pinti Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! petre cand mai mergi in zona aia data viitoare ma inscriu si eu ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Bullbare, ala nu a fost MERS catre sat, TROLIERE catre sat :ha: :ha: Te-ai gandit sa-ti faci Patrolu` telecabina? :ha: :ha: :ha: Super peisaj, chiar m-am ingrijorat pentru tine cand mi-ai spus ca esti la cuca macaii, da` mi-a trecut repede cand mi-am amintit faza cu scosu` din noroi si m-am rugat sa dai un telefon inapoi sa zici: TRACTOZAURE, NU MAI POT, VINO SA MA SCOTI D`ACIIII! :ha: :ha: :ha: Frate bullbare, :rsp :rsp :rsp , imi pare rau ca nu ai fost cu noi, urmareste topicul cu noi la noooroi si ai sa vezi niste filmuletze :banana :ha: cum n-ai vazut, si daca te tine Patrolu`, data viitoare iti aratam unde este "Dambu` lu` Iulian" :ha: si iti dam o lectie de zbor. :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! :bravo Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! nasule da da da cum zici tu ,asa sa vb pe statie , pt a nu simti lipsa ta :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! V-am simtit lipsa pe munte, mai ales ca eram cam singurei pe acolo....e foarte misto sa mergi cu prieteni pe munte, "la nasoale". Abia cand nu ii ai aproape ..... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! DUPA CE A VB. CU TINE TRACTOZAURU ,AM VB. CU EL SI ERA FF. INGRIJORAT ,SPUNAND CA ESTI BLOCAT IN MUNTI SI SE FACUSE NOAPTE . AVEA DE GAND SA VINA DUPA TINE , CEEA CE NE ALATURAM VOUA ! DAR TOTUL E OK CAND SE TERMINA CU BINE ! :h5 :bannana tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Ai vazut :grin: stiam eu ca ti-a fost dor de mine :P :h5 dar ti-e frica sa recunosti, paracioasa mica :ha: :ha: :ha: Acuma ce a zis GPScu nu e adevarat :grin: , tu chiar il crezi? :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! E, asa imi place ... great competition naste great love! tractozaurul + animalul = love! Acu' ca s-a hotarat deja rachiul ...cand o puneti de nunta?... ca sa ma pregatesc: smoching alb, papion rosu cu buline albe, camesa galbena cu guler alb ... :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Hai ca am dat-o in Lambada! slp Tractozaure iti arata fratele tau cand te vede cum e sa zbori precum o racheta, nu ca hipopotamul prin guguloaie de tarana! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Felicitari! :1 Acuma stiu la cine sa apelez cand trebuie sa ducem porumb pt. mistreti in timp de iarna :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Am mai gasit un film care ilustreaza cam cum a urcat Mitsu pe drum. La finalul expeditiei, motorul Mitsu-lui si-a dat obstescul sfarsit! Deh... Look here! [youtube:18odk405] [/youtube:18odk405] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! :Bravo tot bulbar e baza chiar si in varf de munte :h5 :rsp :rsp Iar acum sincer la iesirea de duminica :ypu :ypu tractuzaurul e de neinlocuit ,ne-a scos din mlastina pe totii :h5 :rsp :rsp . Experienta la voi isi spune cuvantul :bravo ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Ca sa concluzionam aceasta iesire: ce s-a rupt? Ei bine, ... mie mi s-a ars becul de la scrumiera! :grin: Shit! Pe drumul spre Bucuresti am scrumat prin toata masina! :h5 Naspa räu de tot, ästa e semn clar: VINDEO .............si tine saua ääää pardon bullbarul!!! Cä pänä iti dai jos motorul ca sä ajungi in spatele scrumierei si apoi sä iti dai seama cä ai comandat becul neportivit in Brazilia, cu filet pe stänga, eu zic cä nu se renteazä investitia.Sau incepi sä fumezi lulea turceascä, bule de apä meditatie relax etc.....eu zic sä te gändesti bine! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! Bullbareeeee, daca aveai sufa mea :ha: reuseai sa tragi si tu pe mitsu ca omu` :uameni , asaaaa..., cu sforicica aia :P te-ai chinuit ca melcu` pe uscat :grin: , ce rau imi pare pentru tine... :ha: :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ma dusei sa duc porumb! @bullbar.......Mitsu era cumva cu frana trasa in timp ce l trageai?...... :h5 .....patrol rulz :1 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate