Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

kit inaltare si jante

doggy_xxl

Postări Recomandate

Buna ziua,sunt posesorul unui Pajero sport din 1999 si as vre sa stiu daca e cineva care poate sa-mi monteze un kit de inaltare.Precizez ca nu-l am,vreau sa-l cumpar.Daca stiti pe cineva care aduce si monteaza asa ceva va rog sa-mi dati un nr de tel de-al lui....eu sunt din Bacau,las si un nr de tel 0746 04 04 04....merci!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: kit inaltare si jante

Buna ziua,sunt posesorul unui Pajero sport din 1999 si as vre sa stiu daca e cineva care poate sa-mi monteze un kit de inaltare.Precizez ca nu-l am,vreau sa-l cumpar.Daca stiti pe cineva care aduce si monteaza asa ceva va rog sa-mi dati un nr de tel de-al lui....eu sunt din Bacau,las si un nr de tel 0746 04 04 04....merci!

Incearca aici: http://www.offroadmania.ro/

Link spre comentariu

vrei pe cineva din Bacau, ca nu cred ca exista. La Bucuresti ar fi cateva variante - vorbesc de montaj.

nu vreau neaparat pe cineva din bacau....poate sa fie si din tzara,ma deplasez eu oriunde....un nr de tel ar fi cel mai bun.merci!

Link spre comentariu

Salut, la fel ca si Max, iti recomand www.offroadmania.ro pentru achizitie,e in Brasov si sc Rotonic srl Ovidiu Colpos tel 0755.080741 este in Onesti, la 50 de km.Daca il suni precizeaza ca ai nr de tel de la mine......sa-mi iau comision :x

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare