Bestia Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 s-a vandut Samurachele si ma gandesc la up-grade variantele ar fi: Pajero 2.5 Patrol 2.8/ 3.3 (desi cred ca asta din urma consuma enorm) Jimny 1.3 Care ar fi costurile de preparare pentru un off-road decent(fara pretentii de competitii)? Costuri de intretinere? Costuri consumabile? Consum pe sosea? In cazul japonezelor cu muschi se preteaza la off-road si variantele in 5 usi? p.s. ma intereseaza si varianta unui motor benzina care sa fie pus pe GPL, mai trage in teren ? Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) LandCruiser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) mai zi...in cazu asta fac POLL si voteaza lumea :h5 Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Pentru ce-ti trebuie tie, cred ca un Mitsu Pajero de 2.8 ar fi ok.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) acum sint pe drum din anglia cu un pajero 2.8 automatic.. depinde ce vrei sa faci cu ea daca vrei o masina rezistenta dar dupa parerea mea, mai lenesa toyota este favorita iar daca vrei una mai puternica dar care se strica mai repede mitsu zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vergu cristian Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Trage bine si pe GPL in teren la mine nu e diferenta mare fata de benzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGANU24cm Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) nu prea ma pricep..........dar PATROLU te tine mult daca traiesti putin....... :ha: :ha: :h5 .....sunt pt 100% PATROL Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Astezi am descoperut capacitatile unui patrol , face totii banii . Atentie putin suflet depus obtii mult ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Pajero de 2,5 sau 2,8 , varinata in 2 usi cu super select isi face bine datoria. Ai si confort ai si potential off road. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest victorr Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Sfat prietenesc...am avut si pajero (2 buc) patrol y60 am y61 depinde de buget dar y 60 parca era mai bun in teren mie mia placut mai mult :h5 votez PATROL100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinti Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) ce motor aveai pe samu? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) de Jimny nu zice nimeni nimic :ha: Patrol: greu de gasit in Anglia din ce am vazut si mai scump .... ca pregatire off-road cam la ce bani te baga un lift decent , pentru cele 2 masini jumatate?? Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) ce motor aveai pe samu? clasicul 1.3 injectie :h5 ...ideea este ca am mers cu Hary cu LR Discovery ..si mi-a placut dieselu ce cuplu avea... Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Patrol 2.8/ 3.3 (desi cred ca asta din urma consuma enorm) Cu credinta, incearca la cladirile alea inalte cu o cruce in virf ... Am avut 3.3 diesel pe un patrol din '81. Supermotor. Chiulasa de fonta ... Acuma am 2.8 turbodiesel din '94. Ghici? Asta de 2.8 consuma mai mult decit cel de 3.3 . Explicatia mea este ca asta mai nou e cu cca 400kg mai greu. Pe de alta parte, nu trebuie uitat ca pe vremea aia dieselurile erau mult mai economice decit benzinarele. Cele care se fabrica la ora actuala consuma 1 la 1. ps: daca la tine primeaza consumul in alegerea unei masini, orienteaza-te catre ceva mic. Cica un aro 10 cu motor de renault 5 consuma 4%. Al meu patrol consuma 4 litri cind ii dau cheie, asa ca ... I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) mai e un impozit, asigurare, rovigneta pe langa consumul ala urias si uite asa masina isi dubleaza valoarea in primii 2 ani :F ARO nu e pe lista imi pare rau.... varianta cea mai ieftina in momentul de fata ca si modificare/intretinere/inmatriculare/utilizare etc este Jimny-ul ... momentan nu e nimic batut in cuie, analizez toate posibilitatile. Noroc Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Pai atunci ia-ti Jimny...;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RazvanS Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) eu am avut patrol 2.8 td pana acum o saptamana ... nu consuma deloc mult ... ma rog cred ca lua cam 12 -13 in oras ... (nu am facut niciodata consumul exact .. dar asa am aproximat eu ).. iar in afara nu sarea de 10 sigur ...am facut odata consumul plin/plin si a luat 16 litri in 170 de km (bine nici nu il fortam prea tare) .. impozitul era 60 de ron la 200 cmc .. decu vre-o 10 mil eu as lua pajero de 2.5 (impozitul la 2500 cmc e 30 ron la 200 cmc ... deci vina cam 4 mil)... consumul cred ca e pe la 8-9 afara si vre-o 12 in oras.. parerea mea e ca daca e singura masina din doatare pajero de 2,5 poate fi folosita fara costuri exagerate atat in oras cat si in afara .. si daca te bagi la una din 99-2000 nu cred ca vei avea foarte multe probleme (bine ... acu daca o iei cu 500 de mii de km .. e de asteptat sa mai cada cate cevA :) ) daca iei patrol .. dupa mine trebuie sa mai ai inca una pt plimbari .. etc .. si asta sa fie doar de off road bine .. nu vreau sa nasc acum super polemici .... mie mi-a placut patrolul dar l-as fi schimbat oricand cu un pajero shogun .. sau un subaru forester (poate e chestie doar de gusturi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczarionut Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Intr-adevar referitor la consum patrolul pe care il am este echipat cu motor SD33T, in oras consuma 12 iar afara daca merg 90km/h nu sare de 8.5 pe sosea, in conditii de mers 4x4 se schimba situatia, in fond chestia asta cu consumul mi se pare subiectiva si totul depinde de cum se merge cu masina, asa cum spunea si Clarkson de la top gear (nu conteaza ce masina conduci ci modul in care o faci.) Patroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin_HOT Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Si, te-ai hotarat? Ti-ai luat ceva...,ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) HDJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestia Posted May 11, 2009 Author Share Posted May 11, 2009 Re: Patrol vs. Pajero vs. Jimny(asta ultimu e la deruta) Nissan Terrano 2..pe care l-am si busit :P sunt foarte expeditiv :P Presa Canario Kennel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts