Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Azi....ca tot n-am lucrat am luat salbaticiunea si copilotul si-am dat o fuga prin zona Zarnesti....Samuraiul incaltat cu Simex-uri s-a descurcat de minune in zapada....noroi si ce a mai fost pe acolo :grin: cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat ultimele.... :grin: cam atat am facut azi in doua ore....dar vine vara si ziua o sa fie mai lunga :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat Bravo Marius, sa iti fie de bine! Data viitoare sper sa pot veni si eu ca mai e doar un pic... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat Frumos :bravo Dar s-a schimbat agregatul?Ca celalalt era alb si parca definitiv inmatriculat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat da....e altul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat Peisaj superb :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat Foarte frumos Marius, super peisaje in zona!!!!! Sa o stapanesti sanatos!!! Arata tare frumushel veveritza!!! Inca odata merci de radiator, Mitsu e tare fericit cu el!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat :1 si s-o stapnesti sanatos! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat mersi fain......sa ai grija de radiator....ca nu stiu cat timp mai fac baietii asa ceva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat :1 ca de obicei peisaje superbe,astept cu mare nerabdare sa ne vedem la o iesire pe acolo prin zona. Sa stapanesti sanatos "veverita"si sa te poarte cu placere. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat Cica asa este in democratie unii se plimba si altii dau examene. Dar lasa ca scap si-mi iau talpasita spre Brasov. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: O gura de aer curat Cica asa este in democratie unii se plimba si altii dau examene. Dar lasa ca scap si-mi iau talpasita spre Brasov. E aici nu ai dreptate.Cänd o trebuit nu ai invätat! :x Eu ti am tot zis in timpu scoli cä lichidul äla albastru nu e de bäut slp !!!Ei vezi. Da amu cum zice romänu, mai bine mai tärziu decät.... :h5 Ne vedem la Sadu? :cort Avem o pästrävärie in preajma locatiei de ...cum iti place sä spui des "iti lasä gura apä" E tärziu eu mä ... :sl Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: O gura de aer curat frumoase peisaje in zona aia sa-ti fie de folos samuracheul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate