dulceanu ionel Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Am auzit ca din toamna se va plati impozitul dupa poluarea(co2) pe care o face masina si ma intrebam dc noi astia cu motoare mari(care oricum platim impozit ghebos)vom fi avantajati sau dezavantajati.Eu personal cred ca vom fi avantajati mai ales ca emisiile de co2 le stabilesc cei de la RAR,care vor mai inchide ochii un pic(contracost-evident).Sunt sigur ca ati auzit si voi despre asta.Poate ne lamureste si pe noi cineva care este mai documentat. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Avantaj sau dejavantaj impozit dupa poluare? Nu stiu mai mult ca tine, dar in cazul asta ar trebui sa ne dea taxa de poluare inapoi. Teoretic e mai echitabil asa cu taxa anuala dupa parerea mea. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Avantaj sau dejavantaj impozit dupa poluare? de cand face statul impozite in favoarea cetateanului...pe pariu ca la cat avem acum impozitele se va adauga o suma modica....care va salta impozitul cu minim 40%? si asta cam indiferent de ce tip de motor avem.....mai ales ca institutia numita rar nu recunoaste o catalizare mai buna ....de la non euro la minim euro2....ptr ca atunci nu mai pot colecta ei banutul public in cantitatea pe care si-o doresc.... :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Avantaj sau dejavantaj impozit dupa poluare? Sa le f.. muma-n cur de hoti? Nu, am gasit o solutie mai salon, le trag teapa! Desi am posibilitatea sa inmatriculez la taxa veche eu ii trag buletin de Bulgaria! E mult mai rentabil! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate