RazvanGTC Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Salut, Sunt Razvan Cirap, din Bucuresti. Desi urmaresc forumul de un an si jumatate, nu am postat pana acum. Am omis la inscrierea pe forum sa fac o prezentare a mea si imi cer scuze pentru asta( multumesc gepetto pentru ca mi-ai atras atentia !). Incerc sa-mi repar greseala acum. Cu o parte a membrilor Club 4x4 ma cunosc de la concursuri si iesiri sau cu ocazia diverselor reparatii si modificari pe care si le-au facut in service-ul meu - GTC AUTO. Sunt fan convins Toyota, chiar daca in service mai reparam si alte marci; dupa Dacie, prima masina straina a fost Toyota, in 1995 si de atunci au urmat alte 9 Toyota si o singura sincopa, un BMW 525, de care am reusit sa scap de curand. Toyotele actuale sunt: Landcruiser 120 3.0td in 3 usi de strada, LJ 73 2.4 td (care va primi in curand un 3.0 td) pentru concurs si Rav4 si Avensis masini de familie. Nu sun un impatimit al discutiilor pe forum desi urmaresc ce se intampla in miscarea 4x4 si trebuie sa recunosc ca sunt multe de invatat din subiectele abordate pe forum; o singura observatie am ca de multe ori se poarta discutii de dragul discutiei si ca un forum gen cel de Toyota pe care Max vrea sa-l aduca in prim plan este binevenit si poate acolo se vor aborda chestiuni legate strict de partea tehnica, modificari si experiente bune sau rele avute de toti cei care incercam sa dezvoltam aceasta pasiune comuna- offroad-ul. Chiar daca nu o sa ma vedeti postand foarte des (din lipsa de timp si oarece probleme medicale), sunt destul de guraliv in discutii directe sau telefonice; prin urmare daca cineva are nevoie de un sfat sau o parere sa nu ezite sa ma contacteze ( tel. 0723.541.851). Sunt membru al Offroad Adventure Romania dar am participat cu placere la cateva iesiri organizate de clubul vostru si am de gand sa mai particip si in viitor; nu stiu daca se mai poate la Sibiu in martie dar o sa incerc (i-am trimis un PM lui Zippo si astept raspuns). Observ ca vestea ca la concursuri o sa fie obligatoriu rollcage-ul face ca lumea sa dea navala la orice iesire care se constituie intr-un concurs - oricat de frumoase sunt iesirile cu 2-3 ore de offroad si restul mici si bere sunt din ce in ce mai multi doritori sa mearga cu roadbook-ul in mana si sa traiasca atmosfera specifica de concurs. Tot respectul pentru cei care organizeaza astfel de evenimente si care-si sacrifica mult timp si isi neglijeaza afacerile pentru bucuria de un weekend a celorlalti. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze :W :cl ........mai bine mai tarziu decat niciodata.......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze Razvan care tace si...face! Welcome! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze Noroc si drumuri bune! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze bine ai venit :W http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze Bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze bine ai vvenit!!! in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze :W :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze Salut Razvane. Nu iti zic bine ai venit pt. ca esti demult pe aici. :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze :W numa bine :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze :h5 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze bine ai venit zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: O prezentare intirziata- scuze :tr :W U Razvane, merge super Tractozauru` dupa ce l-am inaltat la voi in service, vezi ca te-am pomenit la topicul asta viewtopic.php?f=4&t=5799&start=90 :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate