doggy_xxl Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Buna ziua,sunt posesorul unui Pajero sport din 1999 si as vre sa stiu daca e cineva care poate sa-mi monteze un kit de inaltare.Precizez ca nu-l am,vreau sa-l cumpar.Daca stiti pe cineva care aduce si monteaza asa ceva va rog sa-mi dati un nr de tel de-al lui....eu sunt din Bacau,las si un nr de tel 0746 04 04 04....merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: kit inaltare si jante vrei pe cineva din Bacau, ca nu cred ca exista. La Bucuresti ar fi cateva variante - vorbesc de montaj. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: kit inaltare si jante Buna ziua,sunt posesorul unui Pajero sport din 1999 si as vre sa stiu daca e cineva care poate sa-mi monteze un kit de inaltare.Precizez ca nu-l am,vreau sa-l cumpar.Daca stiti pe cineva care aduce si monteaza asa ceva va rog sa-mi dati un nr de tel de-al lui....eu sunt din Bacau,las si un nr de tel 0746 04 04 04....merci! Incearca aici: http://www.offroadmania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doggy_xxl Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: kit inaltare si jante vrei pe cineva din Bacau, ca nu cred ca exista. La Bucuresti ar fi cateva variante - vorbesc de montaj. nu vreau neaparat pe cineva din bacau....poate sa fie si din tzara,ma deplasez eu oriunde....un nr de tel ar fi cel mai bun.merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: kit inaltare si jante Salut, la fel ca si Max, iti recomand www.offroadmania.ro pentru achizitie,e in Brasov si sc Rotonic srl Ovidiu Colpos tel 0755.080741 este in Onesti, la 50 de km.Daca il suni precizeaza ca ai nr de tel de la mine......sa-mi iau comision :x Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate