Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ma dusei sa duc porumb!

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ma dusei sa duc porumb!

Bullbare, ala nu a fost MERS catre sat, TROLIERE catre sat :ha: :ha: Te-ai gandit sa-ti faci Patrolu` telecabina? :ha: :ha: :ha: Super peisaj, chiar m-am ingrijorat pentru tine cand mi-ai spus ca esti la cuca macaii, da` mi-a trecut repede cand mi-am amintit faza cu scosu` din noroi si m-am rugat sa dai un telefon inapoi sa zici: TRACTOZAURE, NU MAI POT, VINO SA MA SCOTI D`ACIIII! :ha: :ha: :ha:

Frate bullbare, :rsp :rsp :rsp , imi pare rau ca nu ai fost cu noi, urmareste topicul cu noi la noooroi si ai sa vezi niste filmuletze :banana :ha: cum n-ai vazut, si daca te tine Patrolu`, data viitoare iti aratam unde este "Dambu` lu` Iulian" :ha: si iti dam o lectie de zbor. :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DUPA CE A VB. CU TINE TRACTOZAURU ,AM VB. CU EL SI ERA FF. INGRIJORAT ,SPUNAND CA ESTI BLOCAT IN MUNTI SI SE FACUSE NOAPTE . AVEA DE GAND SA VINA DUPA TINE , CEEA CE NE ALATURAM VOUA ! DAR TOTUL E OK CAND SE TERMINA CU BINE ! :h5 :bannana

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ai vazut :grin: stiam eu ca ti-a fost dor de mine :P :h5 dar ti-e frica sa recunosti, paracioasa mica :ha: :ha: :ha:

Acuma ce a zis GPScu nu e adevarat :grin: , tu chiar il crezi? :grin: :h5

Link spre comentariu

E, asa imi place ... great competition naste great love! tractozaurul + animalul = love! Acu' ca s-a hotarat deja rachiul ...cand o puneti de nunta?... ca sa ma pregatesc: smoching alb, papion rosu cu buline albe, camesa galbena cu guler alb ... :ha: :P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:Bravo tot bulbar e baza chiar si in varf de munte :h5 :rsp :rsp Iar acum sincer la iesirea de duminica :ypu :ypu tractuzaurul e de neinlocuit ,ne-a scos din mlastina pe totii :h5 :rsp :rsp . Experienta la voi isi spune cuvantul :bravo !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ca sa concluzionam aceasta iesire: ce s-a rupt? Ei bine, ... mie mi s-a ars becul de la scrumiera! :grin: Shit! Pe drumul spre Bucuresti am scrumat prin toata masina! :h5

Naspa räu de tot, ästa e semn clar: VINDEO .............si tine saua ääää pardon bullbarul!!!

Cä pänä iti dai jos motorul ca sä ajungi in spatele scrumierei si apoi sä iti dai seama cä ai comandat becul neportivit in Brazilia, cu filet pe stänga, eu zic cä nu se renteazä investitia.Sau incepi sä fumezi lulea turceascä, bule de apä meditatie relax :sm etc.....eu zic sä te gändesti bine!

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Bullbareeeee, daca aveai sufa mea :ha: reuseai sa tragi si tu pe mitsu ca omu` :uameni , asaaaa..., cu sforicica aia :P te-ai chinuit ca melcu` pe uscat :grin: , ce rau imi pare pentru tine... :ha: :ha: :ha: :happy

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare