scrumat prin toata masina! slp

@silviu4x4...asa a fost cand m-am intors! :grin: Prapastia era pe dreapta, dar eu aveam volanul pe stanga. Deci...tot e bine! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare