Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Avand in vedere proiectul de ambulanta offroad pe care incerc sa-l dezvolt, impreuna cu oameni dispusi sa se implice in a salva vieti (fie ele ale celor din competitiile auto sau ale celor din zone greu accesibile) si considerand ca pentru inceput va fi destul de greu, m-am gandit sa propun acest topic pentru a ma putea orienta asupra sustinerii ideii...

Pe scurt, in acest topic, as vrea ca cei de pe forum, fara nici unfel de obligatii, sa "doneze" ( un fel de simulare din care sa-mi pot face o idee, cam cat s-ar implica oamenii in acest proiect).

Asa ca, voi incepe eu: avand in vedere patrimoniul minim infiintarii FUNDATIEI E.M.A. - Emergency Medical Assistance, eu voi dona ( in realitate ) un auto de 11.000 Euro + laptop+xerox+imprimante+camera video+telefoane+mobilier+.... pe mine

VOI? :D :D :D :D :D :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca proiectul asta n-ar fi al meu, eu as putea dona pentru realizarea lui, pentru inceput, 10 Euro.

( Cam la asa gen de exercitiu m-am referit )

Nu va uitati la sumele exorbitante din postingul de mai sus, ele sunt necesare pentru a obtine cadrul juridic... Ideea era ca as vrea sa stiu : daca as pune tot ce am in acest proiect, as avea posibilitatea cu ce sa il continui?

Asa ca, astept "DONATII VIRTUALE" !

Link spre comentariu

doneaza

Repet:sunt dispus sa ajut cu masina pe care o am,camera foto+film digitala,2 statii emisie-receptie Midland portabile,plus un loc de parcare ptr.inca o masina in propria curte,si nu in ultimul rand cu timpul liber pe care il am la dispozitie.

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu

Pentru inceput 100 de euro plus suport tehnic.

Daca imi iese pasenta cu Toyotele Hilux de la Aurul, Landcruiserul va ramane dedicat ca si masina de asistenta si interventie si va fi la dispozitia FUNDATIEI.

Link spre comentariu

Ideea este faina. in plus sunt convins ca o asemenea masina poate sa fie folositoare nu numai la intalnirile noastre ci si la cele de motociclism sau rally raid. Si nu numai. Sa nu uitam inundatiile din anii trecuti cand accesul in unele zone a fost ingreunat singurul mijloc de salvare fiind barca sau elicopterul. Cu siguranta o masina bine echipata va putea ajunge in locuri izolate si va salva vieti. Cred ca ar fi interesante si niste simulari in acest sens. Eu sunt pentru! Si suta de euro pe care o mai am e de acord :grin:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Ma bucura reactia voastra, mai ales ca nu ma asteptam la asemenea nivel de colaborare ... ma refer la ce ati spus ca sunteti dispusi sa donati pentru proiect... :B :1

Ceea ce ma ingrijoreaza insa, e ca din 63 de vizualizari ale acestui "exercitiu de donatii" , numai voi (4) ati facut "feedback"...

Asta inseamna ca, avand in vedere caracterul de "SIMULARE" a topicului, s-ar putea ca majoritatea membrilor acestui forum, sa nu fie prea interesati de subiectul asta... :cry: :cry: :cry: ///// sau poate cred ca e vorba de sume "adevarate" (milioane de lei sau sute de euro)... NUUUUU!!!

Avand in vedere ca azi au fost deja inaintate primele acte catre ministerul justitiei pentru infiintarea Fundatiei E.M.A. - Emergency Medical Assistance, iar in maxim 2 saptamani vor veni documentele necesare definitivarii statutului juridic, propun ca termen limita a acestui topic:

10 August 2007

La sfarsitul perioadei asteia vom vedea cam pe ce ne putem baza ...

Inca o data, MULTUMIRI lui Kato, Max, Zippo, kbinder69

Link spre comentariu

eu unul nu veau sa promit fara sa fiu cat de cat sigur ca si pot face ceva in acest sens ..

Asa ca deocamdata o sa incer sa vad cu ce pot sa te ajut si ce pot face .. si sa nu fie doar o promisiune din partea mea.

Oricum, nu fi dezamagit.. sunt multi care te vor ajuta, si nu numai virtual.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

eu unul nu veau sa promit fara sa fiu cat de cat sigur ca si pot face ceva in acest sens ..

Asa ca deocamdata o sa incer sa vad cu ce pot sa te ajut si ce pot face .. si sa nu fie doar o promisiune din partea mea.

Oricum, nu fi dezamagit.. sunt multi care te vor ajuta, si nu numai virtual.

Se pare ca ori nu m-am facut foarte bine inteles cu topicul asta, ori oamenii care l-au citit sunt asa de sufletisti incat au o retinere de a intra in joc...

Draga "aztec" , daca cei dinainte au facut promisiuni ferme (desi nu asta urmaresc acum) nu voiam decat ceva de genul : "Eu pot contribui cu ... 1 LEU" !

Adica as fi vrut, la sfarsit, indiferent ca cineva ar putea dona un ou sau vecinul chiar un bou (am uitat sa va spun ca mai scriu si versuri din cand in cand), asadar, la sfarsit as fi vrut sa vad, daca as lansa pe bune o Campanie de Strangere de Fonduri, cam pe unde s-ar situa nivelul de contributie a membrilor acestui forum.

Deci astept de la tine o "contributie virtuala" de....... sa zicem..... 1 LEU si 10 bani.... Fara sa promiti nimic.... :wink: :wink: :wink:

Link spre comentariu

100 RON si de la mine,din pacate distanta dinte noi e asa mare incat nu o sa va pot ajuta si cu ceva munca la pregatirea ambulantei offroad sau la iesiri......(mi-ar fi placut :D )

Aveti sprijinul meu 8)

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

100 RON si de la mine,din pacate distanta dinte noi e asa mare incat nu o sa va pot ajuta si cu ceva munca la pregatirea ambulantei offroad sau la iesiri......(mi-ar fi placut :D )

Aveti sprijinul meu 8)

MULTUMIM !!!! :D :D :D :D

Nici nu poti sa-ti imaginezi cat de mica e "distanta" dintre noi... :grin:

Tine aproape si ai sa te convingi !!! :lol:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
:ft Eu aş dona un album foto pe care să-l umplu, cu timpul, cu imagini de la acţiuni. Plus că ar fi cu siguranţă încântaţe şi "beneficiarii" să arate altora cât de bine le stătea cu medicii roind pe lângă ei.
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Cu alte cuvinte, donez servicii de promovare prin tot ce ţine de imagine. Dacă te ajută fac şi o expoziţie de pictură cu tema proiectului tău, iar ce se vinde merge pentru achiziţionarea de echipament.
Link spre comentariu

Cu alte cuvinte, donez servicii de promovare prin tot ce ţine de imagine. Dacă te ajută fac şi o expoziţie de pictură cu tema proiectului tău, iar ce se vinde merge pentru achiziţionarea de echipament.

Multumim ! Imaginea conteaza !!! Cred asta!!!

Multumesc inca o data!

S-a notat!

Link spre comentariu

scz...abia acum am citit topicul...100 de euro pot si eu sa dau . Si mai e treaba aia cu 2% din impozit, nu stiu dak sunt bine documentat si dak mai e valabila, bani pe care i-as reorienta mai bine spre chestii caritabile, decat in buzunarele unora. :ps
Link spre comentariu

scz...abia acum am citit topicul...100 de euro pot si eu sa dau . Si mai e treaba aia cu 2% din impozit, nu stiu dak sunt bine documentat si dak mai e valabila, bani pe care i-as reorienta mai bine spre chestii caritabile, decat in buzunarele unora. :ps

Corecta judecata ta ! :grin: :grin: :grin:

Si... da, mai e valabila, dar optiunea se poate face o data pe an... asa ca pentru noi, incepand cu 2008...

Siiii.... SE MULTUMESTE !!!! :D :D :D :D

Link spre comentariu

Si eu 100 euro.

MULTUMIM !!!! :B

Ma bucur ca incet, incet dar sigur, nu mai sunt cu totul singur...

Iar o dau pe versuri... :P

Ai primit email-ul de la mine cu programul de finantare Phare?

Link spre comentariu

Si eu 100 euro.

MULTUMIM !!!! :B

Ma bucur ca incet, incet dar sigur, nu mai sunt cu totul singur...

Iar o dau pe versuri... :P

Ai primit email-ul de la mine cu programul de finantare Phare?

Da, am citit... Dar din cate stiu, finantarile Phare sunt pentru autoritatile locale. La o astfel de finantare nu putem accede singuri, ci alaturi de o Primarie, Consiliu, etc. Oricum pentru anul asta nu o sa reusim sa "prindem" nimic de genul asta. Pana definitivez statutul juridic, pana facem un proiect, dureaza.

Dar sunt sanse sa prindem in 2008, cred. Nu bag mana in foc, pentru ca nu stiu care e termenul limita de depunere a proiectelor pentru finantarile de anul viitor.

Daca totusi e cineva pe forum care stie mai multe, asteptam sa ne informeze! :D :D :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare